yok canım şehir efsanesi filan değil doğumunu ne şekilde yaparsan yap doğum öncesi 120 gün analık primi ödemiş her annenin hakkı bu para
tutar ise sigortanızın yattığı brüt prim üzerinden hesplanır
yok canım şehir efsanesi filan değil doğumunu ne şekilde yaparsan yap doğum öncesi 120 gün analık primi ödemiş her annenin hakkı bu para
iyi bari ya çocuk köprü altında sefil olmaktan kurtulurdelikafadulden
geçen finlandiyayı gösteriyorlardı tv de, doğum yapan annelere 3 sene ücretli izin veriyorlarmış
bence toplu halde oraya göçelim. bize burda değer veren yok
ben konuşucam bizimkilerle vermeleri için. zaten izin süresince sigortamız da yatmıycam ordanda borçlanıcaz. e bide sigortalar asgari ücretten yatıyo bizimki ordan da bi kayıp. bakalım inşallah verirler yoksa çok zor olucak
zynpmrt canıım sen şanslısın ya, benim eşim aylardır iş bulamıyor adamcağız evde nerdeyse 1 sene olacak... hazirana kadar da bulamazsak yandık biz...:sinifsinif:Bu 4 ay maaş almama durumu bizde biraz kötü olacak . Çünkü benim maaşım eşiminkinden daha fazla o yüzden biz çok zorlanıcaz. Umarım yılbaşından sonra eşim terfi eder yada transfer olup beni geçer. Kızlar dua edin de benim kociş bi transfer patlatsın
bence efsane gibi, geçen sene ağustosta benim kankim doğum yaptı kendi cebinden ödedi parayı (acıbadem hast - 7000 tl) ama ssk dan hiç para alamadı..Kızlar peki yakınlarınızda sadece özel sigortasını kullanarak doğum yapmış kişiler var mı? SSK kullanılmadığı için doğum yardımı adı altında ödenen bir meblağ varmış (1000-2000 TL arasıymış), yoksa şehir efsanesi mi bu da?
bendeeeeebende böyle düşünüyorum eğer çalışabilirsem 37. haftaya kadar çalışıcam
peki ne kadar para alıyoruz 4 aylık maaşın ne kadarını alcaz???yok canım şehir efsanesi filan değil doğumunu ne şekilde yaparsan yap doğum öncesi 120 gün analık primi ödemiş her annenin hakkı bu para
peki ne kadar para alıyoruz 4 aylık maaşın ne kadarını alcaz???
iyice kafam karıştı vallaaaa
zynpmrt canıım sen şanslısın ya, benim eşim aylardır iş bulamıyor adamcağız evde nerdeyse 1 sene olacak... hazirana kadar da bulamazsak yandık biz...:sinifsinif:
bildiğim kadarıyla o ödenmeyen 4 aylık primi kendimiz daha sonradan dışardan yatırabiliyoruz, prim günü olarak geçerli sayılıyor, hani nasıl erkeklerde askerlikte sayılıyor kadınlarda da doğum süresi sayılıyor... birde işten ayrılacaksınız sakın doğumdan sonra hemen ayrılmayın, bütün izinlerinizi kullanın doğum izni 6 aylık izin, yıllık izin, süt izni, (birleştirebiliyorsanız) sonra ayrılın ssk gün sayınız ayrıldığınız günden hesaplanıyor çünkü..
Ben toplantıya gider. Bak dünkü gibi yapmayın toplantıya girdim çıktım anam bi baktım sayfalar almış başını gitmiş. sonra yakalayamıyorum
ukla cım canım inşallah bebişiniz sana ve eşine uğur getirir nasibiyle kısmetiyle gelir ve eşin en kısa zamanda iyi bir iş bulur canım sıkma canını allah herşeyin hayırlısını versin hayırlı zamanında
selmacım günaydın canım dün ikili test hakkında konuştuktan sonra ense kalınlığı aklıma takıldı bebişin şu hastaneyi bi arim laba sorim dedim orda test istem kağıdında yazıyordu bana okusunlar die düşündüm akşam aradım ne deseler beğenirsin bizde zaten sizi aricaktık sevra hanım kanınız geçersiz çalışamıyoruz 11.haftayı doldurmamışsınız değer olarak 48 ve altını değerlendirmiyo cihaz sizin şu anda 38 lerde.zamanından önce alınmış kan haftaya perşembe gelin tekrarlancak tahliliniz ya varya hakkaten sölicek laf bulamadım iki hafta önceden alınmış yani kanım tahmin ettiğim gibi yani ense kalınlığını falanda sölemedi tabi gereksiz dedi şu aşamada değerlendirilemezki çıldırdım
selmacım günaydın canım dün ikili test hakkında konuştuktan sonra ense kalınlığı aklıma takıldı bebişin şu hastaneyi bi arim laba sorim dedim orda test istem kağıdında yazıyordu bana okusunlar die düşündüm akşam aradım ne deseler beğenirsin bizde zaten sizi aricaktık sevra hanım kanınız geçersiz çalışamıyoruz 11.haftayı doldurmamışsınız değer olarak 48 ve altını değerlendirmiyo cihaz sizin şu anda 38 lerde.zamanından önce alınmış kan haftaya perşembe gelin tekrarlancak tahliliniz ya varya hakkaten sölicek laf bulamadım iki hafta önceden alınmış yani kanım tahmin ettiğim gibi yani ense kalınlığını falanda sölemedi tabi gereksiz dedi şu aşamada değerlendirilemezki çıldırdım
offf bugün çok sıkılıyorum eve gitmek istiyorum yaaa.. uykum da var
benimde uykum var ya ,
ilk 3 ay uyku felan olmadı benim, son zamanlarda uykum çok oluyor hele akşam sızıyorum, iş yerindede uyukluyorum...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?