2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin testin ne zaman? Ben Perşembe günü gidiyorum inşallah ama stres yapmaya başladım ya bişey çıkarsa diye.

18 aralık gibi gideceğim ama daha randevu almadım. bakalım bize ne diyecekler
ben stres yapmıyorum hayırlısı neyse o olur.

tipe bak yaaaaa
pamukkkkkkkkk pamukkkkk oynaması zevklide kıl tüy olayları olmasaaa

bebek olunca bizim işimiz çok zor çok saldırgan bizim kedi
kısırlaştırdığım halde düzelmedi. ellerim paramparça. annemlere vereceğim büyük ihtimalle. yoksa bebeği parça pinçik eder

ay aman aman bizimki de öyle olsa ben de verirdim mecburen..
allahtan çok yumusak bizimki, onu kucaga alacaz diye ödü kopuyor.. bazen kucakta sıkıştırıyorum fln bayagı, yine de sana zarar vermeye calışmıyor ne kadar sıkılsa da..
o yuzden kucaktan nefret eder oldu kaydirigubbakcemile3

eve geliyorum mesela akşam, uzaktaysa beni görünce miyawww diyerek bana koşuyor.. sonra ben ona doğru gel canım diye gidince 10 metre geri kaçıyor kaydirigubbakcemile3

kulakları da duymuyor bu arada garibimin.. ondan da bu kdr sakin olabilir.

hayırlı haberler verirsin inş telefonda söylemiyolarmı sonucu hemen söleselerdiya

inşallah iyidir sonuçların canım. bak bende heyecanlandım bekliyorum gelir gelmez yaz sonucu canım.

ayyyyyy benimki daha cumaya alıcam bakalım

sakin olması iyi valla azgın kediyi düşünemiyorum ben

aklıma geldi şimdi biz öğrenciyken 1. katta otururduk bahçe katı, buda pencere kenarında otururdu tabi mahallenin azgın ve çapkın erkek kedileri pencere önünde miyavlayıp dururladı, bir gün bahar ayları pencereyi açık unutmuşuz okuldan bi geldik evde bi bizim kedi arkasında başka bir kedi kedinin tek gözüde kör bakıyorum evin içinde evi dolaştırıyor ayy nasıl dövdüm nasıl dövdüm bunu bennn, o salak kedi kaçtı tabi bizimkide sonra bi ara kaçtı 1 hafta kayboldu birde cinsti iran kedisi Allahtan kısırlaştırmıştık 1 hafta sonra bir geldi kir toz içinde banyoya soktuk 3 kız birde kedi düşünün bunu köşede yıkadık mecbur kediler yıkanmıyor ama bunu arındırmamız lazımdı :roflol:

hayırlı haberler verirsin inş telefonda söylemiyolarmı sonucu hemen söleselerdiya

ne bilim sormadım telefonda da aklıma gelmedi,
gerçi abim aynı hastanede dr ya ondan öğrenirim dedim daha kolayıma geldi..

inşallah iyidir sonuçların canım. bak bende heyecanlandım bekliyorum gelir gelmez yaz sonucu canım.

ayyyyyy benimki daha cumaya alıcam bakalım

inşallah bi öğreneyiim yazacağım, bende 1 haftayı zor geçirdim valla...

Merhaba kızlar , geçen hafta doktorum kesin değil ama erkeğe benziyor dedi , benide eklerseniz listeye sevinirim.

selam haziran annişleriiiiii a.s.cinsiyetler belli olmaya başladımı bakalım. mayıs annelerinde topiğğmizde erkek kaynıyor 30 erkek 9 kız var :asigim:
yavaştan başladı cinsiyetler
3 erkekimiz 1 kızımız var bizimde erkek yılı sanırım
maşşallah 30 erkek 9 kız
bakalım bizde merakla bekliyoruzz...

hahahahahahaha...
ay bi dövdüm bi dövdüm bunu lafına çok güldüm, odada kahkaha fln attım :roflol:

o gamzecim sende mi burdasın burası çok sıcak bi topik çok sevdim ben bu hamişleri

Merhaba kızlar , geçen hafta doktorum kesin değil ama erkeğe benziyor dedi , benide eklerseniz listeye sevinirim.
canım hayırlı olsun,
daemon yeniliyor listeyi oda bi kaç gün sonra gelecek ona özelden mesaj at bence arada kaybolmasın mesajın...

selam haziran annişleriiiiii a.s.cinsiyetler belli olmaya başladımı bakalım. mayıs annelerinde topiğğmizde erkek kaynıyor 30 erkek 9 kız var :asigim:

valla bizim de öyle olacağa benziyor opuyorumnanaktan

daemonu arıycam şimdi kaç gündür merak ettim neden yok nete girmemiş....

ben de kız istiyom galiba yaa.. bi geliyolar bi gidiyolar bana kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun bakalım

selma ve dimples siz de kız isteyenlerden miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…