2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya biriniz beni rahatlatsanıza((( şimdi bende bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum kıbrıs dayım yılbaşında Türkiyeye geleceğim oraad kontrole geleceğim bir türlü buraya güvenemiyorum. Ben trombosit değerim 489 çıktı ama doktorun herhangi birsey yapmadı bu değer tehlikeli mi değil mi sizlerin kaçtı ????? Çok tedirginim (birde geçen hafta sonu ense kalınlığı filan ölçtü 3 farklı yerden 1.4--1--1.7 çıktı sorun yok dedi bu haftada detaylı ultrasonda kalp atışı ense kalınlığı tekrar ölçülecek ama kan testine gerek yok dedi sizdede böyle birşey oldu mu ? burada ki en iyi özel hastaneye gidiyorum ama okadar tedirgin geçiyor ki anlatamam ayın 5inde türkiyede Kontrol olacağım ama bu tedirgin bekleyiş beni deli ediyor

Lütfen bilgisi olan varsa bir şey yazsın(

benim kayınvalidemler bebek nasıl diye sormuyorlar kaldıki bebeğe bişey alsınlar ilk üç ayım çok zor geçti eşim çağırdı annesini gel ben işteyim gelinin tek yapamıyor mutfağa giremiyor dedi tınmadı bile kadın zavallı annem kalp hastası hergün arıyor geleyim kızım diye bende anacığıma kıyamıyorum bu bayram inat diye gitmedik zaten düşünsene ya kurban kesecekseniz gelin yoksa da nediye geleceksiniz dedi eşimde kesebiliriz ama gelmiycaz dedi kayınvalidem ne desin ee ozaman para gönder biz keselim bu kadın beni birgün kalpten götürecek bu genç yaşımda ya hadi hayırlısı dili taa gurbete kadar uzuyorr

ben çıkarım kızlar az uzanayım herkese kolay gelsin mucuk byy

canım ense kalınlığın normal de neden 3 kez baktılar onu anlamadım 1 kez bakılır sonrada kan verirsin bu kadar zaten 2 li testin amacı ense kalınlığı ile kan değerleri ortalama sonuca göre verilir
kan pıhtılaşması konusunda bilgim yok ama bununla ilgili kan iğnesi kullananlar var..
geçmiş olsun tatlım

Bebiş, bebeğinin iyiliğini düşünüyorsan sakın bunları kafaya takma, eğer eşinle sen mutluysan gerisini boşver. Bak onlarda uzaktaymışsın, bu da sevinmen gereken bir olay. Aynı yerde olsaydınız anlaşılan huzurunu kaçırmak ve eşinle aranı bozmak için de herşeyi yaparlardı. O yüzden eşinle sen mutluysanız, sen sadece bebeğini ve sağlığını düşün

Slm kızlar ne haber bilgecim 2 li testin iyi çıkmış çok sevindim dün aynı heyecanı ben de yaşadım şükür benimki de iyi çıktı herkes iyidir umarım

Canım kan pıhtılaşması konusunda bişey bilmiyorum ama ense kalınlığı gayet normal. Bazı doktorlar normal çıkınca gerek görmüyorlar kan testine. Zaten en önemli olan o ense kalınlığı değeri. Kıbrısta fena biyer değil doğum konusunda bukadar takma bence bütün avrupa tüp bebek falan için kıbrısa gidiyomuş türkiyeden de gidenler var. Doktoruna güven bence zaten bir ay içinde geliyomuşsun burdada iyi bi doktora görünürsün için rahat eder. endişelenme şimdilik.

sağol canım bu hafta sonu tekrar sıkıstırayım su kadını

ne bileyim işte içim rahat değil nedense şu kan pıhtılaşmasını bu hatfa yine sorayım ben ya

Slm kızlar ne haber bilgecim 2 li testin iyi çıkmış çok sevindim dün aynı heyecanı ben de yaşadım şükür benimki de iyi çıktı herkes iyidir umarım

saol canım evet çok şükür iyi çıktı
seninde gözün aydın canım...

veda dan haberin varmı??

kızlar ya o kadar çok işim varki
ama sizleri takip ediyorum
ara ara girip okuyorum yazılanları
akşam olsa da eve gitsek demekten başka birşey gelmiyor içimden

yüzsüzlüğün bu kadarıı sinir klava: yani kalkıp aylık bağlayalım size desen hayır demiycekler..

aynenn
resmen masada uyukluyorum bugün ya cok uykum var..
akşam bide kayınvalideler gecesi.. hamile kaldıgımdan beri her salı onlara balık yemeye gidiyoruz..
bizim evde balık pişmiyor da..

Yaa banada nasıl uyku bastırdı bende akşam olsada eve gitsem diyodumki bu akşam maça gideceğim geldi aklıma.En erken 12 de evde ulurum herhalde.

kızlar birşey sormak istiyorum aranızda evinde mikrodalga fırın kullanan varmı? biz haftasonu aldık süper pratik birşey ama tereddütte kaldım acaba zararı varmıdır diye? internette de net birşey bulamadım? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??

saol canım evet çok şükür iyi çıktı
seninde gözün aydın canım...

veda dan haberin varmı??

Sağol canım veda dan hiç haberim yok eski topiğe giriyorum orası da çok sakin eskisi kadar hareketli değil veda da hiç girmiyor heralde hergün takip ediyorum ama geçen benimde aklıma gelmişti inşallah iyidir bir sorun yoktur

Ben bir ara kullanmaktan vazgeçmiştim, ama sonra internette araştırdığımda kanıtlanmış bir zararının olmadığını gördüm. Sadece çalışırken yakınında durmuyorum. Yalnız uyarayım bence yemeklerin tadını değiştiriyor (bana göre).

merhaba kızlar. ben pek bı keyıfsıızm. cok hats olduk kocişle sırayal yatıyoruz bı o bana bakıyo bı ben ona. uklacım haberlerımı yazmıs sıteye sagolsun.

dun aksam kayınvalıdemle atıstık bıraz abuk sabuk koustu telefonla esım yoktu gelınce soledım ona o da sıkıldım artık hangınızle ugrasayım dıyınce bende ıyıce hasta oldum sınırden sesım kısıldı esımlede butun aksam ve gece konusmadım. sonra gece bı ara yıne yanasırken dedımkı coucugumu sorunsuz bı hayata getırcem bu evın ıcıne en ufakta olsa sorun gırmeyecek buna ızın vermıyecem duydun mu benı dedım. egerkı zorla butun cabama ragmen zorla gırerse bu eve huzursuzluk kapı dısarı edıcem sakın aklından cıkarma dedım. o da sanırım o sıra hatasını anladı gozlerı doldu. sabahta kalkıp ıse geldık.

bu arada dun doktor erkege benzyo dedı. uclu testten sonra bellı olur kesın dedı. ama bızımkı dunde ıstenıldıgı gıbı durmadı bacaklarını bı acmadı bısey goremedık ama elını bır emmesı var öldurdu o halı benı sıpamın. bırde dun14+ 3 olmamıza ragmen 15+3 olarak cıktı doktorda maasallahı var oldugundan daha buyuk olcumlerde dedı.. buyuyor yavrucum..

Canım bende de var, genelde donmuş gıdalarımı kapalı olarak çözdürmede kullanıyorum, yemek ısıtmada kolaylığı var 1 dk felan ama ağzı mutlaka kapalı olmalı
porselen veya cam kaplarda ısıt yemeklerini, ha birde sakın ekmek felan ısıtma kazık gibi oluyor bir dahada yenmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…