daha önceki bebek kayıplarından dolayı önlem amaçlı hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum...normal doğumolursa kanama aşırı oluşuphayati tehlikem olabiliyomuş..bazı drlar son hafta da iğneyi bıraktırıyormuş ama o zamanda kan pıhtılaşması nedeniyle bebeği kaybetme durumu olabiliyormuş..bu riske girmemek için genelde drlar 1 gün önceden iğneyi bıraktırıp ertesi gün sezeryana alıyomuş...
canım ense kalınlığın normal de neden 3 kez baktılar onu anlamadım 1 kez bakılır sonrada kan verirsin bu kadar zaten 2 li testin amacı ense kalınlığı ile kan değerleri ortalama sonuca göre verilircanım ya biriniz beni rahatlatsanıza((( şimdi bende bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum kıbrıs dayım yılbaşında Türkiyeye geleceğim oraad kontrole geleceğim bir türlü buraya güvenemiyorum. Ben trombosit değerim 489 çıktı ama doktorun herhangi birsey yapmadı bu değer tehlikeli mi değil mi sizlerin kaçtı ????? Çok tedirginim (birde geçen hafta sonu ense kalınlığı filan ölçtü 3 farklı yerden 1.4--1--1.7 çıktı sorun yok dedi bu haftada detaylı ultrasonda kalp atışı ense kalınlığı tekrar ölçülecek ama kan testine gerek yok dedi sizdede böyle birşey oldu mu ? burada ki en iyi özel hastaneye gidiyorum ama okadar tedirgin geçiyor ki anlatamam ayın 5inde türkiyede Kontrol olacağım ama bu tedirgin bekleyiş beni deli ediyor
Lütfen bilgisi olan varsa bir şey yazsın(
görüşürüz tatlım benim yerimede dinlen otur otur yoruldum vallaben çıkarım kızlar az uzanayım herkese kolay gelsin mucuk byy
benim kayınvalidemler bebek nasıl diye sormuyorlar kaldıki bebeğe bişey alsınlar ilk üç ayım çok zor geçti eşim çağırdı annesini gel ben işteyim gelinin tek yapamıyor mutfağa giremiyor dedi tınmadı bile kadın zavallı annem kalp hastası hergün arıyor geleyim kızım diye bende anacığıma kıyamıyorum bu bayram inat diye gitmedik zaten düşünsene ya kurban kesecekseniz gelin yoksa da nediye geleceksiniz dedi eşimde kesebiliriz ama gelmiycaz dedi kayınvalidem ne desin ee ozaman para gönder biz keselim bu kadın beni birgün kalpten götürecek bu genç yaşımda ya hadi hayırlısı dili taa gurbete kadar uzuyorr
canım ya biriniz beni rahatlatsanıza((( şimdi bende bu kan pıhtılaşması olayından çok korkuyorum kıbrıs dayım yılbaşında Türkiyeye geleceğim oraad kontrole geleceğim bir türlü buraya güvenemiyorum. Ben trombosit değerim 489 çıktı ama doktorun herhangi birsey yapmadı bu değer tehlikeli mi değil mi sizlerin kaçtı ????? Çok tedirginim (birde geçen hafta sonu ense kalınlığı filan ölçtü 3 farklı yerden 1.4--1--1.7 çıktı sorun yok dedi bu haftada detaylı ultrasonda kalp atışı ense kalınlığı tekrar ölçülecek ama kan testine gerek yok dedi sizdede böyle birşey oldu mu ? burada ki en iyi özel hastaneye gidiyorum ama okadar tedirgin geçiyor ki anlatamam ayın 5inde türkiyede Kontrol olacağım ama bu tedirgin bekleyiş beni deli ediyor
Lütfen bilgisi olan varsa bir şey yazsın(
canım ense kalınlığın normal de neden 3 kez baktılar onu anlamadım 1 kez bakılır sonrada kan verirsin bu kadar zaten 2 li testin amacı ense kalınlığı ile kan değerleri ortalama sonuca göre verilir
kan pıhtılaşması konusunda bilgim yok ama bununla ilgili kan iğnesi kullananlar var..
geçmiş olsun tatlım
Canım kan pıhtılaşması konusunda bişey bilmiyorum ama ense kalınlığı gayet normal. Bazı doktorlar normal çıkınca gerek görmüyorlar kan testine. Zaten en önemli olan o ense kalınlığı değeri. Kıbrısta fena biyer değil doğum konusunda bukadar takma bence bütün avrupa tüp bebek falan için kıbrısa gidiyomuş türkiyeden de gidenler var. Doktoruna güven bence zaten bir ay içinde geliyomuşsun burdada iyi bi doktora görünürsün için rahat eder. endişelenme şimdilik.
Slm kızlar ne haber bilgecim 2 li testin iyi çıkmış çok sevindim dün aynı heyecanı ben de yaşadım şükür benimki de iyi çıktı herkes iyidir umarım
benim kayınvalidemler bebek nasıl diye sormuyorlar kaldıki bebeğe bişey alsınlar ilk üç ayım çok zor geçti eşim çağırdı annesini gel ben işteyim gelinin tek yapamıyor mutfağa giremiyor dedi tınmadı bile kadın zavallı annem kalp hastası hergün arıyor geleyim kızım diye bende anacığıma kıyamıyorum bu bayram inat diye gitmedik zaten düşünsene ya kurban kesecekseniz gelin yoksa da nediye geleceksiniz dedi eşimde kesebiliriz ama gelmiycaz dedi kayınvalidem ne desin ee ozaman para gönder biz keselim bu kadın beni birgün kalpten götürecek bu genç yaşımda ya hadi hayırlısı dili taa gurbete kadar uzuyorr
saol canım evet çok şükür iyi çıktı
seninde gözün aydın canım...
veda dan haberin varmı??
kızlar birşey sormak istiyorum aranızda evinde mikrodalga fırın kullanan varmı? biz haftasonu aldık süper pratik birşey ama tereddütte kaldım acaba zararı varmıdır diye? internette de net birşey bulamadım? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??
Canım bende de var, genelde donmuş gıdalarımı kapalı olarak çözdürmede kullanıyorum, yemek ısıtmada kolaylığı var 1 dk felan ama ağzı mutlaka kapalı olmalıkızlar birşey sormak istiyorum aranızda evinde mikrodalga fırın kullanan varmı? biz haftasonu aldık süper pratik birşey ama tereddütte kaldım acaba zararı varmıdır diye? internette de net birşey bulamadım? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?