gelmıyorkı telefonda benı delı edıyor. esım hasta ya sankı ben hasta ettım gıtmesın ıse dıyo bende napıcaz ıse gıtmese kım bakıcak bıze dedım. o da dıyokı esım emınonunde calıısyro o pıs yere gıdıyo hasta oluyo oglum para daha mı onemlı zaten napıyosanız calıstıgınız parayı dedı. bende hergece dısarı cıkıp yıyoruz sonra parası zkalıyoruz dedım. az bıle soyledım.
sonra dun gece uyuyamadım dedı. noldu nıe uyumadım dedım ne dese begenırsınız. oglum hasta tabı uyuymama anne olmadıgın ıcın anlayamazsın sen dedı.. o kadının evı yakın olsaydı dun gıdıp cınayet ısleyecektım nerdeyse.. bıktımmm fena halde bıktım defolup gıtmek ıstıyorum cokk uzaklara
kızlar badem yağı eklemiş arkadaş karışıma ama badem yağı tüylendiriyor.aktarlar derneği başkanı vermişti bu tarifi ama esmerlere ve çok tüylü insanlarn badem yağı yerine başka bir yağ kullanmalarını sölemişti adını hatırlayamadım
yaaaa ben badem yağı kullanmıyorum ama erkeğe benzedim resmen..acayip tüylendim..tüylü yerler de de çoğalma oldu sanki...delircem...kızımda da olmuştu ama bu sefer fazla sanki...3 ayda ancak gitmişti tüyler..utanıyom valla...buna çözümü olan varmı????????
canım zaten kendi kullanma kılavuzunda yazıyor ağzı kapaklı olsun diyebende ekmek ısıtıyorum ama kazık gibi olmuyor çok sevdim ben...bide kapalı kaplarda ısıtmıyorum ben patlar falan diye bak yeni duydum..
:roflol:nasıl ya cahilmi o... he saklanıyo başka tarafta deseydin:roflol:benim eşimin dayıları ikiz birde bir dayısının çocukları ikiz neymiş genetikmiş benimkide öyle olacakmış.. bayramda düşük tehlikem var diye izmire gidememiştik kayınvalidemler geldi.. sizin çocuk kesin ikizdir diyor ultrason fotosunu gösteriyorum anne diyorum bak ikiz değil bi tane işte diyorum yok yok o onun arkasına saklanmıştır diyor ve bu en basit örnek delimi ne...
canım zaten kendi kullanma kılavuzunda yazıyor ağzı kapaklı olsun diye
zaten zararlı ışınlar var onlarla direk temas etmemeli bildiğim kadarıyla...
yaaaa ben badem yağı kullanmıyorum ama erkeğe benzedim resmen..acayip tüylendim..tüylü yerler de de çoğalma oldu sanki...delircem...kızımda da olmuştu ama bu sefer fazla sanki...3 ayda ancak gitmişti tüyler..utanıyom valla...buna çözümü olan varmı????????
canım bence oluruna bırak..slm kızlar ben bayadır gıremıyordum sızlerden yardım istıyorum ne yapacagımı şaşırdım kaldım 20 yaşında çatlak bır gorümcem var evin tek kızıydı ben gelınce beni kıskandı ama sesımı cıkarmadım fakat en sonunda kotu tartıstık.şimdi de kaynanam ve kayınpederim eskısı kadar ilgılenmıyorlar benımle geçen hafta çok rahatsızdım annemde kaldım 1 hafta arayıp sormadılar bıle benı 12 haftalık hamıleyım bılmıyorum ne yapacagımı içime ata ata ağlaya ağlaya bı hallere gırdım eşim benden taraf ama eşimi ailesıne karsı kişkıştmak ıstemıyorum çunku biliyorum kı yıne ben kotu olucağım ne yapmalıyım kızlar yardım edın ltfenn nasıl davranmalıyım
slm kızlar ben bayadır gıremıyordum sızlerden yardım istıyorum ne yapacagımı şaşırdım kaldım 20 yaşında çatlak bır gorümcem var evin tek kızıydı ben gelınce beni kıskandı ama sesımı cıkarmadım fakat en sonunda kotu tartıstık.şimdi de kaynanam ve kayınpederim eskısı kadar ilgılenmıyorlar benımle geçen hafta çok rahatsızdım annemde kaldım 1 hafta arayıp sormadılar bıle benı 12 haftalık hamıleyım bılmıyorum ne yapacagımı içime ata ata ağlaya ağlaya bı hallere gırdım eşim benden taraf ama eşimi ailesıne karsı kişkıştmak ıstemıyorum çunku biliyorum kı yıne ben kotu olucağım ne yapmalıyım kızlar yardım edın ltfenn nasıl davranmalıyım
canım benim herşeyi takma kafana hastalık hastası olursun valla...
ben 3 bebek kaybettim onun için iğne verdi...senin bir sıkıntın yokmuş bak..hem bunun tahlili 3 ayda falan çıkıyo...trombosit sonucuna göre değil..hem dr bişey yok demiş rahat ol..ense kalınlığı 3ün altındaymış bak iyi işte ...
sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canımbuna inan..:ecrin_bebek:
Büyük ihtimalle bende mayıs annesi olucam sanırım. Ulturason şimdilik 5 gün öne geldi bile. Bide doktor ikili taramada kız gibi ama kesin değil demişti ya. Kızlar zaten 40 ı doldurmuyo daha erkenci oluyolar genelde bana hep 25-30 Mayıs arası doğururmuşum gibi geliyor ama tabi kısmet
aynenn
resmen masada uyukluyorum bugün ya cok uykum var..
akşam bide kayınvalideler gecesi.. hamile kaldıgımdan beri her salı onlara balık yemeye gidiyoruz..
bizim evde balık pişmiyor da..
slm kızlar ben bayadır gıremıyordum sızlerden yardım istıyorum ne yapacagımı şaşırdım kaldım 20 yaşında çatlak bır gorümcem var evin tek kızıydı ben gelınce beni kıskandı ama sesımı cıkarmadım fakat en sonunda kotu tartıstık.şimdi de kaynanam ve kayınpederim eskısı kadar ilgılenmıyorlar benımle geçen hafta çok rahatsızdım annemde kaldım 1 hafta arayıp sormadılar bıle benı 12 haftalık hamıleyım bılmıyorum ne yapacagımı içime ata ata ağlaya ağlaya bı hallere gırdım eşim benden taraf ama eşimi ailesıne karsı kişkıştmak ıstemıyorum çunku biliyorum kı yıne ben kotu olucağım ne yapmalıyım kızlar yardım edın ltfenn nasıl davranmalıyım
canım bence oluruna bırak..
hiç bişi yapma.. onlarda zamanlar anlayacaklardır hatalarını..
sen de öyle ağlayıp durma boşuna yahu hamilesin sen, hiçbirşeye üzülmemen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?