hehe bizim de pazar akşamları. Ama biz evlendiğimizde beri gidiyoruz. iki sokak var aramızda ama oğullarını bir türlü ikna edemiyorum gitmeye, ayıp oluyor özlüyor insanlar. Ben de kural koydum bari haftada 1 gün gidelim diye.
kızlar birşey sormak istiyorum aranızda evinde mikrodalga fırın kullanan varmı? biz haftasonu aldık süper pratik birşey ama tereddütte kaldım acaba zararı varmıdır diye? internette de net birşey bulamadım? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz??
İstanbuldaki arkadaşlara hatırlatma .Aşağıdaki linki ziyater edin hadi
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...10-haziran-anneleri-1-istanbul-bulusmasi.html
biz de çok yakınız, benim annemler de. kocamın anneleri de, biz de bakırköyde oturuyoruz..
farklı yönlere doğru iki tarafın evi de yürüyerek bizim eve 15-20 dk.mesafede..
cocuga da sırayla bakacaklar zaten hehehe kaydirigubbakcemile3
hafta 1 gün (salı) kayınvalidelere, 1 gün de benimkilere gidiyoz genelde..
bizde eskiden kayınavlidemlerle çok yakın oturuyorduk. ev alınca biraz uzaklaştık birbirimizden.
annemler zaten avrupa yakasındalar çok görüşemiyoruz . kayınvalidemde sağolsun ben hastayken 1 kere misafir gibi geldi evime. annem her haftasonu gelip gitmekten canı çıktı.
çocuğuma zaten kaynanam bakmaz, annemde uzak. artık bir çaresine bakacağız
ben cocugumu kaynanama asla bırakmam annemde zaten ablamın ıkı cocuguna bakıyor. bızde kendı kendımıze buyuycez cocugumla. zaten hep oyle ıstemıstım. cocugum ılk kelımlerını benden ogrensın..
selam canımmmerhaba kizlar nasilsiniz gorusmeyeli? :)
senin kaynanan zaten bakmasın anacım..
maazallah çocugu sana karsı bile doldurur..
bunu yapan kaynanalar gördüm ben valla oluyor..
çocuklara annelerini kötüleyip çocukları annelerinden uzaklaştırmaya calışan.. çocuk hep yanında kalsın isteyen..
Allahım korusun
ben cocugumu kaynanama asla bırakmam annemde zaten ablamın ıkı cocuguna bakıyor. bızde kendı kendımıze buyuycez cocugumla. zaten hep oyle ıstemıstım. cocugum ılk kelımlerını benden ogrensın..
Amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?