2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz de çok yakınız, benim annemler de. kocamın anneleri de, biz de bakırköyde oturuyoruz..

farklı yönlere doğru iki tarafın evi de yürüyerek bizim eve 15-20 dk.mesafede..

cocuga da sırayla bakacaklar zaten hehehe kaydirigubbakcemile3

hafta 1 gün (salı) kayınvalidelere, 1 gün de benimkilere gidiyoz genelde..

ben kullanıyorum, gelişme çağındaki çocukların ve hamilelerin uzak durması gerektiği söyleniyor ama yapılmış kesin bir çalışma yokmuş. ama sen istersen her ihtimale karşı MD çalışırken mutfakta durma. Ben master tezimi MD ile ilgili yapmıştım, bu konuda gayet bilgiliyim yani. Araya duvar girdiğinde etkisi sıfırlanıyor.

kızlar benim cilt kuruluğum ve pul pul dökülmelerim için dr umu aradım.yağlar fayda etmıyorsa dermatolojiye yönlendircem dedi.

bizde eskiden kayınavlidemlerle çok yakın oturuyorduk. ev alınca biraz uzaklaştık birbirimizden.
annemler zaten avrupa yakasındalar çok görüşemiyoruz . kayınvalidemde sağolsun ben hastayken 1 kere misafir gibi geldi evime. annem her haftasonu gelip gitmekten canı çıktı.
çocuğuma zaten kaynanam bakmaz, annemde uzak. artık bir çaresine bakacağız

ben cocugumu kaynanama asla bırakmam annemde zaten ablamın ıkı cocuguna bakıyor. bızde kendı kendımıze buyuycez cocugumla. zaten hep oyle ıstemıstım. cocugum ılk kelımlerını benden ogrensın..

ay canım ya ne kaynanalar var valla.. hayret bişi..
Allah bir yolunu gösterir merak etme sen..
olmadı bize getir, benimki birinde olunca öbürü bakar artık, boşta kalan kaydirigubbakcemile3

ben cocugumu kaynanama asla bırakmam annemde zaten ablamın ıkı cocuguna bakıyor. bızde kendı kendımıze buyuycez cocugumla. zaten hep oyle ıstemıstım. cocugum ılk kelımlerını benden ogrensın..

senin kaynanan zaten bakmasın anacım..
maazallah çocugu sana karsı bile doldurur..
bunu yapan kaynanalar gördüm ben valla oluyor..
çocuklara annelerini kötüleyip çocukları annelerinden uzaklaştırmaya calışan.. çocuk hep yanında kalsın isteyen..
Allahım korusun

hosgeldın leyla ıstanbul bulusma forumunadaydık

ay vallahı bak benım kaynana ogullarını kendı yanına cekemdı benıde kaybettı ya cocugumu kazayla falan bı gun ona bıraksam bı daha bana vermez.. aman allah korusun..

Benim kaynanam yok görümcemlerde çalışıyor ve uzak sayılır. Annem izmirde yaşıyor ama bebiş olunca kendisini transfer edicez annemle eşim transfer konusunda anlaştı çok şükür :) Gerçi ben birde yardımcı alıcam. Annecim tek başına yorulur annanem dayımın oğlunu büyüttü kadın bizim canavardan sonra çöktü resmen anneminde öyle olmasını istemiyorum. Hemde yardımcı olursa annem çok sıkılınca birkaç günlüğüne ızmire gider bi kafa dağıtır diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı

allah sabırlar versin şu kaynana elinden çekenlere
inşallahhhhhhhhhhh
amin diyelim kızlarrrrrrrr

öncelikle geçmiş olsun . kendini üzme bebeğini de üzersin.
bende çocuğuma kendim bakmak isterim ama malesef borcumuz var. eşimin maaşıyla geçinemeyiz. çalışmak zorundayım. belki piyangodan büyük ikramiye çıkarsa otururum evde kaydirigubbakcemile3

evt ben de çocugumu kendim büyütmek isterim ama ev kirası da oldugu için kocamın tek maaşıyla zorlanırız gibi.. bir de çocuk olunca masraflar çogalacak..
zaten bizim bey hayat standartları azalsın istemiyor..
ööle işte bakalım hayırlısı olsun

İnşallah hepimizin durumu bebek gelene kadar düzelir de hepimiz kendi çocuklarımıza kendimiz bakabiliriz. Ben şahsen çok isterdim bebeğime bakmayı ama şuan imkansız görünüyor

bizde aynı durum annem bakamaz abimin 2 çocuğuna baktı çok yoruldu, zaten kıyamıyorum
kayınvalidemin bel fıtığı var ağır kaldıramıyor, zaten görümcem işitme engelli e kayınpederimde var
bakamaz, ancak ben bakıcı almayı düşünüyorum arada annem gelir kontrol eder, arada kayınvalidem kontrol eder zaten 3 yaşına gelincede yuvaya vermeyi düşünüyorum...

Amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Nedir bu çektiğimiz ya şu kaynana zulmünden.
Bunlar eziyet etsin diye mi annemiz babamız el bebek gül bebek büyüttü, gözünden sakındı, tahsilimiz için elinden gelen hatta gelmeyen herşeyi seferber etti.

Cins bir kadının yaptırımları altında sinir krizleri geçirsin diye mi...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…