2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlan da kaynanamı çok yordu
bana diyoki ayyy buna da sen bak
yoruldum ben artık diyorrr
kadın ne yapsın benim kaynım kızı 3 oğlu 2 yaşındayken eşinden ayrılmış
kadın onları büyütene kadar mahvoldu valla ama çok emektar bir kadın
onları büyüttü kızı evlendirdi oğlan da 4 yıllık ünv.bitirdi bu hafta askere gidecek
ama şaka yapıyor biliyorum benim eşimi deli gibi sever annesi kıyamaz yavrusunun yavrusuna
bunada bakacaktır. kızlar imkanınız varsa sakın çalışmaktan vazgeçmeyin

hosgeldın leyla ıstanbul bulusma forumunadaydık

yaa yaa ballandira ballandira anlat bana gelemiyorum yaa )))

kaynana,gorumce,esinin sulalesi,ailesi demeyin bana nolurr...
nefret edyorum sulalesinden...

yaa yaa ballandira ballandira anlat bana gelemiyorum yaa )))

kaynana,gorumce,esinin sulalesi,ailesi demeyin bana nolurr...
nefret edyorum sulalesinden...

sen ne çabuk nefret ettin öyle leylacım. daha dur seneler geçsin daha çok nefret edersindelikafadulden

ahan bi dertli daha

yaaa,ben o kadar doluyum ki,onlar taraftann offf offf

sen ne çabuk nefret ettin öyle leylacım. daha dur seneler geçsin daha çok nefret edersindelikafadulden

merak etme bhcg hormonlari gibi 2 gunde 1 katlaniyor nefretim.sırnaşık şey

benim olay karisik biraz anlatsam cok uzun hepiniz nefret ediceksiniz.
ama yeni duydugum bir fisiltiya gore gorumcem benim dedikodumu yapiyormus annemlere gelince is yapmiyor diye.gorumcem de benim teyzemin gelini.olaya bakin :lepi:
o da beni savunmus sagolsun.

ayy şoyle dedikodu yapanların dişlerini fln sökesim geliyo hee..
allahım yarabbim bu forumda duyduklarım beni psikopat edecek kaydirigubbakcemile3

valla bence nefret etmesi için seneler geçmesine hiiiç gerek yok.
Çünkü bu kaynana milleti, daha evlenmeden önce, oğullarının ellerinden gidiyor olması düşüncesi ve paniğine kapıldıkları andan itibaren çıkarıyorlar tırnaklarını. kötükedihüso

Misal benimki, nişana kadar bu kadın melek diyordum. :1hug:
Ne zaman nişanımız yapıldı. kötükedihüso
Ertesi gün ay tansiyon, ay oram, ay buram diye sabahlara kadar hastanelerde süründürdü benimkini tam 15 gün gitti geldiler. Doktor bakıyor, tüm değerler normal. sıkılmışsınız herhalde benlik bişey yok diye gönderiyor. :jeyyar:

Kadın o günden bugüne evliliğimi burnumdan getirmeye and içmiş. :jeyyar:
aha da şuraya yazıyorum.

Ama benim de tırnaklarım var çok şükür, bana zor geçirir. Yine de sinir bozması bile yetiyor işte. klava:

ayy benim kaynanam melekmiş valla sizinkilerin yanında. dedikoducu uyuz bir tip olsa şimdiye kadar sinir hastası olurdum.
ben son 1 ayda sinir oldum biraz. o da evime gelmediği için. onun haricinde allah var bir lafını duymadım. belki de ben hassasım bu dönem ondan böyle sinir oluyorum

Kızlar her birimiz birer kaynana adayıyız naniknanik

ay bizde bunların üstüne iyi olmaya çalışırız.. bu kadar duydukça ya da yaşadıkca..
bizim de gelinler damatlar psikopat çıkar kesin kaydirigubbakcemile3

Canım okadar güzel anlatmışşsınki hepimizin duygularını dile getirdin sölicek söz bulamıyorum.AYnen öle diyorum başkada bişey demiyorum ya acaba biz nasıl olucaz meraktta etmiyor değişlim hani :lepi:

benim olayim o ki,beni delirten kaynanam degil,biraz gorumcem,ama digerleri esimin sulalesi yni dayisi,teyzesi filan.
bunlar tarafta kiz cok,hepsi de bekar.
megerse kizlarindan birini esime kakalamak istiyorlarmis.
simdi bana yuzume ne kadar gulseler de alttan alttan neler dondugunu cok iyi biliyorum.
bana dusman gozuyle bakiyorlar.
hepsi de bir birine komsu ayyyy fena haaa.oraya gidince deliriyorum.

Son düzenleme:

leylacım dün biraz albümüne göz gezdirdim Manken gibisin tatlım sölicek söz bulamıyorum kalbinin güzelliği yüzüne yansımış herşey gönlünce olour inşallah o Kaynanada senin gibi bi gelin bulmuş daha ne istiyor öpsünde başına koysun boysa boy güzellikse güzellik daha ne

valla benimkide melek gibi yaaaa
ne dedikodu var ne başka bişey zaten az gelir evime, bize gelin siz der
yemek yapar çağırır hasta olsam geleyimmi diye sorar eve gitse bana sormadan
bi işime karışmaz 2,5 senelik evliyiz bizim zorumuzla 2 kez kaldı bizde
hediyeler alır özel günleri unutmaz ya arar ya mesaj atar
ayyy valla kızlarrr Allah sabırlar versinnn

ay bizde bunların üstüne iyi olmaya çalışırız.. bu kadar duydukça ya da yaşadıkca..
bizim de gelinler damatlar psikopat çıkar kesin kaydirigubbakcemile3

Acaba bizim kaynanalar da bize şu an psikopat diyor mudur? :bbo:

tskler canim.
ama dedigim gibi benim sorunum kaynanamla degil,esimin akrabalariyla.
Allahtan ayri kaliyoruz,uzagim hepsine de.

ay benımkınıde cok sverdı m ben ne zamnkı gelıp benı ıstedıler yuzuklerımız takıldı o gun anldım kaynana ne demekmıs. esımle tanısmmaızın 20 gun ardından kaynanamlada tanıstım esım askere gıttı her hafta zıyeret ettım bı ıstegın varmı dıye sordum ama hersey nısanlanana kadarmıs..

valla şekerim galiba bir sen bir de ben varım kaynanadan yana şanslı olarak
işten geç geldiğim günler kadın çöpüme varana kadar alır atar

valla şekerim galiba bir sen bir de ben varım kaynanadan yana şanslı olarak
işten geç geldiğim günler kadın çöpüme varana kadar alır atar

ne güzel valla herkese nasip olmaz böyle kaynana modeli. benimkide evine gitsek deli divane olur herşey yapar ama ister ki hep ben gideyim. 1 ay yattım evde gelip bir işin ucuna dokunmadılar. hadi kaynanam yaş itibariyle yapamaz ama gencecik görümcem de arayıp birşey lazım mı diye sormadı. hep annemlerle teyzelerim yardım ettiler. o gün bu gündür çok bozuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…