2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabi tabi ye, atlatırsın inşallah..

benim de eşim beşiktaşlı ben de fenerbahceliyim..
ben diyorum beşiktaşlı yapmam bebeği o diyo fenerli yapmam...
bakalım ne olacak halimiz..
bu işin sonunda bebek kesin galatasaraylı fln olur herhalde kaydirigubbakcemile3

ooo süper canım hadi bakalım iyi gezmeler sanaaa :1hug:

Tskler canim benim, zaten doktoruma en son gittigimde gezmek,
degisiklik, farkli bir ortam sana da bebegine de iyi gelir demisti
cok sukur iyi gibi geldi bulantilarim kalmadi diyecek kadar nadir.
Birtek gelirken cok yorucu gecti ucagim aktarmaliydi erken ciktim
ve biraz gecikme sikinti vs olunca ama cok sukur bir sorun olmadi.

Bizde de tam tersi ben besiktasli esim fenerli. kaydirigubbakcemile3

ohhh valla iyice dinlen gez özlem giderr..

ahh ahh keske ben de işi gücü bırakıp uzaklara gidebilsem.. valla bana da cok iyi gelir

iyiyiz ahuş sen nasılsıınn..
naaptın kaynanayı

oo ne güzel ya bende yurtdışına kaçsam keşke. bol bol dinlenirsin artık orada

Ama ama ama sizde istanbulda bulusabiliyorsunuz bende onu yapamiyorum.
Bende cok isterdim sizlerle bulusmayi, eminim cok eglenceli gecicek. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

yaa bu dr bana bır suru ılac verdı anlamadım gunde 5 ılac ıcıyorum korkuyorum valla zehırlenecem dıye demır vıtamın magnezyum falan sızde durum nedır ılac konusunda bıktım valla sımdıden ılaclardan

ben folic asit haricinde başka bir ilaç kullanmıyorum şimdilik. belki kan değerlerin düşüktür o yüzden vermiştir.
korkma kötü birşey olsa vermez sana

Canim neden ilac verdi ki benim doktor bana hicbirsey vermedi bende hicbirsey kullanmiyorum, vitamin de dahil.

korkma korkma vardır ihtiyacın mutlaka yoksa niye versin..
hem onlar ilaç değil vitamin..
bana da içinde magnezyum, çinko, a,b,c,d,e vitaminleri, folik asit, kalsiyum fosfor, bakır fln herşeyi içeren elevit diye bir vitamin verdi.. bir de bu hafta ayrıca demir hapı yazdı..
yakında demir kadın olarak dolaşacam zaten neler neler var o vitaminin içinde..

sana sadece bunları ayrı ayrı vermiş o kadar

bılmıyorum yaa kan degerlerıme fılan bakmadan verdı gucsuz bırakmamak ıcınmıs takvıye bebek anneden kullanıyormus anneyı gucsuz bırakmamak ıcınmıs

banada elevıt verdı zaten demırde ferlos dıye bır ılac magnezyum dıasporal devam progestan devam cal d vıt verdı

biz de Allahtan 2 mizde koyu fenerliyiz bebeğimiz başka şansı yok hastane çıkışımızda feneriumdan olucak :))))
bizimde kombine vardı ama 2 senedir almadık eşim son 12 yılda üstüste 2 kez kombinesiz geçirdi, tabi bağımlı olunca zor oluyor maça gitmemek....
ama neyseki evde digitürk var ama beni sıkıntıya sokuyor maçlar geriliyorum....

bende folikasit,birde multitaps vitamin alıyorum başka bişey kullanmıyorum...
birde magnezyum verdi de ben içmiyorum onu kasık ağrım ve bağısaklar için
vermişti şu an pek sorunum yok içmiyorum bu yüzden...

banada elevıt verdı zaten demırde ferlos dıye bır ılac magnezyum dıasporal devam progestan devam cal d vıt verdı

yaw elevitte hepsi var zaten niye daha da verdi ki Allah Allah..

valla doktorunu dinle yine de devam et, birdahaki gittiğinde sorarsın niye bu kdar çok verdiniz fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…