beni de götüürrrrrbeni yurtdışı da kesmez marsa kaçacağım yakında ilk uzay aracıyla
yaw elevitte hepsi var zaten niye daha da verdi ki Allah Allah..
valla doktorunu dinle yine de devam et, birdahaki gittiğinde sorarsın niye bu kdar çok verdiniz fln diye
banada elevıt verdı zaten demırde ferlos dıye bır ılac magnezyum dıasporal devam progestan devam cal d vıt verdı
ayy bana progestan deme o ilacı görünce sinirlerim bozuluyor. bana çok ağır geldi o ilaç , resmen uyuşturuyordu
süt içemiyorsun diye kalsiyumu vermiştir herhalde ahu
aynen canım aynen bırde gunde 4 tane ıcecekmısım evde 1 bucuk kutu var dedım eczanede almadım gunde 1 tane ıcıyorum hatrı kalmasın dıye
yaa bu dr bana bır suru ılac verdı anlamadım gunde 5 ılac ıcıyorum korkuyorum valla zehırlenecem dıye demır vıtamın magnezyum falan sızde durum nedır ılac konusunda bıktım valla sımdıden ılaclardan
senin kanamam mı var niye günde 4 kere içiyorsun. benim kanama dönemlerinde bile bana 3 tane vermişti doktor.
yoook allaha sukurler olsun hıcde olmadı ben 1 tane ıcıyorum zaten yaa ben bu dr u varya hıc anlamadım halbukı cok tavsıyeler uzerıne gıtmıstım ama bılmıyorum eger bana bırde ense kalınlıgı soylemesse cuma gunu yandı yanı herkese soylenmıs cunku
günaydın kızlar, ben sadece kan hapı ve folik kullanıyorum. Doktor folik bitince vitamin yazarız dedi. Umarım 4-5 farklı ilaç vermez çünkü öyle olunca içmeyi unutuyorum. Kan hapını bile unuttuğum sabahlar oluyor :S
yoook allaha sukurler olsun hıcde olmadı ben 1 tane ıcıyorum zaten yaa ben bu dr u varya hıc anlamadım halbukı cok tavsıyeler uzerıne gıtmıstım ama bılmıyorum eger bana bırde ense kalınlıgı soylemesse cuma gunu yandı yanı herkese soylenmıs cunku
ahucum ben senin doktorunu çok merak ettim. Sakıncası yoksa söylesene nerenin doktoru ve ismini
Ay sorma ben günde birtane olan eeviti bile unutuyorum. bide 4-5 olursa hiç içemem.Eleviti bana 16 kasımda verdi kullananlar içinde kaç adet olduğunu bilir düşünün ben daha içinden çıkan paketlerden sadece birtanesini bitirebildim
ya doktor bana kan hapını kahvaltıdan bir saat sonra içeceksin içtikten sonrada bir saat boyunca hiçbirşey yiyip içmeyeceksin dedi su dışında.. neden acaba?
bazı ilaçlar yemeklerle birlikte alınınca farklı reaksiyonlar gösterebiliyor. demir hapının verimliliği düşmesin vücut tam olarak emsin diye böyle demiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?