canım bız ıkıtellıde oturuyoruz konutlarda dr da burda bır ozel hast dr u yakın olsun dedık gıdıp gelmesı kolay olur dıye ısmını soylesemde bılmessın canım benım
alla alla ya kanama olmadan progestan niye verdiki . valla bende merak ettim bu doktoru bence sen başka doktorlara da bir danış.
alla alla ya kanama olmadan progestan niye verdiki . valla bende merak ettim bu doktoru bence sen başka doktorlara da bir danış.
Bence bi başka bi doktora daha danış tabi sen bilirsin ama bana tuhaf geldi vitaminler için bişey demiyorum yani tedbir amaçlı vermiş olabilir kiş onun bile fazlası zarar olabiliyor. Ama progestan falan niye verdi anlamadım. Yaşlımı senin bu doktor.
yok canım tahmınım 45 cıvarıdır tedbır amacıyla verıyormus progestanı rahımı gebelıgı desteklemek ıcın sanırım dusuk yada erken dogum gıbı rıslerı bertaraf etmek ıcınmıs.
yakında doktorluk yapabilir duruma gelecez bence..
kızlar hepberaber bi muayenehane açalım derim ben...
sahte bi diploma da buluruz kaydirigubbakcemile3
valla benimde kanamam filan yoktu dr. kasıklarım da ağrı var dedim diye bana da yazmıştı
ben ilaç konusunda çok pipirikliyim internetten inceledikten sonra almadım bile çok şükür bir sorun filan da yok lekelenme kanama filan yokken niye içeyimki
Günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız..??
günaydın tatlı cadı iyiyiz sen nasılsın ??
tıpta uzmanlık sorularını cevaplıyoruz . senin şikayetin nedir bacım kaydirigubbakcemile3
iyiym bende saol canım :1hug: benim şikayetim yok allaha çok şükür de bişey sorucam size kızlar sizin qöğüs uçlarınızn renqi değişmeye başladı mı??:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?