2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offff canım çok sıkılıyor eve gitmek istiyorum artıkk :çok üzgünüm:

temmuz annesi hoşgeldin.. valla ben de bilmiyom excelle mi yapılıyo acaba.. bilenler anlatsın temmuz annişlerine kızlar..
bu arada ağustos anneleri gelmeye basladı mı topik açtılar mı acaba

sekeroo, hamileler için yoga ve pilates dvdlerini nereden aldın

dnr'dan şekercim. neslihan iskit diye bi hatun. duayenmiş meyer yogoda. baya da güzel hoşuma gitti. çok zorlamıyor da. pilates de alan menzees'in (yanlış yazmış olabilirim adını) ama internette de var ve daha ucuz. ama kargo parası falan aynıya gelir zaten hamile yogo dvd diye gir çıkar

aa evet buldum canım.. internette 14 tl fln neslihan iskitinki..
neslihan iskiti tanıyorum, memorialde çalıştıgım dönemde orada hamilelik yogası yaptırıyordu ücretsiz.
ben de sipariş verecem şimdi..
peki pilates için ille pilates topu fln da almamız gerekecek mi o eğitim dvd sinin yanında

ben de şişko olacam beyza korkma.. hatta olmak üzereyim kaydirigubbakcemile3
bu kadar yemeyle herşey olurum ben valla kaydirigubbakcemile3
o yüzden şimdi yoga, pilates wii fit saldırıp duruyoz delikafadulden

ilk gebeliğimde 18. haftada net bişekilde hissetmiştim. az klo alınca ama bebeiş de iyi gidiyorsa daha çabuk hissedebilirsiniz

yok bea 8 küsürdü ben 11'e aldım dr dan yok topsuz bende var gerçi gebelikten önce de yapıyodum da ben, aletsş yapabiliyorsy-un. yogo benim daha çok hoşuma gitti

ben de şişko olacam beyza korkma.. hatta olmak üzereyim kaydirigubbakcemile3
bu kadar yemeyle herşey olurum ben valla kaydirigubbakcemile3
o yüzden şimdi yoga, pilates wii fit saldırıp duruyoz delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ben varya kustuğum halde afedersin 2 kilo almışımm ilerde ne olurum bilemem kaydirigubbakcemile3 patlamaya hazır bomba delikafadulden bencede nasıl olsa kilo alıcaz diee herşey yiyelimmmm kaydirigubbakcemile3 ama bnm arada iştahımm gidioo midem bulanıo

yok bea 8 küsürdü ben 11'e aldım dr dan yok topsuz bende var gerçi gebelikten önce de yapıyodum da ben, aletsş yapabiliyorsy-un. yogo benim daha çok hoşuma gitti

hmm o zaman önce bi yogayı alayım pilatese sonra geçerim.. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…