iyiyimm canımm saoll ama dün baya kötüydümm ya yarında cuma günü ikili test var cok heyecanlıyımm sen nasılsınn??
sekeroo, hamileler için yoga ve pilates dvdlerini nereden aldın
offff canım çok sıkılıyor eve gitmek istiyorum artıkk :çok üzgünüm:
kızlarr aşkk olsunn bendenn selamm alan yokk galibaaa :1no2:
dnr'dan şekercim. neslihan iskit diye bi hatun. duayenmiş meyer yogoda. baya da güzel hoşuma gitti. çok zorlamıyor da. pilates de alan menzees'in (yanlış yazmış olabilirim adını) ama internette de var ve daha ucuz. ama kargo parası falan aynıya gelir zaten hamile yogo dvd diye gir çıkar
Ay bizim de yarın ikili testimiz var, çok heyecanlıyım.
olma mı şeker, de bu hatunların hızına yetişilmiyo maşallah. 2 iş yapayım dedim. doldurmuşlar mesajları yaf
çalışıomusunn senn canımm
Ay bizim de yarın ikili testimiz var, çok heyecanlıyım.
iyi haberlerini bekliyoruz canım.
bu arada daha bu haftalarda bebek hareketleri hissedilir mi acaba ben emin değilim arkadaşlar.
Hissediyorum diyenler kusura bakmasın ama bu gaz maz olmasın.
şimdi okudum bakın şöyle bişi;
Daha önce doğum yapmış olan anne adayları ilk hareketleri 16 hafta kadar erken bir dönemde hissedebilirken
ilk doğumunu yapacak olan anne adayları hareketleri 22. haftaya kadar hissedemeyebilirler. İlk gebeliğinizse bebek hareketlerini 18. hafta başında karnınızda bir kelebeğin kanat çırpması gibi hissetmeye başlayacaksınız. Özellikle ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarında hareketler 22. haftaya kadar algılanamayabilir. Doktorunuz size ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterecektir.
Hareketlerin ilk algılanmasından sonra bebeğin büyümesine paralel olarak hareketler de güçlenecektir.
inş. güzel sonuçlar alırızz canımm zemuszemus
aa evet buldum canım.. internette 14 tl fln neslihan iskitinki..
neslihan iskiti tanıyorum, memorialde çalıştıgım dönemde orada hamilelik yogası yaptırıyordu ücretsiz.
ben de sipariş verecem şimdi..
peki pilates için ille pilates topu fln da almamız gerekecek mi o eğitim dvd sinin yanında
ben de şişko olacam beyza korkma.. hatta olmak üzereyim kaydirigubbakcemile3
bu kadar yemeyle herşey olurum ben valla kaydirigubbakcemile3
o yüzden şimdi yoga, pilates wii fit saldırıp duruyoz delikafadulden
yok bea 8 küsürdü ben 11'e aldım dr dan yok topsuz bende var gerçi gebelikten önce de yapıyodum da ben, aletsş yapabiliyorsy-un. yogo benim daha çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?