uklacım valla ben de her akşam iç iç, ben de istemiyorum artık içmiyorum.. gündüzleri bazen içiyorum çilekli fln..ya kızlar acayip gaz sancısı var birde birden ağrı girdi sancı gibi korktum valla yaaa..
ayrıca bir şey sorcam ben akşamları 1 bardak süt içiyorum.. ama artık tiksiniyorum
eşimde içmek zorundasın bebeğimiz için diyor istemeye istemeye içiyorum
ne yapcam sizler içiyormusunuz???
uklacım valla ben de her akşam iç iç, ben de istemiyorum artık içmiyorum.. gündüzleri bazen içiyorum çilekli fln..
akşam yemekten sonra süt hiç iyi gelmiyor bana da.. ki o kadar da severdim.
onun yerine bol bol yoğurt yiyorum aksam yemeklerinde.. her öğlen de mutlaka ayran içiyorum.. aynı işlevi görüyordur diye düşünüyorum
evet bende akşam yatmadan önce içiyorum bir bardak bazende sabahları ballı süt içiyorum.. farketmez bence yoğurt peynir süt ayran hepsi aynı şey bence sonuçta hepsi süt ürünü..
canım süt yerinde ayran dene birkaç gün bakalım..öğlenleri yarım kase yoğurt yiyorum mutlaka.. akşamları süt içmek istemiyorum artık
midem bulanıyor..
slm kızlarr
ya bende bu kontrolüme qittiğimde doktoruma sorucam yürüyüş mevzusunu kızlar.. evde koşu bandım var öyle zavallım köşede duruyor yaa düşük tehlikem olduğu için şimdiye kadar hiç koşu bandımda yürüyüş yapmadım ama artık sanırım başlaya bilirim yaa..
evet artık bende baslıcam yürüyüslere zaten kiloluyum birde 2 kilo aldım simdiye kadar nasıl olacak bilmiyorum valla allahtan hayırlısı kızlar bu arada 1-2 gündür hissediyorum sanki hareketleri tatlı bişeyler yedigimde :)
Ben son gidişimde doktoruma sormuştum, nazbın 120'yi geçmediği sürece problem yok, yürüyüş bandında yürüyüş yapabilirsin demişti, ama yine de her ihtimale karşı ben de 1.trimesterin bitmesini bekleyeyim
aha tatlı yeme bahanesini buldum
evet doktor banada solemisti ilk 3 ay extra bisey yemene gerek yok demisti
selam şekerler beni özlediniz mi bakiim. sütü ben de normalde çok sevdiğim halde içemiyordum dr nesquick dene dedi. süper oldu neskuickli süt içiyorum şimdi, bazen de ayran. bide hamileler için pilates ve yoga dvd'leri aldım haftada1-2 gün onları yapıyorum bu sabah mesela gne yogayla başladım. tavsiye ederim çok süper. bir de bazen öğle molalarımda bazen haftasonu 20-30dakikalık açık hava yürüyüşleri yapıyrum. Antalyada yaşamanın avatajını kullanıyorum yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?