2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorumki canım yaa bi ağırlık var üstümde birazda uyku geldi galiba..

şöyle biraz dışarı çık deriiin derin 3 nefes al. bebişini düşün. anneciiim diye sana sarıdığını düşün. birazcık kendine gelirsin bak

sanırım bankacısınn banka işi zordur hamileykenn bende dersanede öğretmenliğe başlamıstım bıraktım tehlikem var die yeni girdim die izin vermediler :1no2:

evet canım.. zor oluyor birde sürekli oturduğumuz için hazımsızlıkta oluyor.. sende doğumdan sonra başlarsın tekrar işe.. hem rahat olursun hamilelikte evde..

böyle sanki küçük catlaklar gibi kepek kepek mi dökülüyor canım

ben geçen sefer feci çatlamıştım mesela

bende bu aşağıdaki kısma hiç bakmıyorum sen diyince bakıverdim. nereden görüyosunuz aşağıları anacım

aşağıda yazıooo anacımm kim var kim yokk diee bakıorumm orda senin adını görüosam çok seviniorumm ilk girdiğimde opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

şöyle biraz dışarı çık deriiin derin 3 nefes al. bebişini düşün. anneciiim diye sana sarıdığını düşün. birazcık kendine gelirsin bak

yavv sorma dışarısı bir duman bir duman soba dumanı işhanları çok olduğu için de yoğun oluyor akşam bile arabaya gidene kadar zor nefes alıyorum yoksa miğdem çok kötü bulanıyor :bbo: ama yinede deniyeceğim canım zaten o bölümü düşününce otomatikman düzelirim herhalde :ecrin_bebek:

evet kepek gibi oluyor karnımın üzeri. aslında bol sıvı tüketmeye de çalışıyorum ama gene de kuruyor o bölge

aynen günde iki surahi su içiyorum ilk başlar da badem yagı kullaıyordum acba omu yan etki yaptı dedim iki hafta oldu bırakalı daha kötü oldu bunada şükür canım agrımız sızımız yokkya

ben geçen sefer feci çatlamıştım mesela

neee çatlak mı :çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok korkuyorum çatlamaktan

aşağıda yazıooo anacımm kim var kim yokk diee bakıorumm orda senin adını görüosam çok seviniorumm ilk girdiğimde opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

hehehe şımartıyorsun beni beyzacım a.s.

aynen günde iki surahi su içiyorum ilk başlar da badem yagı kullaıyordum acba omu yan etki yaptı dedim iki hafta oldu bırakalı daha kötü oldu bunada şükür canım agrımız sızımız yokkya

yok ya sanmam bademyağının etki yapacağını. vücut tipiyle alakalı sanırım. biz şanssız hamilelerden olduk . ama dediğin gibi buna da şükür

eylül hoşgeldin..
senin de ikiz ne güzeelll...

eylül ismini çok severim..eylülde de hamile kaldıgım için kızım olursa koyarım diye düşündüm ilk başta.. ama kocam efendi begenmedi.. herşeye bi kulp takar zaten.. eylül ekim kasım diye dalga geçerlermiş fln.. tööbe tööbee

kızlar badem yağı değil de kakao yağı tavsiye ederim. ben dalinin bebe yağını hergün sabah sürüyorum. arada bir de kakao yağını sürüyorum. geçen sefer deli gibi paralar döküp lierac almıştım kutu kutu. küstüm lieraca almıcam şerefsiziÇok üzgünüm çoook

saol canım sürpriz oldu bize de iki tane.
ben de eylul adını çok beğeniyorum ben de eylulde doğacak bebeğim olsa eylul koyarım diyodum :roflol::roflol:

hoşbulduk canım teşekkür ederim yazdıklarınızı okuyodum da aynen benim de suratım soyuluyo ben de hava değişimizden falan sanmıştım

yokk canımm benim yüzümm soyulmuo karıştı galiba kaydirigubbakcemile3 ben kusuorumm sadece kaydirigubbakcemile3

aayyyy internet koptu.tam da 1000.sayfaya ilk yazan ben olayım diyodum ki,gitti internet.bi geri geldim maşallah 12 sayfa yazılmış.yeni bitirdim okumayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…