Ben duru koycam.KIZ OLURSA YANİ... OĞLAN OLURSA ARDA OLABİLİR. OĞLUŞUN ADI ARAS. ARDA ARAS UYAR Dİ Mİ[/QUOTE
benim eşimin adı ardahan...
o oğlu olursa arda olsun istiyor.. erkek olursa bizimki de büyük ihtimal arda olacak..
ama aras da güzelmiş ya, anlamı nedir aras ın?[/QUOTE
Nehir ismi diye koymuştuk biz. bi de fonetiği hoşumuza gitmişti. ama bir de "buluntu- toprak altından çıkan tarihi kalıntı" gibi bi anlamı var galiba
hmm ben de kızım olursa nehir koymayı düşünüyorum..
kocamı ikna edebilirsem, erkek olursa da aras koyalım ya çok begendim..
hem o da nehir ismi ya uyarlar birbirlerine..
kocam da kendi ismi diye ille arda diye tutturuyo
biz de haziran koyalım isimleri :roflol:
sen haziran ve temmuz koyarsın eylülcüm kaydirigubbakcemile3
kızlar aranızda avon kullanan varmı? yılbaşı indirimleri var çok güzel özellikle parfümlerde tavsiye ederim zemuszemus
eskiden haziran gecesi diye dizi vardı. ordaki kızın adı havindi . haziran mı demek neydi tam hatırlamıyorum da.
sende havin koyarsın özgecim kaydirigubbakcemile5
selam aranıza yeni katıldım... sağlıklı bir hamiş lik diliyorm herkesee
buarada 13.haftam bitti herkese dıyorm ben hareketını hıssedıyrm bebegımn 1.5 haftadr kımse inanmyr dalga gecıyrlr gazdır o dıyee yaa ben anlamzmym gaz hangısı bebekımn kıprdnşlrı hangısı cok kızyorm ama hevesimi kıranlara sizdede bişi hissden varmı
buarada 13.haftam bitti herkese dıyorm ben hareketını hıssedıyrm bebegımn 1.5 haftadr kımse inanmyr dalga gecıyrlr gazdır o dıyee yaa ben anlamzmym gaz hangısı bebekımn kıprdnşlrı hangısı cok kızyorm ama hevesimi kıranlara sizdede bişi hissden varmı
wuuuuuuuuu
nereden aklına geldi kızzz...
ay o kıza da gıcık olurdum dizide..
yok yok ben nehir koyacam kızımın adını delikafadulden
bende baktım yılbaşı kataloguna da sipariş vermedim.
niyeyse avona a kanım kaynamadı. geçen ay kalem şeklinde eyeliner aldım at çöpe gitsin o derece kötüydü
valla birden aklım ageldi halbuki diziyi seyretmişliğim de yoktur delikafadulden
nehir de güzel isim. soyadıyla da uyumlu olur zaten yerimseniben
kızlar aranızda avon kullanan varmı? yılbaşı indirimleri var çok güzel özellikle parfümlerde tavsiye ederim zemuszemus
öncelikle h.g canım.bende 2 haftadır hissediorum ama sein gibi gazmı bebekmi die düşünüorum.senin dediğin tarihte hissedilirmi dr a bi sorsan bende hiç duymadm hisseden erken olmuyormu.hevesini kırmak istemem ama hiç duymadm öyle hisseden .bana bile değildir diolar hala
bende kızım olursa soyadıyla uyumlu olsun diye güllü koyucam adınıhihoyyythihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol:
ay evet kız...
ben bi ara kızım olursa çimen mi koysam diye düşünüyordum.. daha hamiş bile kalmadan önce..
kuzenler de benle dalga geçiyodu, çayır çimen koy diye :roflol: bide soyadımla düşünsene bu isimleri, çok komik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?