2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam aranıza yeni katıldım... sağlıklı bir hamiş lik diliyorm herkesee

buarada 13.haftam bitti herkese dıyorm ben hareketını hıssedıyrm bebegımn 1.5 haftadr kımse inanmyr dalga gecıyrlr gazdır o dıyee yaa ben anlamzmym gaz hangısı bebekımn kıprdnşlrı hangısı cok kızyorm ama hevesimi kıranlara sizdede bişi hissden varmı

biz de haziran koyalım isimleri :roflol:

sen haziran ve temmuz koyarsın eylülcüm kaydirigubbakcemile3

eskiden haziran gecesi diye dizi vardı. ordaki kızın adı havindi . haziran mı demek neydi tam hatırlamıyorum da.

sende havin koyarsın özgecim kaydirigubbakcemile5

kızlar aranızda avon kullanan varmı? yılbaşı indirimleri var çok güzel özellikle parfümlerde tavsiye ederim zemuszemus

kızlar aranızda avon kullanan varmı? yılbaşı indirimleri var çok güzel özellikle parfümlerde tavsiye ederim zemuszemus

bende baktım yılbaşı kataloguna da sipariş vermedim.
niyeyse avona a kanım kaynamadı. geçen ay kalem şeklinde eyeliner aldım at çöpe gitsin o derece kötüydü

eskiden haziran gecesi diye dizi vardı. ordaki kızın adı havindi . haziran mı demek neydi tam hatırlamıyorum da.

sende havin koyarsın özgecim kaydirigubbakcemile5

wuuuuuuuuu
nereden aklına geldi kızzz...
ay o kıza da gıcık olurdum dizide..

yok yok ben nehir koyacam kızımın adını delikafadulden

Selam hoşgeldin aramıza, okuduğuma göre düşük kiloda olanlar veya 2.,3... hamileliğini yaşayanlar bebek hareketlerini erken hissediyorlarmış

evet banada inanmıyor kimse gazdır diye ama gaz sancımda oluyor bu çok farklı seyrime gibi daha önce hiç yaşamadığım bir duygu... bence kıpırdama..

wuuuuuuuuu
nereden aklına geldi kızzz...
ay o kıza da gıcık olurdum dizide..

yok yok ben nehir koyacam kızımın adını delikafadulden

valla birden aklım ageldi halbuki diziyi seyretmişliğim de yoktur delikafadulden
nehir de güzel isim. soyadıyla da uyumlu olur zaten yerimseniben

bende baktım yılbaşı kataloguna da sipariş vermedim.
niyeyse avona a kanım kaynamadı. geçen ay kalem şeklinde eyeliner aldım at çöpe gitsin o derece kötüydü

ben yıllardır kullanıyorum ama bütün ürünlerini değil mesela makyaj malzemesi olarak ruj ve farlarını kullanıyorum sadece onlar güzeldi ... çoğunlukla parfüm duş jeli ve el kremlerinden kullanıyorum canım..

valla birden aklım ageldi halbuki diziyi seyretmişliğim de yoktur delikafadulden
nehir de güzel isim. soyadıyla da uyumlu olur zaten yerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol:
ay evet kız...

ben bi ara kızım olursa çimen mi koysam diye düşünüyordum.. daha hamiş bile kalmadan önce..
kuzenler de benle dalga geçiyodu, çayır çimen koy diye :roflol: bide soyadımla düşünsene bu isimleri, çok komik kaydirigubbakcemile3

makyaj malzemeleri eskiden çok kaliteli olurdu-6-7 senedir bozdular. ama parfümleri fena değil ben de göz kremi söylemiştim 2 hafta oluyor daha gelmedi

öncelikle h.g canım.bende 2 haftadır hissediorum ama sein gibi gazmı bebekmi die düşünüorum.senin dediğin tarihte hissedilirmi dr a bi sorsan bende hiç duymadm hisseden erken olmuyormu.hevesini kırmak istemem ama hiç duymadm öyle hisseden .bana bile değildir diolar hala

bende kızım olursa soyadıyla uyumlu olsun diye güllü koyucam adınıhihoyyythihoyyyt

teşekkurler
bu cumartesı ıkılı test yaptırmaya gıtcem doktora sorcam ama bakalım belkıde heves benmkı gercktn ehehe olsnnn ıcımde ya oo daha ne olsn buarada cınsıyet ogrenen varmı 13 hafta bıtmndn sonraa

valla erken gec bilmiyorum ama ben 15 . haftamdayım ve hareketlerini 2 -3 gündür hissediyorum

canım ben 11 haftalığım bende hissediyorum ama aynen sana olduğu gibi benimlede dalga geçiyorlar,gaz hareketi çok farklı bu çok farklı,içimde bişey pıt pıt dokunuyor bazen seyiriyor.

yapma derim soyadın cayır mı yoksa yok yapma.

bakın üniversitede sınıf arkadaşım varedı adı SARE idi güzel kadın demekti galiba anlamı. eski isim seveler için kardeşimi arkadaşı var (erkek) Bilgutay adı. beni adım da ilginçtir.Eskiden kimse bilmezdi şimdi çoğaldı 'SERRA" . "NURDOĞAN" vardı annemin bir arkadaşı." ELİZ" ve "BELİZ" vardı Kıbrıslı 2 kardeş. "DENİZ" ismini hep sevmişimdir. Bir de "NIL" çok severim ama kuzenimin adı, kızım olursa koyamam.

Aklımıza geldikçe değişik isimleri paylaşalım bence.

arkdaslar bu arada cok mutlu oldum bu grupta bıhareketlılık var.. dıger gruplrda yazdklrıma cevap alamyrdm cevaplrı gornce cok sevndmmmm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…