2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

folik asit alıyormusun

kızlar 600 gram almışım sizce normal mi 14 hafta 5 günlüğüm

Çok üzüldüm figenk bu dönemi umarım kolay atlatırsın. Daha yaşın genç hayatım inşallah bi dahaki sefere sağlıkla alabilirsin bebeğini kucağına. Bu arada bi problem var mıydı?

bu arada drum kesinlikle domuz giribi aşısını yaptırıyorsun dedi hamileler için saf aşı geldi hemen ol diye çok ısrarlı söyledi

cnm çok üzüldüm.allah sabır versin.kendini üzme hayırlısı buymuş.bidaha gelir meleğin mrk etme.nasıl anladın kalbi durduğunu?bi belirti oldumu?

kızlar 600 gram almışım sizce normal mi 14 hafta 5 günlüğüm

Normal canımmeraketme ben hamilekaldığımdan beri 4kiloverdim önemliolan 3.aydan sonra dikkatli olman bundan sonra alırsın yavaşyavaşzaten benim hala iştahım açılmadı ama en azından kusmuyorum ona şükrediyorum

senin tamamen mi bitti kusmaların benim arada oluyo da

tamamen nerdeee mafoldumben oluyor arada sabahlarıkusuyorum bulantıdaoluyor ama en azından ilk günlerdeki gibideğil

inşallah bu kusmalar bebeğin kilo almasını engellemiyodur

SenMerak etme o minik bedenler rabbime emanet zayıf doğsalar bile biz onları şişmanlatırız merak etme :ecrin_bebek:

azize teminden berişu tickeri yapmaya çalışıyuorum ama site ingilizce bişey anlamıyorum nasıl yapıcam ya bende istiyorumm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…