azize teminden berişu tickeri yapmaya çalışıyuorum ama site ingilizce bişey anlamıyorum nasıl yapıcam ya bende istiyorumm :kedi:
2 senedir herkes bebeğine nehir ismini koyuyor. Yıllar sonra ayşe ya da zeynep gibi çok olacak bu isim de sanırım. Ben şahsen az olan isimleri daha çok seviyorum. Gerçi tüm isimler çok güzel ama nadir bulunan isimler çok daha güzel bence
Selam kızlar içinizdedomuz gribi aşısı olan var mı?Benim doktorum aşı olmamı öneriyor hamileler herkesten 5 kat daha fazla etkileniyormuş özellikle son üç ayda bu virüse yakalanırsak çok tehlikeli olabilirmiş.Ben başta düşünmüyordum taki 2 gün önce 29 yaşında gencecik kuzenim domuz gribinden vefat edene kadar(Hiç bir kronik rahatsızlığı yoktu kuzenimin çok sağlıklıydı.1hafta içinde yenildi bu hastalığa .Allah kimselere yaşatmasın
Selam kızlar içinizdedomuz gribi aşısı olan var mı?Benim doktorum aşı olmamı öneriyor hamileler herkesten 5 kat daha fazla etkileniyormuş özellikle son üç ayda bu virüse yakalanırsak çok tehlikeli olabilirmiş.Ben başta düşünmüyordum taki 2 gün önce 29 yaşında gencecik kuzenim domuz gribinden vefat edene kadar(Hiç bir kronik rahatsızlığı yoktu kuzenimin çok sağlıklıydı.1hafta içinde yenildi bu hastalığa .Allah kimselere yaşatmasın
Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar(
Merhabalr arkadaŞlar sİze Çok kÖtÜ bİr haberİm var malesef dÜn bebeĞİmİn kalbİ durdu bugÜnde bebeĞİmİ benden alıp kopardılar Çok mutsuzum ÜzÜlÜyorum ama bİr yandanda kendİmİ İyİ hİssetmeĞe ÇalıŞıyorum allah hepİnİzİ korusun bebeklerİnİzİ kucanıza almayı nasİp etsİn hepİnİz kendİnİze İyİ bakın arkadaŞlar(
günaydın kızlaaarrr...
off saat 7.30 a yine toplantı koymuslardı yaaa... yine uyuyamadık..
ama neyse ki kahvaltılıydı, bütün kahvaltılıkları sömürdüm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?