2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar.. topiğinizi arada sırada takib ediyorum ve inşallah bebek bekleyen herkes hiç sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşur.
Ben ikili test yaptıran arkadaşlarabirşey sormak istiyorum, ben de 11+4 günlük hamileyim ve haftaya bu testi yaptırmaya gideceğim ama öğrenmek istediğim şu vajinal ultrasonla mı yoksa abdominal yani karından ultrasonla mı yapılıyor bu test?? sorma sebebimde dün doktor kontrolüne gittiğimde ben vajinal muayene olacağını düşündüğüm için muayeneden önce tuvalete gittim ve muayenede idrar kesesi boş olduğu için malesef bebeği görmekte çok zorlandık.. Haftaya da bu ölçüm için başka bir doktora yönlendirildim dolayısı ile hangi yöntem kullanılıyor acaba bana bilgi verirseniz sevinirim??

sabah sabah ne toplantısı yahu. rüyalarınızı mı yorumluyorsunuz o saatte.

ay sorma valla.. burda ööel büyük toplantılar o saatte oluyoo mafoldumben
her cumartesi de 7.30 da toplantı var o saatte geliyom ben mafoldumben

ben yaptırmadığım için bilemeyeceğim canım. ama sen gene her şekilde muayene olacakmış gibi doktoruna git. zaten idrar torban doluysa o seni yönlendirir. bazı doktorlar alttan da muayene edebiliyorlar çünkü

ikili testi bana normal karından us ile yaptı.. ama oradan görmekte zorlanırlarsa vajinal bakabiliyorlar diye biliyorum ben

shyqueen canım ben yeni yaptırdım bende 12+1 im normal ulturosonla ölçüm ve doğum tarihi bebeğin doğum tarihini hesaplıyor sonra seni lavarotuvara yolluyor kan alınıp doktorun ulturoson görüntülerinde aldığı ölçümlerle karşılaştırılıyor vajinal ulturosonla bakılmadıı bana normal karından bakıldı birde ben aç gitmiştim tahlil olucak diye aç gelmene gerek yok dedi ama karından ulturosonlarda mezanen dolu olması gerekmiş bebek daha iyi görünüyo o nedenle ben hiç tuvaletimi yapmadan gidiyorum

benim vajinal usg ile olmustu ve kan tahlili yapıldı arkasından allah sükür sonuclar iyi cıkmıstı bu arada kızlar bu cumartesi 15 haftam bitecek doktora gitsem cinsiyeti belli olmustur dimiiii :)

ikili testi bana normal karından us ile yaptı.. ama oradan görmekte zorlanırlarsa vajinal bakabiliyorlar diye biliyorum ben

Çok teşekkür ederim arkadaşlar... evet ben bilmediğim için dün hata yaptım görmekte çok zorlandık... tekrar teşekkürler cevaplarınız için Allah inşallah hepimize sorunsuz bir şekilde hamileliği geçirmemize yardım etsin...

Benim karından ulturasonda bebeğimin pozisyonu ense ölçümüne müsade etmediği ve inatçı kızım pozisyonunu değiştirmediği için vajinal bakılmıştı. Yani aynı gün her ikiside denendi bilgine şekerim.

Ayy dün eşimle ilk defa isim konuştuk. Benim kociş cinsiyet belli olmadan bu konulara girmek istemiyordu ya dün doktor birkez daha bu velet kız sanırım deyince ( ama hala kesin demiyor) artık bizde isim düşünmeye başladık ne zormuş yaaa bu isim meselesi

benim vajinal usg ile olmustu ve kan tahlili yapıldı arkasından allah sükür sonuclar iyi cıkmıstı bu arada kızlar bu cumartesi 15 haftam bitecek doktora gitsem cinsiyeti belli olmustur dimiiii :)

sanırım büyük oranda belli olmuş olur canım..
ben de bir daha tam 15. haftalık oldugumda gidecem bakalım ben de merak etmeye başladım..
kocişle bayagı bi isim kavgası yapmaya başladık da..

dün ona ben erkek olursa arda istemiyom dedim kaydirigubbakcemile3
o da karar ver ya kız ismini sen koy ya da erkek ismini dedi..

ben de dedim ki sana söylemeden cinsiyeti öğrnecem ona göre karar verecem hangisini ben koyacağıma kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr

Figen canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin diyorum inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın..
Nergiscim sizinde başınız saolsun çok acı bir durum.. Allah geride kalanlarına ömür versin...

ya kızlar dün akşam ben tvde şu ölen askerleri seyrederken çok üzüldüm ağladım birde biliyorsunuz dün iş yerinde çok sıkıldı canım, akşam ben üzülüp ağlayınca garip kasılmalarım oldu karnımda
eşimde keşke izlemeseydin niye böle oldun kendini çok kastın dedi ama resmen yarım saat huzursuz ve ağrılı oturdum kanepede, bebeğime bişeymi oldu acaba diye kendimi alamıyorum
sabah gerçi bulantım vardı ama tabi eskisi kadar yoğun bulantılar yaşamıyorum, tedirginim 2 li teste gittiğimizde geçen hafta bebeğim çok sağlıklıydı bişey yoktur dimi kızlar dr randevum p.tesi olucak 3 gün var işte neyapcam bilemiyrum şimdi iş yerindeyim işyerimde merkeze uzak neyapsam acaba:sinifsinif:

insallah bakalım berak ediyorum birde ikzi ya insallah biri kız kırı erkek olmustur gerci sağlıklı olsunlarda isim konusuda ekstra zor bir konu zaten :)

korkma canım birşey olmaz inşallah. bende dün çok sinirliydim gece bile uyuyamadım doğru dürüst. şimdi de midem bulanıyor ki benim mide bulantım yoktu. stres olmayaya çalışsak da elimizde değil. bebeklerde bizim gibi etkileniyor

Uklacım canını sıkma bende dün senin yaşadıklarını yaşadım bir süredirde rahmimde gerilmeler ve kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara. Benimde kontrolüm cuma günüydü dayanamayıp dün gittim doktora. Bebiş gayet iyiymiş o kasılma gerginlik ve ağrılarda rahim büyüdüğü için oluyormuş. Çok normalmiş. Seninde bebişin gayet iyidir annesi o dünyanın en güvenilir yerinde biliyosun sen içini ferah tut.

ukla korkma bisey olmaz bebisin gayet sağlıklıdır biliyorsun annelerinden etkileniyorlar bebisler sen mutluyken oda mutlu sen stresliyken oda stresli oluyor bu hüzden kendini sıkmamaya calıs

nebilim kızlar çok tedirginim buraya en yakın hastane ataşehirde memorial hastanesi
orada ssk geçiyormu acaba bilen varmı aranızda?? bi gidip gelsem arkadaşa rica etcem

nebilim kızlar çok tedirginim buraya en yakın hastane ataşehirde memorial hastanesi
orada ssk geçiyormu acaba bilen varmı aranızda?? bi gidip gelsem arkadaşa rica etcem

geçmiyor canım ama bir ara indirim yapıyorlardı diye biliyorum. Ataşehir memorialin yakınında acıbadem ve jhon hopkins polikliniğide var diye kalmış aklımda. Senin iş yerin ne tarafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…