merhaba bende haziran annesi olarak aranıza yeni katıldım
sabah sabah ne toplantısı yahu. rüyalarınızı mı yorumluyorsunuz o saatte.
Selam kızlar.. topiğinizi arada sırada takib ediyorum ve inşallah bebek bekleyen herkes hiç sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşur.
Ben ikili test yaptıran arkadaşlarabirşey sormak istiyorum, ben de 11+4 günlük hamileyim ve haftaya bu testi yaptırmaya gideceğim ama öğrenmek istediğim şu vajinal ultrasonla mı yoksa abdominal yani karından ultrasonla mı yapılıyor bu test?? sorma sebebimde dün doktor kontrolüne gittiğimde ben vajinal muayene olacağını düşündüğüm için muayeneden önce tuvalete gittim ve muayenede idrar kesesi boş olduğu için malesef bebeği görmekte çok zorlandık.. Haftaya da bu ölçüm için başka bir doktora yönlendirildim dolayısı ile hangi yöntem kullanılıyor acaba bana bilgi verirseniz sevinirim??
ben yaptırmadığım için bilemeyeceğim canım. ama sen gene her şekilde muayene olacakmış gibi doktoruna git. zaten idrar torban doluysa o seni yönlendirir. bazı doktorlar alttan da muayene edebiliyorlar çünkü
ikili testi bana normal karından us ile yaptı.. ama oradan görmekte zorlanırlarsa vajinal bakabiliyorlar diye biliyorum ben
shyqueen canım ben yeni yaptırdım bende 12+1 im normal ulturosonla ölçüm ve doğum tarihi bebeğin doğum tarihini hesaplıyor sonra seni lavarotuvara yolluyor kan alınıp doktorun ulturoson görüntülerinde aldığı ölçümlerle karşılaştırılıyor vajinal ulturosonla bakılmadıı bana normal karından bakıldı birde ben aç gitmiştim tahlil olucak diye aç gelmene gerek yok dedi ama karından ulturosonlarda mezanen dolu olması gerekmiş bebek daha iyi görünüyo o nedenle ben hiç tuvaletimi yapmadan gidiyorum
benim vajinal usg ile olmustu ve kan tahlili yapıldı arkasından allah sükür sonuclar iyi cıkmıstı bu arada kızlar bu cumartesi 15 haftam bitecek doktora gitsem cinsiyeti belli olmustur dimiiii :)
günaydın kızlarrrr
Figen canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin diyorum inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın..
Nergiscim sizinde başınız saolsun çok acı bir durum.. Allah geride kalanlarına ömür versin...
ya kızlar dün akşam ben tvde şu ölen askerleri seyrederken çok üzüldüm ağladım birde biliyorsunuz dün iş yerinde çok sıkıldı canım, akşam ben üzülüp ağlayınca garip kasılmalarım oldu karnımda
eşimde keşke izlemeseydin niye böle oldun kendini çok kastın dedi ama resmen yarım saat huzursuz ve ağrılı oturdum kanepede, bebeğime bişeymi oldu acaba diye kendimi alamıyorum
sabah gerçi bulantım vardı ama tabi eskisi kadar yoğun bulantılar yaşamıyorum, tedirginim 2 li teste gittiğimizde geçen hafta bebeğim çok sağlıklıydı bişey yoktur dimi kızlar dr randevum p.tesi olucak 3 gün var işte neyapcam bilemiyrum şimdi iş yerindeyim işyerimde merkeze uzak neyapsam acaba:sinifsinif:
günaydın kızlarrrr
Figen canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin diyorum inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın..
Nergiscim sizinde başınız saolsun çok acı bir durum.. Allah geride kalanlarına ömür versin...
ya kızlar dün akşam ben tvde şu ölen askerleri seyrederken çok üzüldüm ağladım birde biliyorsunuz dün iş yerinde çok sıkıldı canım, akşam ben üzülüp ağlayınca garip kasılmalarım oldu karnımda
eşimde keşke izlemeseydin niye böle oldun kendini çok kastın dedi ama resmen yarım saat huzursuz ve ağrılı oturdum kanepede, bebeğime bişeymi oldu acaba diye kendimi alamıyorum
sabah gerçi bulantım vardı ama tabi eskisi kadar yoğun bulantılar yaşamıyorum, tedirginim 2 li teste gittiğimizde geçen hafta bebeğim çok sağlıklıydı bişey yoktur dimi kızlar dr randevum p.tesi olucak 3 gün var işte neyapcam bilemiyrum şimdi iş yerindeyim işyerimde merkeze uzak neyapsam acaba:sinifsinif:
nebilim kızlar çok tedirginim buraya en yakın hastane ataşehirde memorial hastanesi
orada ssk geçiyormu acaba bilen varmı aranızda?? bi gidip gelsem arkadaşa rica etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?