benimki vucüt olarak maşallah iyi durumda halen kilosunu muhafaza eder ve yediklerine çok dikkat eder, o sumo güreşcisi benim kayınvalidem kaydirigubbakcemile3ben anneme benzemek istemem yüz güzelliğini almak isterdim ama annemi çıplak görünce kopuyorum sumo güreşçisi gibikaydirigubbakcemile3
Yasir in yanına benimde aklıma bişey gelmesi onladn yazmadım.
benim beğendiğim erkek isimleri sinan- selim- ömer- efe- ege- deniz-barış-rüzgar (ama bu ara çok var) - yağız- ali-ozan gibi isimler
ama kimse bnm ismime yorum yapmadıkötümü yoksa '' güneş nira'' [
valla güzelmiş
ama peygamberimiz dağ çayır bayır hayvan isimlerini kurmayın demiş bende sahabelerin yalancısıyım :uhm:
ama kimse bnm ismime yorum yapmadıkötümü yoksa '' güneş nira''
ama kimse bnm ismime yorum yapmadıkötümü yoksa '' güneş nira'' [
valla güzelmiş
ama peygamberimiz dağ çayır bayır hayvan isimlerini kurmayın demiş bende sahabelerin yalancısıyım :uhm:
güneş 'imi kastedıyorsn bilmemkii güneş kendımı bildm bileli kafamdakı isim ama aslnda dini yöndende anlamı olan isim isterdmyani bnm cinsiyt belli diil henuz ama olursa dıye işte
tatlı cadı senin kızın poposu valla beni bile tahrik ediyorkafamçokkarıştı
Yasir in yanına benimde aklıma bişey gelmesi onladn yazmadım.
benim beğendiğim erkek isimleri sinan- selim- ömer- efe- ege- deniz-barış-rüzgar (ama bu ara çok var) - yağız- ali-ozan gibi isimler
bizim gelinimiz moldovyalı annesinin adı Dora kaydirigubbakcemile3kızlar dora ismini duymustum bakın o da güzel.. kızda da kullanılıyor erkekte de..
bazıları kız ismi olarak düşünemiyor bu ismi erkek ismi tam diyorlar, bazıları da tam tersi..
ama bana da direkt kız ismi gibi geliyor..
dağ dorugu demekmiş sanırım
güneş güzel isim...yerimsenibenama kimse bnm ismime yorum yapmadıkötümü yoksa '' güneş nira''
bizim gelinimiz moldovyalı annesinin adı Dora kaydirigubbakcemile3
yiğit de olabilir
bulduğum erkek isimleri kızlar
KANER
ELYESA
ABER
BERKAN
ECİR
YASER
ERMAN
KAYRA
ARDA
ESAD
BURAK
ay nooluyo ayol herkeste bir alınganlık..
aaaaaaaaaaaa hamile tribine sokturtmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden :roflol:
güsel anacım çok güsel,
senin begenmen önemli zaten, yoksa herkesin zevki farklı..
şimdi birisi ay güsel değil dese, kopacan mı bu isimden..
az bulunan isimler bence de güzeldir..
işte bende nehirden vazgeçtim, haberim yoktu meger çok varmış..
seninki de gayet güzel..
ben güneş ismini pek sevmem onu da söyliyim de.. onun da sebebi bizim mahallenin delisi var bitane güneş diye, o yuzden yani yoksa baska bi sebebi yok..
çocuklugumdan beri takılmış ööle aklıma
Kızlar Nehir yerine Nerih de koyabilirsiniz. (Hititlerde fırtına tanrıçası anlamına gelen kız ismi..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?