ya biz hiç sıkıntı çekmedik isim bulma konusundaYasir in yanına benimde aklıma bişey gelmesi onladn yazmadım.
benim beğendiğim erkek isimleri sinan- selim- ömer- efe- ege- deniz-barış-rüzgar (ama bu ara çok var) - yağız- ali-ozan gibi isimler
çok mu aradın kız bunları kaydirigubbakcemile3
nasıl işte değişiyor zevkler..
mesela hiçbiri bana hitap etmedi
bulduğum erkek isimleri kızlar
KANER
ELYESA
ABER
BERKAN
ECİR
YASER
ERMAN
KAYRA
ARDA
ESAD
BURAK
hehehe tamam şekerimözgecim ben senin bebişinin ismini özel olarak söyliycam kimse kıskanıp almasın diye:lepi:
bebis sen değişik isim olacak diye kastın herhalde. Ozgenin dediği gibi zevk işte banada hitap etmedi ama önemli olan senin içine sinmesi tabi
hehehe tamam şekerim
kızlar dora ismini duymustum bakın o da güzel.. kızda da kullanılıyor erkekte de..
bazıları kız ismi olarak düşünemiyor bu ismi erkek ismi tam diyorlar, bazıları da tam tersi..
ama bana da direkt kız ismi gibi geliyor..
dağ dorugu demekmiş sanırım
Kızlar Şİmdİ bİzİm bebİŞler ne zman tekmelİcek bİzİ
yaa evet Dora benim de hoşuma gitmişti ama 5 yaşında ki yiyenim bizi Dora nın şu aralar çok moda bir çizgi film karakteri olduğu, ve kız olduğu konusunda bilgilendirdi. bkz: Dora the explorer!
bakın ben de arada hoşuma giden isimleri not ederdim, bi baktım notlara da, erkekler şöyle;
kuzey
aras
sarp
poyraz
toprak - bunu düşünebilirim kociş de begendi hayret
ayaz
araz
doruk
çağan
asrın
batıhan
şöyle yazıyor: Bayram, şenlik, mutlu günçağan güzelmiş anlamı ne acaba
Kız bebiş iyi olmuş Eymen' i kuzeninin kaptığı ne o batman, supermen gibi
Allah' ım biri beni durdursun ya her isme bi kulp sonunda bizimkinin adı bebek kalcak sanırım kaydirigubbakcemile2
kızlar bakın bebişlerimiz için alışveriş listesi burda var..
bize yardımcı olabilr diye düşünüyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/255408-bebislere-ihtiyac-listesi.html
Kız bebiş iyi olmuş Eymen' i kuzeninin kaptığı ne o batman, supermen gibi
Allah' ım biri beni durdursun ya her isme bi kulp sonunda bizimkinin adı bebek kalcak sanırım kaydirigubbakcemile2
şöyle yazıyor: Bayram, şenlik, mutlu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?