2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yasir in yanına benimde aklıma bişey gelmesi onladn yazmadım.
benim beğendiğim erkek isimleri sinan- selim- ömer- efe- ege- deniz-barış-rüzgar (ama bu ara çok var) - yağız- ali-ozan gibi isimler
ya biz hiç sıkıntı çekmedik isim bulma konusunda
eşim küçüklükten beri oğlum olursa bora olsun dermiş bende kuzey,lemi yada barbaros koymak isterdim hatta gökalp ismide hoşumuza gitti ama bizim soyadımız gökalp :)) ben eşimi kıramadım oğlumuz olursa Bora koyacağız isimini
kızımızın isminide önce Beren,Işık,Duru,Irmak felan diye düşündük sonra Hande koymaya karar verdik...

bebis sen değişik isim olacak diye kastın herhalde. Ozgenin dediği gibi zevk işte banada hitap etmedi ama önemli olan senin içine sinmesi tabi

bebis sen değişik isim olacak diye kastın herhalde. Ozgenin dediği gibi zevk işte banada hitap etmedi ama önemli olan senin içine sinmesi tabi

yok canım arkdaşım liste gönderdi hamiş olduğum için bende duyulmamış ismleri seçip aradan söylüyorum

yaa evet Dora benim de hoşuma gitmişti ama 5 yaşında ki yiyenim bizi Dora nın şu aralar çok moda bir çizgi film karakteri olduğu, ve kız olduğu konusunda bilgilendirdi. bkz: Dora the explorer!

bakın ben de arada hoşuma giden isimleri not ederdim, bi baktım notlara da, erkekler şöyle;
kuzey
aras
sarp
poyraz
toprak - bunu düşünebilirim kociş de begendi hayret
ayaz
araz
doruk
çağan
asrın
batıhan

yaa evet Dora benim de hoşuma gitmişti ama 5 yaşında ki yiyenim bizi Dora nın şu aralar çok moda bir çizgi film karakteri olduğu, ve kız olduğu konusunda bilgilendirdi. bkz: Dora the explorer!

hadi bee kaydirigubbakcemile3

çağan güzelmiş anlamı ne acaba

Kız bebiş iyi olmuş Eymen' i kuzeninin kaptığı ne o batman, supermen gibi

Allah' ım biri beni durdursun ya her isme bi kulp sonunda bizimkinin adı bebek kalcak sanırım kaydirigubbakcemile2

Allah' ım biri beni durdursun ya her isme bi kulp sonunda bizimkinin adı bebek kalcak sanırım kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3:roflol:

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…