2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ızledım ben o vıdeo yu faceden ama oldum resmennn yaa.. süper bısey..

28 ağustos kuşum.
ee bundan nasıl tahmin yapıcan bakiim, çok merak ettim. kaydirigubbakcemile

YAA ÖLE SÖLEDİM İŞTE BENDE MERK EDIYRMYA HANI TARHI YAKINSA BELKİ Bİ İHTİML DİYE:d BİDE ÇİN TAKVİMİ VAR TABİ TUTCAGI BLLİ OLMZ AMA ONA GÖRE KIZ BNMKI SNRM:) SİZ BAKTNZMI ONA:dvereliniortak

adam çok komik yaaa sıkıştırıp duruyo babayı çok güldüm vallaaa

esmer80 cim gecen haftada bana geldiler saglık ocagında aynı soruları bnada sordular birde yanlarında dr vardı danışmak istediğiniz bir sey varsa sorabilirsiniz diye birde ben milupaya üye olmuştum ordanda bana numuneler yollamışlar (bebek bezi ıslak havlu.pişik kremi birde kitapcık ve bebkle ilgiili cd)
deomoncum nerdeyse herkes 3 aylık oldular her seferinde bakıyom su liste düzelmemiş yavvvvvvvvvvvvvvvv

EFET MİLUPA BAANDA GÖNDERDİ AYNI ŞEYLERİ:d:dBEBEGIMN İLK HEDIYESI OLDU VALLA

ay geldim sonunda kızlaarr 1,5 saattir toplantıdaydım tam 23 sayfa yazmışsınız pes diyorum..
son günlerde hiiç bilgisayar basından ayrılmaya gelmiyo hee..
alıyo bu topik başını gidiyo maaşallaaahh..
zaten calışasım yok, iyi oluyo oyalanıyorum..

tubicik oğlişine çok seevindimm..

ama tickerindaki bebeğin külodu pembe kaydirigubbakcemile3 değiştir kız onuuu..

bu arada evet bende izlemiştimm.. video süperr

kızlar hastane çıkışı bebek kıyafetlerine baktım baya tuzlular chicco da netten tabi 70 filan yazıodu bunların bi takmları bu fiyataysa battık DD

mılupaya nasıl uye oldunuz bende olayıjm...

lısteyı duzenlıycem kızlar cok guzel yapıcam vallahı.. cok yakın zamnda.. b pazar gunune cocuk esırgeme kurumuna bı zıyarte duzenlıyorum butun vaktımı onun ıcın harcıyorum onumuzdekı haftaya kadar ızın verın bana lutfen..

kızlar hastane çıkışı bebek kıyafetlerine baktım baya tuzlular chicco da netten tabi 70 filan yazıodu bunların bi takmları bu fiyataysa battık :ddd

:) yaa şu zaman egcsede bişlr alsm bebişimeeee:)

kızlar hastane çıkışı bebek kıyafetlerine baktım baya tuzlular chicco da netten tabi 70 filan yazıodu bunların bi takmları bu fiyataysa battık DD

chiccodan alma sen de..
wenice var mesela oraya bak
ceylan fln var..
chicco çok pahalı..
bizde geçen gün bir bebek arabası begendik orada..
trio muymuş neymiş.. işte hem araba koltugu hem ana kucagı hem port bebe fln..
1250 dedi oradaki kız akannehir

annem bebişime tulum almış kızlarrrrrrrrr turucuymuşşş annem öve öve bitiremedi .. cumartesi qünü bana qelicek qörücem inş... ve resminide
2010 haziran bebişlerinin cicileri..
topiğinde paylaşıcammm opuyorumnanaktan

evt arabalara baktım ben de çok pahalı orda arabayı kraft alabilirm.bakıcam artık ya hastane cıkısı cok şık şeyler var orda en azından bir bölümünü ordan almak istıyorum diğer yerlerede bakıcam tabi.

googledn milupann sitesini bul cnm zaten siteeye girnce yonlendırr senı link vermeyım sımdı yasak olabılr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…