2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey::teytey::teytey::teytey: gözün aydın birtanem

:asigim:darısı basına kuzummm

tubicik gozün aydın hayırlısı olsun canım oglusun olucağına sevindim
gözün aydın canım çok sevindim ben bugün gittim ama erken henüz cinsiyet için dedi
gözn aydn allh saglık versin

tesekkürler kıslarrr

heh bu 3. oğluşumuz topikimizdeeee
gözün aydın canımmmma.s.

bakalım daha kac oglan gelcekopuyorumnanaktan

kızlar ben çok acıktımm bişeyelr yiyip qeliommmmmmmmmmmm
tubicik senin adına çok sevindim tatlım

gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah alkisalkisalkis

tesekkürler kıslar aminnnnnn

hadi hayırlı olsun. vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlat olsun
ömrü uzun düğünü güzün olsun:dance::dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada pipişinide gördümmm kıslarrralllahtan gösterdiii erkendi ama doktor kesin erkek dedii cok tatlıydı kızlarrrrr içimde zıpluyodu bi görseniz doktor bu cok yaramaz olcak dedi:)))))kime cekti bilmem:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

alla alla böyle geziyorlar mı yaa. iş adresini nasıl bulmuşlar peki hadi ev olsa neyse de
garip geldi

alla alla böyle geziyorlar mı yaa. iş adresini nasıl bulmuşlar peki hadi ev olsa neyse de
garip geldi

canım onlarda öyle dedi
biz ev diye bakıyorduk
işhanı görünce gidiyorduk sonra çaycıya bir soralım demişler
oda ismimi söyleyince 2 katta demiş
ben gittiğim her yere resmi kurumlar dahil hep iş adresimi yazarım
ondandır

ben soda içiyorum bulantıyı geçiriyor azda olsa

ya şimdi öğürtü cok oluyor bende cıgerlrm soklyr sanıyor mıllt o anda bi ustune soda daha çok gaz yapmazmı içmeye korkyrm ben ztn sade sodada ıcemem anck meyveli içebilrmfisfisfis

kız tubiiii gerçekten gördünmü pipisini
benim eşimde pipisini görmeszsem inanmam demişti oğlumda
ayyyy çok sevindim adına

figen arkadaşımıza cok üzüldüm.ALLAH yıne nasıp eder inşallah.

qeldim kızlarrrr... evet pipisi qörülcek kadar büyüdü artık oğluşlarımızz bizde qörmüştükkk opuyorumnanaktan yawrum benimmmmmmmm opuyorumnanaktan

qeldim kızlarrrr... evet pipisi qörülcek kadar büyüdü artık oğluşlarımızz bizde qörmüştükkk opuyorumnanaktan yawrum benimmmmmmmm opuyorumnanaktan

kaçıncı haftada gördünüz canım cinsiyetıni bebişinizin ?

kızlar et yıyemıyorum bayadır midem almıo malesef onun yerine protein alabileceğim başka şeyler yıyorum umarım bebişimde eksiklik olmaz vitamn konusunda siz neler yıyosunuz en cok *

kızlar et yıyemıyorum bayadır midem almıo malesef onun yerine protein alabileceğim başka şeyler yıyorum umarım bebişimde eksiklik olmaz vitamn konusunda siz neler yıyosunuz en cok *

yeşil mercimek ye canım o çok faydalı.. et ile aynı değerde protein içeriyor

SAOLSUN KIZLAR.. bugun daha ıyıyım ama tam olarak gecmıs sayılmaz. dun bende kako yagı aldım catlaklar ıcın.

fıgen ıcın cok uzuldum cıkarırım lısteden.. bebıslerı de yazdım zynep kızın hayırlı olsun talıpler cok olacak gıbı malum erkek senesıymıs bu yıl...

tubıcık senınkının yaramzlıgı sana cekmıs anladıkta benımkının ınadı kıme cektı acep..

komsucum uklaıcm nasılsın bakalım.. gorusemez olduk.

esmer senı ısyerınde nası bulmuslar hayret dogrusu.. ben de hala saglık ocagına gıtmedım tetenoz asısı olcaz ama kacıncı haftadaydı unuttum.

bu arada kızlar ben uclu testte yaptırcam. doktor ıstedı ılkınde olcum zor oldu ya ondan heralde o nasıl yapılıyor bılen var mı

ayy kızlar bir link versem seyretseniz bayılırsınız link vermek yasakmı acaba?????

ayy kızlar bir link versem seyretseniz bayılırsınız link vermek yasakmı acaba?????

iyiyim canım saol evet görüşemedik sormayaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…