2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinsi şey senii delikafadulden bazılarıda daha geçmiş konuları okuyaraktan geliyor ondan aman ben açar açmaz en son sayfadan dalıyorum muhabbete naniknanik

eveetttt delikafadulden benim ooo delikafadulden

ay sabah 8 den beri burada laf yetiştirdim :roflol:
yeter dedim artık biraz da ben dinleyeyim konusulanları..
birazdan kociş almaya gelir zaten

Özbek 83 merhaba önceki yazılara bi baktım milupanın sitesinden bahsetmişsin bende hemen üye oldum kaliteli bi siteye benziyo teşekkür ederim.......

elmalı sharlotka
1 bardak şeker
2 bardak un
4 orta boy küp küp doğranmış elma bu kadar cok hafif bir tatlı oldu hepsini karıştır 200 derecede30 dk pişir

önemli degil canım hafta hafta tekibimi ordan birde küçük insan diye bir yer var ordan takip ediyorum burasıda cok güzel hafta başlarında yani kaçıncı haftaya girdiysen sana meal geliyor acıklamalı

bunu kocamın üzerinde hemen deneyip misafire çıkarmalıyımkötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ceviz elma ile güzel gider ben genelde elmalı yapılan tatlılarda elmalı turtayı çok seviyorum yaparken onun hamuru bile çok tatlı oluyor yiyorum hanmurunu pişmeden heheh ama artık nerdeee hiç iştahım yok yiyorum ama ağzımda hep metalimsi bi tat var tamam bulantı geçti ama halada iştahım yok yedikten sonra hep rahatsız oluyorum bide baş ağrısı çıktı üstüne üstelik ya bitek benimmiş böle ğeçiyor ilk hamilleik olduğu içinmi böle anlamıyorunm

sorma özbek'im,firar etti çaktırmadan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…