2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hersey allahtan herkes olsun diye uğraşır seninki ardan fırlamış ben doğacam diye allahım kucagına almayı nasip etsin canım

elh. müthiş bi süprizdi bizim için,sağolasın canımcım...

evet bende karın ağrısı yaşadım buqün..
aslında normal şeyler ama korkuorum ben yaa
daha önce düşük yaşadığım için tırsıyorum açıkcası

Kıyamam sana ne yalan söleyim bende buğün çok korktum çok şiddetli bi biçimde karnım ağrıdı iki büklüm kaldım resmen insan kendinden çok bebeğine bişey olucak diye korkuyor annelik duygusu işte ya nasıl anllıyosun düşük lolup olmadığını canım sen anlamışıydın kasıklaramı ağrı ğiriyor

merhaba kızlar nasılsınız

benim ikili testim çıkmış dr un hemşiresi aradı ikili testin çok güzle çıktı fıstık gibi dedi allaha şükür arada iyi şeylerde oluyor :))

kızlar hastane çıkışı bebek kıyafetlerine baktım baya tuzlular chicco da netten tabi 70 filan yazıodu bunların bi takmları bu fiyataysa battık DD

%40 indirime giriyor çiko ara ara bende geçen yıl indirimdeyken aldım 35 civarıydı hastane çıkışı ah birde mont tlum birde takım aldım ordn çok güzel çok kaliteli

selam kızlar nasılsınız, ben de bugün ikili testin sonucunu aldım 25000de bir risk var dr oldukça düşük dedi bi ay sonra 3'lü test için çağırdı, bir ay göremicem bebişimi, o zamana kadar cinsiyeti belli olur heralde, bu arada domuz gribi aşısından ne haber fikir değiştirip olmaya karar verenler varmı, ben olmaya karar vercem sanırım bugün dr kesin ol dedi kendimi hiç koruyamıyorum...

Feride 26 ben aşı olmayı düşünenlerdenim doktorumda ısrarla bahsetti normal insandan 10 katdaha fazla risk taşıyomuşuz özellikle son üç ayda

selam kızlarrr
eşimin arkadaşı geldi ünv den antepte oturuyor dışarı çıktılar 3 arkadaş bende
keyif yapıyoruz bebişimle tv de açık karşımda :)))

merhaba kızlar.kızlar ya sizin ultrasyondaki haftanız ile internetteki hesaplayıcılardaki haftanız tutuyor mu?benim geriden gidiyor internete göre.cumartesi doktora gidcez.korktum şimdi birde haftam geçmiş olmasın ense kalınlığı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…