D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #11.201
bende yedim, yarım kase mercimek çorbası, 1 su böreği, bi kasede yoğurt..
tam yemek ıcın dısarı cıkıyoduk yemege cıktıgım arkadasalr tartıstık sınırlerım cok bozuldu yaa..
hergun ogle yemegı zamanında aynı sıkıntılar. alt tarafı yemek haıd yıyelım dersın yer gelırsın bu kadar ama 12 de baslayıp anca bıtıyo 3te yemek muhabbetı sıkıldım ınsanların benı bekletmesınden..
ne zaman açılmış bu topic şimdi sen link atınca gördüm
en tembeliniz benim , hiçbirşey almadık bebeğe
uzunca bir süre de almayı düşünmüyorum
ya benimde ayaklarım dondu, çok soğuk hava ya.
akşam eve nasıl gidicem onu düşünüyorum
uff ben de yaa. Bi de bir bıkkınlık var üzerimde, heyecanım eksik. Sanırım fazla endişeli olduğum için. Yani nasıl bir anne-baba olacağız, üstesinden gelebilecekmiyim, hatta bi aralar takıntım Cem Garipoğlu'ydu. Ya benim çocuğumda manyak olursa diye. İşte tüm bu düşünceler hevesimi kaçırıyor, kısacası ben ANNE OLMAKTAN KORKUYORUM....
bende de vardı aynı sıkıntılar hatta bigün annemlerdeyken ağladım nasıl bakıcam diye annem bi bağırdı bana alıcam çocuğu ben bakıcam madem kendine güvenmiyosun o zaman gelir yalvarırsın ama vermem dedi bi dahada tövbe dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uff ben de yaa. Bi de bir bıkkınlık var üzerimde, heyecanım eksik. Sanırım fazla endişeli olduğum için. Yani nasıl bir anne-baba olacağız, üstesinden gelebilecekmiyim, hatta bi aralar takıntım Cem Garipoğlu'ydu. Ya benim çocuğumda manyak olursa diye. İşte tüm bu düşünceler hevesimi kaçırıyor, kısacası ben ANNE OLMAKTAN KORKUYORUM....
aa böle şeyler düşünmeyin herşey ailede ve çevrede bitiyo canım...uff ben de yaa. Bi de bir bıkkınlık var üzerimde, heyecanım eksik. Sanırım fazla endişeli olduğum için. Yani nasıl bir anne-baba olacağız, üstesinden gelebilecekmiyim, hatta bi aralar takıntım Cem Garipoğlu'ydu. Ya benim çocuğumda manyak olursa diye. İşte tüm bu düşünceler hevesimi kaçırıyor, kısacası ben ANNE OLMAKTAN KORKUYORUM....
benimbebişimim sadece birtane badysi var onuda bir arkadaşım dayanamayıp söylediğim gün almış.Ama listem hazır neyi nerden alıcam hepsi kafamda o yüzden öyle çok çok vaktimi almayacak sanırım 20 hafta sonrası başlarım diye düşünüyorum alışverişe
bende çok üşüdüm 1-2 dk dışarı çıktım altıüstü kar yağmış gibi hava
merhaba güzel anneler nasılsınız bugün cosmopoli canım hayırlı olsun kızın oluyomuş ayy ben de iyice meraklanmaya başladım ya kızlar siz istanbula soğuk mu diyosunuz bir de sivastaki soğuğu görseniz yerinizden kıpırdayamazsınız sanırım şimdilik kar yok ama yağıcak gibi hava Allah tan evim sıcak oluyo çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?