• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam yemek ıcın dısarı cıkıyoduk yemege cıktıgım arkadasalr tartıstık sınırlerım cok bozuldu yaa..

hergun ogle yemegı zamanında aynı sıkıntılar. alt tarafı yemek haıd yıyelım dersın yer gelırsın bu kadar ama 12 de baslayıp anca bıtıyo 3te yemek muhabbetı sıkıldım ınsanların benı bekletmesınden..

ya benimde ayaklarım dondu, çok soğuk hava ya.
akşam eve nasıl gidicem onu düşünüyorum

Sakin ol bebişşimmmm sakinnnnn zemuszemus
tam yemek ıcın dısarı cıkıyoduk yemege cıktıgım arkadasalr tartıstık sınırlerım cok bozuldu yaa..

hergun ogle yemegı zamanında aynı sıkıntılar. alt tarafı yemek haıd yıyelım dersın yer gelırsın bu kadar ama 12 de baslayıp anca bıtıyo 3te yemek muhabbetı sıkıldım ınsanların benı bekletmesınden..

ne zaman açılmış bu topic şimdi sen link atınca gördüm
en tembeliniz benim , hiçbirşey almadık bebeğe
uzunca bir süre de almayı düşünmüyorum

uff ben de yaa. Bi de bir bıkkınlık var üzerimde, heyecanım eksik. Sanırım fazla endişeli olduğum için. Yani nasıl bir anne-baba olacağız, üstesinden gelebilecekmiyim, hatta bi aralar takıntım Cem Garipoğlu'ydu. Ya benim çocuğumda manyak olursa diye. İşte tüm bu düşünceler hevesimi kaçırıyor, kısacası ben ANNE OLMAKTAN KORKUYORUM....

uff ben de yaa. Bi de bir bıkkınlık var üzerimde, heyecanım eksik. Sanırım fazla endişeli olduğum için. Yani nasıl bir anne-baba olacağız, üstesinden gelebilecekmiyim, hatta bi aralar takıntım Cem Garipoğlu'ydu. Ya benim çocuğumda manyak olursa diye. İşte tüm bu düşünceler hevesimi kaçırıyor, kısacası ben ANNE OLMAKTAN KORKUYORUM....

bende de vardı aynı sıkıntılar hatta bigün annemlerdeyken ağladım nasıl bakıcam diye annem bi bağırdı bana alıcam çocuğu ben bakıcam madem kendine güvenmiyosun o zaman gelir yalvarırsın ama vermem dedi bi dahada tövbe dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay evet çok soğuk kızlar yaa.. benim oda sıcakmış megerse, bir yemege cıkayım dedim asansörde bile dondum.. hastane buz gibi bugün..
sabah gelirken de donmustum zaten..
bakalım beni de kocam bi işi fln cıkıp beni almaya gelemezse yandım

benimbebişimim sadece birtane badysi var onuda bir arkadaşım dayanamayıp söylediğim gün almış.Ama listem hazır neyi nerden alıcam hepsi kafamda o yüzden öyle çok çok vaktimi almayacak sanırım 20 hafta sonrası başlarım diye düşünüyorum alışverişe

bende de vardı aynı sıkıntılar hatta bigün annemlerdeyken ağladım nasıl bakıcam diye annem bi bağırdı bana alıcam çocuğu ben bakıcam madem kendine güvenmiyosun o zaman gelir yalvarırsın ama vermem dedi bi dahada tövbe dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay senin anne de maaşallah yani kaydirigubbakcemile3

ne yaptın sen bacım , kötü düşünceleri at aklından. sürekli öyle düşünürsen kötülükleri çağırırsın kendine
dünya alem kendini bilmeyen bir sürü insan anne baba oluyor da bizden niye olmasın. şükür aklımız mantığımız var, bebeklerimizi sağlıklı yetiştirebiliriz.
eminim bizlerde iyi birer ebeveyn olacağız. benim o konuda korkum yok , ama hala bebeğimi kaybetme korkum olduğu için hiçbir plan yapmıyorum onun adına.
yazık çocuğa ya garip kaldı benim bebik. kocam bile sormuyor bebeği, onun korkusu da bana birşey olması.

aa böle şeyler düşünmeyin herşey ailede ve çevrede bitiyo canım...

kızlar bende bi yemege gittm geldım yetişemedım yafss:( yazdklrınızaaa

benimbebişimim sadece birtane badysi var onuda bir arkadaşım dayanamayıp söylediğim gün almış.Ama listem hazır neyi nerden alıcam hepsi kafamda o yüzden öyle çok çok vaktimi almayacak sanırım 20 hafta sonrası başlarım diye düşünüyorum alışverişe

Zeynepcim listeni kendin mi hazırladın, sakıncası yoksa yayınlar mısın? Benimkinin şimdilik sadece 1 çift çorabı var, onu da babaya bebek haberini vermek için kullanmıştım. Nerden başlayacağımı bilemiyorum

merhaba güzel anneler nasılsınız bugün cosmopoli canım hayırlı olsun kızın oluyomuş ayy ben de iyice meraklanmaya başladım ya kızlar siz istanbula soğuk mu diyosunuz bir de sivastaki soğuğu görseniz yerinizden kıpırdayamazsınız sanırım şimdilik kar yok ama yağıcak gibi hava Allah tan evim sıcak oluyo çok şükür...

merhaba güzel anneler nasılsınız bugün cosmopoli canım hayırlı olsun kızın oluyomuş ayy ben de iyice meraklanmaya başladım ya kızlar siz istanbula soğuk mu diyosunuz bir de sivastaki soğuğu görseniz yerinizden kıpırdayamazsınız sanırım şimdilik kar yok ama yağıcak gibi hava Allah tan evim sıcak oluyo çok şükür...

canım ben 5 sene yozgatta kaldım. hava -20 derece olurdu ama gene de istanbuldaki gibi ben üşümedim.
istanbulda soğuk sanki adamın ciğerine işliyor

Back
X