2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durun ben de bi odaya bayılmıştım bulmak üzereyim ekleyecem.. tam istediğim gibi o

biz eşimle alıcağımız odayı beyendik çok beklemeden de almayı düşünüyoruz alalım resmini çeker eklerim. nettekiler hiçbişey yani biizmkinin yanında bi görseniz bayılırsınız

kızlar topiki açtım da tek tek ekliycemm
ayy birde az işim var fatura felan imzalayıp geliyom bekleyin anacımmmmmmmmmmmmm

Annişler çok güzel bebek kıyafetleri satan bir site buldum, fiyatları da epey uygun geldi

bebeshop.com.tr

kızlar işte ben de bundan istiyorum.. tam hayal ettiğim gibi

ayy topic açalım en iyisi. birazdan bebek odalarıyla dolacak yoksa bizim topic kaydirigubbakcemile3
senin oda hem kıza hem erkeğe uyar. renkli renkli

biz eşimle alıcağımız odayı beyendik çok beklemeden de almayı düşünüyoruz alalım resmini çeker eklerim. nettekiler hiçbişey yani biizmkinin yanında bi görseniz bayılırsınız

nerede beğendiniz mobilyayı.?? bir de fiyatı nedir. onları da yazar mısın ??

daemoncum sana face den mesaj yazdım.. buradan yazacaktım ama mesaj kutun dolmus

merhaba kızlar. nasılsınız? işler çok yoğuun yazamıyorum bir türlü. koptum muhabbetlerinizden. uzundur hçbirşey yazamıyorum. kış dönemi iş yoğunluğu çok artıyor. neyse fırsat oldukça okur ve yazarım inş. hepinizi öpüyorum bye.

durun son bitane daha ekleyecem.. dayanamıyooomm delikafadulden

kızlar,
karnımın alt tarafından yatay bir çizgi halinde bir sancı var.
1 saattir de geçmedi, doktoru aradım, şimdi hastaneye gidiyorum, kendi doktorum da yokmuş, başka biri bakacak ona da sinir oldum. İnşallah önemli bişey yoktur.
Ben çıkıyorum.
Bana şans dileyin, yavrum için dua edin, bişey olmasın ona.

canım iyi haberlerini bekliyoruz..

geçmiş olsun canım inşallah birşeyin yoktur
dualarım seninle

İçini ferah tut simnil, inşallah bişey yoktur

sen git yinede oraya ekle kuzum fikir olur bizeee
ayyysimnil o ince sızı bende de var kız niye panik yaptın hepimizde varr

simnilcim umarım cıddı bısey yoktur. banada ozellıkle wc deyken bı sancı gırıyor sankı bırı benı bıcaklıyor. bırde ozellıkle aksamları fena halde kasık sancısı cekıyorum.. onemlı bısey degıldır dıyodum ama bende korktum sımdı hadı bakalım guzel haberlerle gel ınsallah

ist and yakası pendik de canım bi mağaza var bütün mobilyalar kendi imalatları ve müthiş şeyler var ya 2250,00 fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…