- Konu Sahibi daemon
-
- #11.301
işte canım böyle bişi portbebe beşik
evet ya işte bizim odada bununla yatar diye düşünüyorum.. salonda flnda rahat rahat yatar.. her yere taşırım.. ilk aylarda çok işime yarar diye düşünüyorumÇok kullanışlı bir şeye benziyor, istediğin yere taşı
inşallah olmaz canım şikayetinbende dün gidip aşı yaptırdım.15 haftalık gebeyim dedim.form falan vermediler,aşıyı yaptılar.ebeye sordum 20 haftayı beklemek gerekiyomu böle bişey duydum diye.hayır dedi.sadece 20 haftadan daha büyük gebeler için hastalık daha tehlikeli olduğu için önceliği onlara veriyoruz ama 20 haftadan küçük gebelere de istedikleri takdirde aşı yapıyoruz dedi.
ben kendi doktoruma da sormuştum.o da 3 ayı tamamladın yaptırabilirsin demişti.
çok şükür dünden beri bir şikayetim yok.inşallah da olmaz.
ya bu 100 ne yani nasıl 100 olmadığın içinhala 100 olamadığım için ekleyemiyorum ben
daemoncum sana face den mesaj yazdım.. buradan yazacaktım ama mesaj kutun dolmus
inşallah olmaz canım şikayetin
ya bu 100 ne yani nasıl 100 olmadığın için
face ney mesaj kutusu hangi kutu ben hiçbişi bilmiyorum:sm_confused:
evet ya işte bizim odada bununla yatar diye düşünüyorum.. salonda flnda rahat rahat yatar.. her yere taşırım.. ilk aylarda çok işime yarar diye düşünüyorum
canım umarım herşey yolundadırkızlar,
karnımın alt tarafından yatay bir çizgi halinde bir sancı var.
1 saattir de geçmedi, doktoru aradım, şimdi hastaneye gidiyorum, kendi doktorum da yokmuş, başka biri bakacak ona da sinir oldum. İnşallah önemli bişey yoktur.
Ben çıkıyorum.
Bana şans dileyin, yavrum için dua edin, bişey olmasın ona.
bende niye resimler çıkmıyoay anacım dünyanın şeyini yükledim artık içlerinden beğenirsiniz
şimdilik bu kadar anacım bulan yüklesin park yatak felanda bakan varsa oda eklesin siteye
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10416473&posted=1#post10416473
o biz yakınız o zaman canım bende maltepedeyim mağaza pinokyo bebe ismi pendik köprüsünden biraz yukarda yol üstünde gitmek istediğin zaman haber ver tarif ederim hatta beraber bile gidebiliriz
ayyy kızlar ya bizim şirketin karşısında algida nın fabrikası var
yazın bize arada gönderirlerdi, şimdi sabahtan beriii dondurma getir iste dedik bizim
güvenlikçi gelemedi hala e ben krize gtirsim millet ayaklandııı kaydirigubbakcemile3
getirmiyorlarsa dışardan sipariş verelim kızın aklına düşürdük olmaz şimdi yemesi lazım diyee
hehehe bütün şirket seferber olduuu, :roflol:
anaa ben maltepe altayçeşmede 2 sene oturdum. tamam elele tutuşur gideriz birgün
anaa ben maltepe altayçeşmede 2 sene oturdum. tamam elele tutuşur gideriz birgün
hangi ara gittin geldin kız
ayyy kızlar ya bizim şirketin karşısında algida nın fabrikası var
yazın bize arada gönderirlerdi, şimdi sabahtan beriii dondurma getir iste dedik bizim
güvenlikçi gelemedi hala e ben krize gtirsim millet ayaklandııı kaydirigubbakcemile3
getirmiyorlarsa dışardan sipariş verelim kızın aklına düşürdük olmaz şimdi yemesi lazım diyee
hehehe bütün şirket seferber olduuu, :roflol:
bizim başhemşire duysa bu kadar dondurma yemek istediğimi bırak aramayı falan piyasadaki bütün dondurmaları toplatır yiyemeyeyim diyeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?