2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tahlıller ne ıcın ıkılı test muhabbetı falanmı vardı bugn

Hoşgeldin, ii haberlerle gelmişsin :dance:

tahlıller ne ıcın ıkılı test muhabbetı falanmı vardı bugn
yok canım normal kontrol hamile olduğumdan beri hiç bakılmamıştı gribimin geçmesini falan bekledi.. sordum onu ben ikili testte çok doğru yanıt alamıyorum ona pek güvenmiyorum bir ay sonra direkt 3 lü test yapacağım dedi..

anladım cogu doktr ıkılı teste gerek gormuyor sanırm ben yarın gıdıcem ya ıkılı teste cok merak edıyorm ne olcak ne bıtcek:)

ayyy geldi dondurmalarrrrrrrrrrr 1 koli yaaaaaa
3 tane aldım vallaaa

bu arada kızlar dün akşam pantalon bakmaya gittik hell klar dan bir kot bir kumaş 2 pantalon aldım ilk denememdi tuhaf geldi biraz :) 65 tl ye geldi tanesi çok mu acaba? yoksa normalde fiyatlar bu civardamı??

bu arada kızlar dün akşam pantalon bakmaya gittik hell klar dan bir kot bir kumaş 2 pantalon aldım ilk denememdi tuhaf geldi biraz :) 65 tl ye geldi tanesi çok mu acaba? yoksa normalde fiyatlar bu civardamı??

bende dun ıkı tane aldım bır kot bır kadıfe boyle bı rahtlık yokmus yaa.. dun normal pantolonumun ıcınde oldum resmen oturamadım bıle yakta durdum tum gun dugmem acık oldugu halde aksam ısten cıkar cıkmaz gıttım hemen bı magazaya.. pazarlıkta yaptım ıkısını 90 a aldım

kocişimde cok begendı alsaydın 7-8 tane dıyo bana

ukla cok yeme canım hasta olursun maazallah bak havada fena bugun ılık su ıc yedıkten sonra.. benımde canım ıstedı ama bogazım cok fena gecsın bogazım yıcem hemen bende

afıyet olsun canım arkadasıma

kızlar çıkıyorum daha şimdide gidip gece nöbeti teslim alcam servise.bebişlerinize de kendinizede iyi bakın

karnım çok kaşınıyor yaa:1no2:
kaşımamalıyım, kaşımamalıyımmmm

benim de kaşınıyo ikizim benimdee.... delikafadulden
hatta sadece karnım değil, karnımı daha yukarısı bööle midemin oralar bide göğüslerim de kaşınıyo..

yaa ben de istiyoruumm

gel canımmm burda bi kutu göndereyim sana :)

içtim canım üstüne su aman zaten geçen hafta kötüydü boğazım yeni iyoldu zaten ama dayanamadım valla :kedi:

hatta sadece karnım değil, karnımı daha yukarısı bööle midemin oralar bide göğüslerim de kaşınıyo..

seninde kaşınmasa şaşardım zaten :roflol::roflol:
öyle de tatlı kaşınıyor ki hınzır kaşımamak elde değil
bari toplantı başlasa da kaşıntıyı unutsam

kızlar çıkıyorum daha şimdide gidip gece nöbeti teslim alcam servise.bebişlerinize de kendinizede iyi bakın
canım yaaa
hayırlı ve iyi nöbetler sana inşallah çok hasta olmazda rahat geçirirsin ...
hangi servisteydin sen??

yaaa benimde göğüslerim çok pis kaşınıyo deliii oluyrum varyaaa-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…