selam kızlar ben geldim nasılsınız?? bugün geçmişe hiç bakmıyorum çünkü bitiremiyorum senra 30 sayfa zaten çok hızlısınız..az önce geldim doktordan kan idrar tahlili falan yaptı çok şükür hiçbir problem yokmuş.. bebişide gördük büyümüşbayağı da haraketli mşallah.. taaa bir ay sonraya verdi bir dahaki randevuyu... siz neler yapıyorsunuz??
selam kızlar ben geldim nasılsınız?? bugün geçmişe hiç bakmıyorum çünkü bitiremiyorum senra 30 sayfa zaten çok hızlısınız..az önce geldim doktordan kan idrar tahlili falan yaptı çok şükür hiçbir problem yokmuş.. bebişide gördük büyümüşbayağı da haraketli mşallah.. taaa bir ay sonraya verdi bir dahaki randevuyu... siz neler yapıyorsunuz??
yok canım normal kontrol hamile olduğumdan beri hiç bakılmamıştı gribimin geçmesini falan bekledi.. sordum onu ben ikili testte çok doğru yanıt alamıyorum ona pek güvenmiyorum bir ay sonra direkt 3 lü test yapacağım dedi..tahlıller ne ıcın ıkılı test muhabbetı falanmı vardı bugn
yok canım normal kontrol hamile olduğumdan beri hiç bakılmamıştı gribimin geçmesini falan bekledi.. sordum onu ben ikili testte çok doğru yanıt alamıyorum ona pek güvenmiyorum bir ay sonra direkt 3 lü test yapacağım dedi..
Hoşgeldin, ii haberlerle gelmişsin :dance:
ayyy geldi dondurmalarrrrrrrrrrr 1 koli yaaaaaa
3 tane aldım vallaaa
ayyy geldi dondurmalarrrrrrrrrrr 1 koli yaaaaaa
3 tane aldım vallaaa
bu arada kızlar dün akşam pantalon bakmaya gittik hell klar dan bir kot bir kumaş 2 pantalon aldım ilk denememdi tuhaf geldi biraz :) 65 tl ye geldi tanesi çok mu acaba? yoksa normalde fiyatlar bu civardamı??
benmde 2 aydr cnm cekıyor ama ısrarla yemıyrm ztn kusyrm bulantı falan bıde onu yersm mahvolrm herlde:bbo:
dikkat et çok yeme hasta olursun mazallah..
yaa ben de istiyoruumm
karnım çok kaşınıyor yaa:1no2:
kaşımamalıyım, kaşımamalıyımmmm
yaa ben de istiyoruumm
bende dun ıkı tane aldım bır kot bır kadıfe boyle bı rahtlık yokmus yaa.. dun normal pantolonumun ıcınde oldum resmen oturamadım bıle yakta durdum tum gun dugmem acık oldugu halde aksam ısten cıkar cıkmaz gıttım hemen bı magazaya.. pazarlıkta yaptım ıkısını 90 a aldım
kocişimde cok begendı alsaydın 7-8 tane dıyo bana
ukla cok yeme canım hasta olursun maazallah bak havada fena bugun ılık su ıc yedıkten sonra.. benımde canım ıstedı ama bogazım cok fena gecsın bogazım yıcem hemen bende
afıyet olsun canım arkadasıma
benim de kaşınıyo ikizim benimdee.... delikafadulden
hatta sadece karnım değil, karnımı daha yukarısı bööle midemin oralar bide göğüslerim de kaşınıyo..
kızlar çıkıyorum daha şimdide gidip gece nöbeti teslim alcam servise.bebişlerinize de kendinizede iyi bakın
canım yaaakızlar çıkıyorum daha şimdide gidip gece nöbeti teslim alcam servise.bebişlerinize de kendinizede iyi bakın
yaaa benimde göğüslerim çok pis kaşınıyo deliii oluyrum varyaaa-tatlicadiarzu-benim de kaşınıyo ikizim benimdee.... delikafadulden
hatta sadece karnım değil, karnımı daha yukarısı bööle midemin oralar bide göğüslerim de kaşınıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?