2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kasıntı demeyınnn... kızlar ya ben kakao yagı aldım ama bunu gunde kac kere surmek gerek acaba. aksamları suruyorum onu kasıntım gecıyo gıbı oluyo masaj yaparak uygulanıyormus..

ama benımde gogus uclarım kasınıyo.. off ya ne kadar sıkıcıyız..

ben kremi sadece banyodan sonra sürüyorum hergünmü sürünüyonuz siz yaaCADIARZU

seninde kaşınmasa şaşardım zaten :roflol::roflol:
öyle de tatlı kaşınıyor ki hınzır kaşımamak elde değil
bari toplantı başlasa da kaşıntıyı unutsam
evet evet çok tatlı namıssız.. göbek deliğimin oldugu yer de pek kaşınıyor benim..

yaaa benimde göğüslerim çok pis kaşınıyo deliii oluyrum varyaaa-tatlicadiarzu-
göğüslerimin hadi kenarlarını nazikçe kaşıyorum ama uçları da nası kaşınıyo.. arada kaşımaya kalksam da acıyo bu sefer.. o kdr acıyan yer nasıl kasınır yahu

bu arada kızlar dün akşam pantalon bakmaya gittik hell klar dan bir kot bir kumaş 2 pantalon aldım ilk denememdi tuhaf geldi biraz :) 65 tl ye geldi tanesi çok mu acaba? yoksa normalde fiyatlar bu civardamı??

FİYATLAR O CİVARDA CNM BENDE 1 TANE ALDM O FIYATA HATTA 85 DEDIDE PAZRLK YAPTM 1 SAAT:d:d

Şimdi geldim doktordan kızlar.
Allah'ıma şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş.
Doktor, kızınızın anatomisi gayet iyi.
16. haftaya girdiniz, rahim büyümesi oluyor, bunun ağrı yapması da normal, dinlenmek lazım. Çok sancı yaparsa Parol alabilirsin dedi.
Renkli görüntüsünü de verdi.
Oooo kuzum, kızım...opuyorumnanaktan

bu arada kızlar iyi yapmışsınız hamile pantolonları almakla. ben de bi kanvas bi kumas bide kadife etek almıştım.. ay vazgeçilmezim oldular.. artık normal kıyafet giyemiyorum ben hele bunların ve elbiselerin rahatlıgına alıştıktan sonra

çok sevindim canım..
bak gördün mü işte.. maaşallah bebişe de..
neyse bu vesileyle melegini görmüş oldun

slm kızlar kaşımak zararlı mı neden kaşımamalıyım yazdınız. ben 7/24 kaşınıyorum da. göguslerımın kenarları çatladı göbegım kaşıntı içinde. kaşımak zararlıysa söyleyın bende kaşımayım kızlar

Efet kızlar bu kaŞntı olayı Önemlıııı ıyıkı aÇtınz:):) neler kullnıyrsnz yag olrk krem olrkk gercı bnde daha buyume yok ama kasnyr demekkı buyck:):) goguslerm bnde cok kasnyr hele o uÇları yark yark ztn normldede cok saglklı dııldıler acıyrlr yaaaa

canım kasıyınca cildi daha bir kurutuyorsun ya.. çatlakları çogaltırmış

İZ KALIYOR SANRM O YUZDN KREM KULLNAMK DAHA IYYMŞ CATLAMALR ICN FLAN:a015:

kızlar merhaba bende bayadır gecmısı okumaya calısıyorum
ama oku oku bıtmedı bende bır ordan bır burdan okudum.
benım ıkılı test te kan tahlılı yaptırmadık doktorum gerek görmedı ,
ama 1 hafta sonra falan üçlü test yaptırcaz
bu arada ben sımdılık küçük bır besık alıcam gecelerı süreklı yanımda olsun dıye
1 yasına yaklasırken mobılya almayı düşünüyorum
benım bebek odam baya genıs. herseyın hayırlısı bebegıme patıkler örmek ıcın sabırsızlanıyorum
cınsıyetını ögrenır ögrenmez örmaya baslıcam
herseyın hayırlısı ..

ayy ne güzel yaaa bak bebişin iyiymiş
bende sabırsızlanıyorum yaaa p.tesine kadar nasıl sabretcemm akannehir

aa tabiki canım kaşımıycaksın eğer kaşırsan çatlatırsın zaten yeteri kadar geriliyo bide sen kaşıyarak çatlamasını kolaylaştırıyosun avuç içinde ovar gibi kaşı tırnağını filan vurma bi de sizerken başlamışsınız kaşınmaya yahu bende daha bişy yok

hayırlısı olsun tabi canım..

sanırım cilt yapılarıyla alakalı kasınmak kızlar yaa.. kimisi hiç kaşınmıyor..

ben bebe yağı kullnmaya basladım

hımmm anladım kızlar kaşımaım barı bende. mustella krem almış bana eşim bayagı ıyı geldı surunce geçiyor kaşıntı. bir de benım karnımda amelıyat dıkış yerlerım hep yırtıldı. eskıden amelıyat olmuştum şimdı dıkışlerım dıkenlı tel gıbı gözukuyor oralar çok kaşınıyo halıyle. krem ıyı geldı.

bıde bazı arkadaşlar cınsıetını ögrenmiş ben 14. haftayım doktorum erken daha dedı. herkes kaçıncı haftada ögrenıyor acaba

ben 16+4 ken öğrenmiştim

ne güzel canım maşallah maşşallah çok sevindim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…