D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #11.341
evet evet çok tatlı namıssız.. göbek deliğimin oldugu yer de pek kaşınıyor benim..seninde kaşınmasa şaşardım zaten :roflol::roflol:
öyle de tatlı kaşınıyor ki hınzır kaşımamak elde değil
bari toplantı başlasa da kaşıntıyı unutsam
göğüslerimin hadi kenarlarını nazikçe kaşıyorum ama uçları da nası kaşınıyo.. arada kaşımaya kalksam da acıyo bu sefer.. o kdr acıyan yer nasıl kasınır yahuyaaa benimde göğüslerim çok pis kaşınıyo deliii oluyrum varyaaa-tatlicadiarzu-
bu arada kızlar dün akşam pantalon bakmaya gittik hell klar dan bir kot bir kumaş 2 pantalon aldım ilk denememdi tuhaf geldi biraz :) 65 tl ye geldi tanesi çok mu acaba? yoksa normalde fiyatlar bu civardamı??
çok sevindim canım..Şimdi geldim doktordan kızlar.
Allah'ıma şükürler olsun bebeğim çok iyiymiş.
Doktor, kızınızın anatomisi gayet iyi.
16. haftaya girdiniz, rahim büyümesi oluyor, bunun ağrı yapması da normal, dinlenmek lazım. Çok sancı yaparsa Parol alabilirsin dedi.
Renkli görüntüsünü de verdi.
Oooo kuzum, kızım...opuyorumnanaktan
canım kasıyınca cildi daha bir kurutuyorsun ya.. çatlakları çogaltırmışslm kızlar kaşımak zararlı mı neden kaşımamalıyım yazdınız. ben 7/24 kaşınıyorum da. göguslerımın kenarları çatladı göbegım kaşıntı içinde. kaşımak zararlıysa söyleyın bende kaşımayım kızlar
slm kızlar kaşımak zararlı mı neden kaşımamalıyım yazdınız. ben 7/24 kaşınıyorum da. göguslerımın kenarları çatladı göbegım kaşıntı içinde. kaşımak zararlıysa söyleyın bende kaşımayım kızlar
ayy ne güzel yaaa bak bebişin iyiymişŞimdi geldim doktordan kızlar.
16. haftaya girdiniz, rahim büyümesi oluyor, bunun ağrı yapması da normal, dinlenmek lazım. Çok sancı yaparsa Parol alabilirsin dedi.
slm kızlar kaşımak zararlı mı neden kaşımamalıyım yazdınız. ben 7/24 kaşınıyorum da. göguslerımın kenarları çatladı göbegım kaşıntı içinde. kaşımak zararlıysa söyleyın bende kaşımayım kızlar
kızlar merhaba bende bayadır gecmısı okumaya calısıyorum
ama oku oku bıtmedı bende bır ordan bır burdan okudum.
benım ıkılı test te kan tahlılı yaptırmadık doktorum gerek görmedı ,
ama 1 hafta sonra falan üçlü test yaptırcaz
bu arada ben sımdılık küçük bır besık alıcam gecelerı süreklı yanımda olsun dıye
1 yasına yaklasırken mobılya almayı düşünüyorum
benım bebek odam baya genıs. herseyın hayırlısı bebegıme patıkler örmek ıcın sabırsızlanıyorum
cınsıyetını ögrenır ögrenmez örmaya baslıcam
herseyın hayırlısı ..
hımmm anladım kızlar kaşımaım barı bende. mustella krem almış bana eşim bayagı ıyı geldı surunce geçiyor kaşıntı. bir de benım karnımda amelıyat dıkış yerlerım hep yırtıldı. eskıden amelıyat olmuştum şimdı dıkışlerım dıkenlı tel gıbı gözukuyor oralar çok kaşınıyo halıyle. krem ıyı geldı.
bıde bazı arkadaşlar cınsıetını ögrenmiş ben 14. haftayım doktorum erken daha dedı. herkes kaçıncı haftada ögrenıyor acaba
Şimdi geldim doktordan kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?