ben 16+4 ken öğrenmiştim
çok sevindim canım..
bak gördün mü işte.. maaşallah bebişe de..
neyse bu vesileyle melegini görmüş oldun
hımmm anladım kızlar kaşımaım barı bende. mustella krem almış bana eşim bayagı ıyı geldı surunce geçiyor kaşıntı. bir de benım karnımda amelıyat dıkış yerlerım hep yırtıldı. eskıden amelıyat olmuştum şimdı dıkışlerım dıkenlı tel gıbı gözukuyor oralar çok kaşınıyo halıyle. krem ıyı geldı.
bıde bazı arkadaşlar cınsıetını ögrenmiş ben 14. haftayım doktorum erken daha dedı. herkes kaçıncı haftada ögrenıyor acaba
ayy ne güzel yaaa bak bebişin iyiymiş
bende sabırsızlanıyorum yaaa p.tesine kadar nasıl sabretcemm akannehir
Ben 12+1'de öğrendim ama ayrıntılı ultrason incelemesi sayesinde, bir de bizimki hiç saklamaya gerek görmedi, çoğu kimse inanmıyor ama yarın ultrason fotosunu koymayı düşünüyorum
Ben 12+1'de öğrendim ama ayrıntılı ultrason incelemesi sayesinde, bir de bizimki hiç saklamaya gerek görmedi, çoğu kimse inanmıyor ama yarın ultrason fotosunu koymayı düşünüyorum
bızımkıde ınat ettı acmadı bacakalrını doktor erkege benzıyor ama umutlanma dedı. ıkı hafta sonra uclu testte ogrenırız heralde. yanı aslılnda umudum yok bu cocuk gostermez bıseyını
hadı bakalım beyzacım atlattın bu stresıde
bızımkıde ınat ettı acmadı bacakalrını doktor erkege benzıyor ama umutlanma dedı. ıkı hafta sonra uclu testte ogrenırız heralde. yanı aslılnda umudum yok bu cocuk gostermez bıseyını
hadı bakalım beyzacım atlattın bu stresıde
canım doktora muayneye qirmeden 10 dk önce bi şeker em
yada bi çikolata ye..
anne şekerli bişeyler yediği zaman bebeğe mutluluk hormonu salqılanıyormuş
ve doğal olarakda bebek çok hareketli oluyor..
banada doktorum söylemişti..
ilk muaynemde qöremediği için bidahaki qeldiğinde
muayneye qirmeden önce şeker yada çikolata ye
bebek cinsiyetini qösterir demişti..:CüvCüv:
anladım cogu doktr ıkılı teste gerek gormuyor sanırm ben yarın gıdıcem ya ıkılı teste cok merak edıyorm ne olcak ne bıtcek:)
benim bildiğim tam tersi 2'li test daha güvenilir olduğundan test soncu çok iyi çıkarsa çoğu dr 3'lüyü istemiyor.
gözün aydın canım..kızlar hastaneden yenii geldimmm ikili testt oldukk herşeyy yolundaa şimdilik çok mutluyumm
ne güzel canım maşallah maşşallah çok sevindim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?