2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

avrupa yakasındada sanırım bir ilçe sağlık müdürlüğüne vermişlerdir çünkü iki yerde var anadolu yakasında kadıköyde dedi diğer aşılar gibi sağlık ocaklarında yok malesef

ben 2010 ocağın göbüşerine takıldım bugün cıbıl cıbıl göbüş kaynıyor kıyafetelerden zaten belli oluyor pek cesurlar valla hepsi açmış iyice :)))

canım benim kesin değil bazı hafta sonları işe gitmek zorunda kalıyorum nasıl memursam ama gitmezsem zaten düşünüyorum anadolu yakasında da olacakmış bana uyar

pazarlarıdamı çalışıyosun çünkü cumartesi çalışan arkadaşlar var bu nedenle pzar buluşucaz zaten aklında olsun

pazarlarıdamı çalışıyosun çünkü cumartesi çalışan arkadaşlar var bu nedenle pzar buluşucaz zaten aklında olsun

malesef canım ama o zaman yarlarım çalışma kendi seçtiğimiz gün oluyor cumartesi iş pazar gezme tamam geliyrum

kızlar ya benim belim çok ağrıdı azcık uzancam sizi iyi muhabbetler yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…