2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya canım ne diyosun kıyamam ya ilk ğünden anasız zkaldı bebek desene ay çok üzüldüm ya allah sabır versin ailesine

laelaelaelaelae valla öle canım onlar sağlıklı doğrunlarda benimde hiç gözümde yok parası kaç paraysa vercez..

ek ücret durumu oluyor ama değil mi?azıcık daha açarmsınız kızlar mevzuyu...

evet alıyor ek ücret. Ama senin doktorunda durum farklı şu anda bağlı bulunduğu hastanede doğum yaptıramadığına göre başka bir yere gitmesi şart bence. Ayrıca o zamana kadar açılır doğum ünitesi. Ama ben senin yerinde olsam doğum ünitesi yeni açılmış bir hastaneye asla güvenmezdim. Yol yakınken değiştir istersen doktorunu yada açık açık konuş belki başka bir çözüm üretir

ek ücret durumu oluyor ama değil mi?azıcık daha açarmsınız kızlar mevzuyu...
evet canım oluyor, ama benim dr ve çoğu dr doğum ücreti almıyor eğer senin çağırdığın hastaneye gelirlerse... sadece hastane ücret alıyor...
benim yengem 2 yeğenimde de farklı dr da takip edildi 2 side medipolde doğum yaptırdı ama drların ikiside abimlerden para almadılar...
sonra bizimkiler iyi birer hediye yaptılar ama tabii.

haklısın... :bbo:

ya canım ne diyosun kıyamam ya ilk ğünden anasız zkaldı bebek desene ay çok üzüldüm ya allah sabır versin ailesine

önceden asla yaptırmam diyordum ama şimdi haberleri gördükçe iyice endişe etmeye baladm dr umunda teşvikiyle hemen kararımı verdim

bizim iş yerinden bir arkadaş kendine küçük 2 çocuğu var onlara ve eşine yaptırmış bir hafta önce çok rahatız dedi

hattasağlık ocaklarındakiler önceden kimse gelip aşı yaptırmıyordu ama ölümler artınca akın akın gelmeye başladılar diyormuş

Son düzenleme:
laelaelaelaelae
valla öle canım onlar sağlıklı doğrunlarda benimde hiç gözümde yok parası kaç paraysa vercez..

canım senin göbüşe de, aldığın cicilere de Maaşallah.

sağlıkla büyüt, sağlıkla giydir İnşallah..

sositososito
kizlar bizde normal dogum 800-900 civari.
ama sezeryan bilmiyorum.

tatlım burda da normal doğumlar o civarda ama sezeryanlar değişiyor 1500 tl den başlıyor hastaneye göre
medipolde normal sanırım 1250-1500 arası sezeryan 3000-4000 arası galiba, ben sezeryan olursam 800 felan ödüycem sanırım cebimden...

bu durumu acilen doktorumla konuşmalıyım...hediyeyse hediye kralını hazırlarım ayol gelsin yeterki kaydirigubbakcemile3

herşeyin yan etkisi var benim annem sürekli kullandığı yaygın bir antibiyotikten zehirlendi komaya girdi allaha şükür kurtuldu böyle şeylerde risk muhakkak var az çok ama fayda zarar düşününce insan ölümleride görünce aşıya yöneliyor

zeyhat sana %100 katılıyorum bende yaptırmıcaktım doktorum aynı seninki gibi önce bekle sonra ol dedi bende karar verdim yaptırıcam tabi bu üşengeçlile ne zaman gidip yaptırırım bilemedim :)

kızlar benim bu kociş çok komik yaa çatlıyo yazıştıklarımızı görmek için akşam işten almaya gelincede hep kk açık oluyor ya bende benim ticker ı görmüş . Şimdide gelmiş yanıma napıyo bizim leylek kaç günü kalmış diye soruyo çok güldüm :)

kızlar valla benim abimde dr
o da domuz gribi aşısı oldu 1 kez bademcikleri şişti sonrasında iğne oldu hazlsizlik felan sonra geçti
bende abime sordum ne yapcam ben diye olman gerekiyorsa olacaksın, sizinkilerde civa yok
yapacak bişey yok riskede giremezsin diyor, ben hala dr ma sormadım abim böle diyorsa drumda mutlak öle der...

:roflol:
senlede aramızda 1 hafta varmış zeynep

zeyhat sana %100 katılıyorum bende yaptırmıcaktım doktorum aynı seninki gibi önce bekle sonra ol dedi bende karar verdim yaptırıcam tabi bu üşengeçlile ne zaman gidip yaptırırım bilemedim :)

anadolu yakasındamısın çünkü hamilelerinkilerini sağlık ocaklarına vermemişler anadoluda sadece kadıköy ilçe sağlık sağlık müdürlüğü yapıyormuş

anadolu yakasındamısın çünkü hamilelerinkilerini sağlık ocaklarına vermemişler anadoluda sadece kadıköy ilçe sağlık sağlık müdürlüğü yapıyormuş

aaa söylediğin iyi oldu anadolu yakasındayım e şimdi nerde olmucaz biz kadıköyden başka alternatif yok mu yada bunu parasıyla kendimiz olamıyormuyuz ??? Benim iş yerim leventte çünkü kadıköye hafta içi geçmem zor

uklacım bugün ikimizinde çenesi düştü heryere yetiştik valla maaşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…