hamilelere 6.aydan sonra vuruluyor diye duymuştum sen bi sor doktopruna bakalım ne dicdk
of ben de çok merak ediorum çok ağır geçiren arkadaşlarım da oldu
evde yattılar çok moralleri bozuldu,psikolojik olaraqk da çok etkiliyor diyorlar
bizim hastanede de bir tane kadın domuz grıbınden yogun bakıma yattı ama 9 aylık hamıleymış,gitme dendıgı halde düğüne gitmiş kapmış,bebek hemen dogurtuldu ama annenin durumu çok kötüydü ve hatta kaybedilmiş de olabilir,ölecek deniyordu,hamıleler mutlaka yenı aşıdan olsun arkadaşlar
valla öle canım onlar sağlıklı doğrunlarda benimde hiç gözümde yok parası kaç paraysa vercez..napalım sağlık olsun.
Alah'tan muayene, hastane masrafları şu bu bütün özel hastanelerde geçiyor.
Ben sadece %15 'ini ödüyorum.
Sadece doğumda pinti.
Ama kadıköy şifa da sezeryan da bizim emekli sandığına özel fiyat sonrası bana düşecek kısım 1,800 tl miş.
neyse ödenmeyecek para değil, canımız sağolsun.
dimi ama
ek ücret durumu oluyor ama değil mi?azıcık daha açarmsınız kızlar mevzuyu...
evet canım oluyor, ama benim dr ve çoğu dr doğum ücreti almıyor eğer senin çağırdığın hastaneye gelirlerse... sadece hastane ücret alıyor...ek ücret durumu oluyor ama değil mi?azıcık daha açarmsınız kızlar mevzuyu...
evet alıyor ek ücret. Ama senin doktorunda durum farklı şu anda bağlı bulunduğu hastanede doğum yaptıramadığına göre başka bir yere gitmesi şart bence. Ayrıca o zamana kadar açılır doğum ünitesi. Ama ben senin yerinde olsam doğum ünitesi yeni açılmış bir hastaneye asla güvenmezdim. Yol yakınken değiştir istersen doktorunu yada açık açık konuş belki başka bir çözüm üretir
ya canım ne diyosun kıyamam ya ilk ğünden anasız zkaldı bebek desene ay çok üzüldüm ya allah sabır versin ailesine
canım ben 5 sene yozgatta kaldım. hava -20 derece olurdu ama gene de istanbuldaki gibi ben üşümedim.
istanbulda soğuk sanki adamın ciğerine işliyor
laelaelaelaelae
valla öle canım onlar sağlıklı doğrunlarda benimde hiç gözümde yok parası kaç paraysa vercez..
kizlar bizde normal dogum 800-900 civari.
ama sezeryan bilmiyorum.
evet canım oluyor, ama benim dr ve çoğu dr doğum ücreti almıyor eğer senin çağırdığın hastaneye gelirlerse... sadece hastane ücret alıyor...
benim yengem 2 yeğenimde de farklı dr da takip edildi 2 side medipolde doğum yaptırdı ama drların ikiside abimlerden para almadılar...
sonra bizimkiler iyi birer hediye yaptılar ama tabii.
önceden asla yaptırmam diyordum ama şimdi haberleri gördükçe iyice endişe etmeye baladm dr umunda teşvikiyle hemen kakrırımı verdim
bizim iş yerinden bir arkaaş kendine küçük 2 çocuğu var onlara ve eşine yaptırmış bir hafta önce çok rahatız dedi
hatat sağlık ocaklarındakiler öncedn kimse gelip aşı yaptırmıyordu ama ölümler arınca akın akın gelmeye baladlar diyormuş
canım senin göbüşe de, aldığın cicilere de Maaşallah.
sağlıkla büyüt, sağlıkla giydir İnşallah..
:roflol:kızlar benim bu kociş çok komik yaa çatlıyo yazıştıklarımızı görmek için akşam işten almaya gelincede hep kk açık oluyor ya bende benim ticker ı görmüş . Şimdide gelmiş yanıma napıyo bizim leylek kaç günü kalmış diye soruyo çok güldüm :)
zeyhat sana %100 katılıyorum bende yaptırmıcaktım doktorum aynı seninki gibi önce bekle sonra ol dedi bende karar verdim yaptırıcam tabi bu üşengeçlile ne zaman gidip yaptırırım bilemedim :)
anadolu yakasındamısın çünkü hamilelerinkilerini sağlık ocaklarına vermemişler anadoluda sadece kadıköy ilçe sağlık sağlık müdürlüğü yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?