canım b1-2 hafta önce benimde öle sarıya yakın çok akıntım oldu dr simir testi yaptı mantar olmuş meğersem ilaç verdi geçti ama şimdi..
herhalda yanında da ev araba falan hediye ediyorlar.
bu ne ayy böyle fiyat mı olur altı üstü doğum yapacağız.
saçıma da fön çekmesinler ben kuaförde çektiririm
misafirlere de lohusa şerbeti yerine fanta veririz napalım
canım benim ya güldürdün valla benikaydirigubbakcemile3 sen doğum yapıcan hastaneyi söyle ben sana bunları bedava da yaparım arkadaşım haklısın
öncelikle herkese günaydın
tamam şekerim doğumda ben sana haber veririm gelirsin.
sen doğum yapınca da ben gelirim , dayanışma yapmak lazım bu hayat pahalılığındadelikafadulden
günaydın canıımm.
bizden başka kimse yok galiba uyanan
neden canım ?? bende bu yılın başında aksigorta yaptırdım martta yenilemem var ozamana kadar kullanacağım yani 3 ay için sadece 1500 doğum konrt. ücreti
doğumdan sonra 5500 yapıyorlar limiti...
allianz,acıbadem,gibi firmaların fiyatları çok pahalı ya geçen sene yatarak + ayakta eşimle bana 5000 tl ye yakın fiyat çıkardılar 4 ay taksit delirmişler zaten kaç kere hazta oluyorum dedi eşimle bana aksigortada 2500 tl +8 taksit yatarak +ayakta
limitli 3500 tl (ayrı ayrı) sigorta yaptırdım zaten 3-4 kez kullandım eşimde hiç kullanmadı ben memnun kaldım şimdi yenilerken tekrar araştırcam.
günaydıınnn..
7.30 dan beri işyerinde toplantıda olan biri olarak, tünaydıınn bile diyebilirim canım isterse delikafadulden
aa niye ayol iş yokmu bugun sana.. yok deme ağlarım baakk kafamçokkarıştıvay bee speedy gonzales bir hamile budur işte
sen toplantıdayken ben sıcak yatağımda uyuyordum ( azıcık çatlatayım :roflol:)
İste kızlar, benim oğlum. 12 haftalıkken kendini gösterde, 2 doktor tarafından onaylıhihoyyyt
aa niye ayol iş yokmu bugun sana.. yok deme ağlarım baakk kafamçokkarıştı
kız bunun neresi neresi ben anlamadım.. o üstteki iki çıkıntı bacak mı nedir.. ben anlayamadım o resmi yaa :kedi:
günaydıınnn..
7.30 dan beri işyerinde toplantıda olan biri olarak, tünaydıınn bile diyebilirim canım isterse delikafadulden
Evet oturur vaziyette alttan çekilmiş, ortada da pipisi
maşallah canım.hızlıymış senin ki,erkenden göstermiş kendini.allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize :Saruboceq:
tamam o zaman doğru görmüşüm delikafaduldenEvet oturur vaziyette alttan çekilmiş, ortada da pipisi
canım mesai 8 de başlıyor.. bu toplantı da her cumartesi genel müdürle birlikte genel bir toplantı. işte tüm sorumlular yöneticiler fln katılıyo.. sunumlar yapılıyo.. öncesinde ya da sonrasında kahvaltı ediliyo fln..delikafadulden neee 07:30 da toplantımı olur yaa?insanlar daha o saatte gözünü açamıyor.ayrıca mesai kaçta başlıyo ki 07:30 da toplantı başlıyo?
İste kızlar, benim oğlum. 12 haftalıkken kendini gösterde, 2 doktor tarafından onaylıhihoyyyt
aa niye ayol iş yokmu bugun sana.. yok deme ağlarım baakk kafamçokkarıştı
kız bunun neresi neresi ben anlamadım.. o üstteki iki çıkıntı bacak mı nedir.. ben anlayamadım o resmi yaa :kedi:
Kızlar bu da oğlum için şimdiye kadar sipariş ettiğim ilk giysi
Hepsiburada.com : NNBABY GOOGLE BADY | Anne & Bebek & Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?