2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynan ben yarım saat önce uyandım coooooook açım ama bısey yemek ıstemıyorum .)))

kızlar örgütlenin izmirliler olarak 28. haftamıza girmeden ayarlayın bi izmir buluşması gelmezsen şerefsizim

:):)
BENDE ŞİMDİ KAHVALTIMI Yaptm kıprdmadn oturyorm malum yedıktn sonra midem cok bulanyrrr offyaaa

bende yaptım kahvaltımı ohhh bebısım doydu

ya kızlarıstanbulda boyoz yapan bı yer yok mudur?

yaa izmir köfte neysede ben izmir lokması istiyorum yaaaaaaaa ama nezamandır istiyorum bulamadım. ıstanbulda ızmir lokması diye saray lokmasının biraz irisini veriyorlar. Bayramda ızmirdeydim altınkapıdaki lokmacı kapalıydı her gittiğimde sokakta döken birileri olur bu sefer denk gelemedim fenalardayım yani

yolluyalım bizx dicem kargoyla sana ama olurmuki:)

bende yaptım kahvaltımı ohhh bebısım doydu

ya kızlarıstanbulda boyoz yapan bı yer yok mudur?

canım taksim hamurabi diye bi yer varmış orda bulabilirsin yada ben sana yollarım istediğin kadar

yolluyalım bizx dicem kargoyla sana ama olurmuki:)

Sağol canım benim birazdaha bulamazsam annem yollucak yada gelcek kendi dökecek çünkü onu böyle sıcak sıcak yemenin tadı başka :)
Bu arada ihtiyaç listesi topiği açtım gördün mü şekerim göndermek zor olacak diye topik açtım bende

benimde canım aylardır kiraz istiyor ama yok tabi
geçenlerde eşimin iş arkadaşları sağolsun 4-5 tane dondurulmuş yollamışlar ama tadı aynı değildi
sabretceğiz artık

cnm topic in adresını cop lesene bulamadımmm yıne saflıgım uzerımdee hormonlarım benımle acayıp dalga gecıyorrr:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…