hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn hihoyyytSlmm kızlar
13 haftalık 6 gÜnlÜk hamİleĞİm bende Çok hoŞuma gİttİ ve uzun zamandırda dİkkatİmİ Çekİyor hazİran annelerİİ burası Çok eĞlencelİİ bende hazİran annesİ olucammm İnŞallahhh benİde ekleyİnnn
Slmm kızlar
13 haftalık 6 gÜnlÜk hamİleĞİm bende Çok hoŞuma gİttİ ve uzun zamandırda dİkkatİmİ Çekİyor hazİran annelerİİ burası Çok eĞlencelİİ bende hazİran annesİ olucammm İnŞallahhh benİde ekleyİnnn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haklısın canım.
bu arada sorduum mu sen hangi hastaneye gidiyosun ben halen kesinleştirmedim kararı mı da
Allah bağışlasın canım benim 13 hafta ama cinsiyetlerini söylemedi doktor
Slmm kızlar
ben maltepe üniversiteis tıp fakültesine gidiyorum
orada normal doğum ssk lı 650 tl
sezaryan de 1050 tl mış
HoŞbuldukk cnm ama benİm bİr problemİm var İkİlİ testİmde 1/270 deĞerİm vardı ve bana rİsklİ dedİ doktorumm ve 3lÜ test ardındanda mutlaka amnİyosentez İstİyor ama korkuyorum ben bebİŞ konusunda bİr Şey olur dİye ayınn 26 sında randevum var konuŞucazzz bakalım Çok zormuŞ ya:-((((((
Slmm kızlar
hoşgeldin canım
bilgilerini yazıp ilgili arkadaşa mesaj atman lazım ama mesaj sayın yeterli olmaz sanırım
sen yaz ben atarım
yaşın, Sat tarihin, tahmini doğum tarihi, hamile kaldığın kilo, bide belliyse cinsiyeti
o da bişi mii..
benim doğumum bedavaa..
personel oldugum için :jeyyar:
HoŞbuldukk cnm ama benİm bİr problemİm var İkİlİ testİmde 1/270 deĞerİm vardı ve bana rİsklİ dedİ doktorumm ve 3lÜ test ardındanda mutlaka amnİyosentez İstİyor ama korkuyorum ben bebİŞ konusunda bİr Şey olur dİye ayınn 26 sında randevum var konuŞucazzz bakalım Çok zormuŞ ya:-((((((
o da bişi mii..
benim doğumum bedavaa..
personel oldugum için :jeyyar:
inşallah amniyosentezin güzel çıkar canım , takma kafana
yaşın kaç bu arada
eneee ne güzel,
doğuma 1-2 ay kala bende bi hastane bulup işe girsem barikaydirigubbakcemile3
cnm sen içini ferah tut umarım bişey cıkmaz bol bol dua et bılıyorsun stres uzuntude ıyı deıl etkılenmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?