2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slmm kızlar
13 haftalık 6 gÜnlÜk hamıleĞım bende Çok hoŞuma gıttı ve uzun zamandırda dıkkatımı Çekıyor hazıran annelerıı burası Çok eĞlencelıı bende hazıran annesı olucammm ınŞallahhh benıde ekleyınnn

hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn hihoyyyt

hoşgeldin canım
bilgilerini yazıp ilgili arkadaşa mesaj atman lazım ama mesaj sayın yeterli olmaz sanırım
sen yaz ben atarım
yaşın, Sat tarihin, tahmini doğum tarihi, hamile kaldığın kilo, bide belliyse cinsiyeti

ben maltepe üniversiteis tıp fakültesine gidiyorum
orada normal doğum ssk lı 650 tl
sezaryan de 1050 tl mış

HoŞbuldukk cnm ama benım bır problemım var ıkılı testımde 1/270 deĞerım vardı ve bana rısklı dedı doktorumm ve 3lÜ test ardındanda mutlaka amnıyosentez ıstıyor ama korkuyorum ben bebıŞ konusunda bır Şey olur dıye ayınn 26 sında randevum var konuŞucazzz bakalım Çok zormuŞ ya:-((((((

ya kızlar sizdede oluyormu
ben gece wc ye kalktıktan sonra bidaha çok zor uyuyorum
zaten bel ağrım bitiriyor beni
sabaha karşı uykuya daldım, 11 e kadar uyumuşum
keşke elimde olsada wc ye kalkmasam

hoşgeldinnnnn cnmmmm

inşallah amniyosentezin güzel çıkar canım , takma kafana
yaşın kaç bu arada

hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. sağlıkla dünyaya gelsin gamyoncuiremsu

YAŞIM 24 SAT TARİHİM 6EYLÜL HAMİLE KALDIĞIM KİLO 63.5
CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL HENÜZ CNMM

cnm sen içini ferah tut umarım bişey cıkmaz bol bol dua et bılıyorsun stres uzuntude ıyı deıl etkılenmee

kızlar ben şimdi 13:30da randevum var muayeneye gıdyorum aynı zamanda ıkılı testım yapılacak bana dua edın umarım guzel sonuclar alırımmm ayrıca bebegımı gorecegım ıcın cok heyecanlıyımmmm:) :) özlemişim onuuuu

yaşında riskli değil ama
bence bişey yoktur canım korkma sen
bende birazdan arayıp sonuçlarımı öğrencem akannehir

cnm sen içini ferah tut umarım bişey cıkmaz bol bol dua et bılıyorsun stres uzuntude ıyı deıl etkılenmee

ediyorum zaten başka yapacak ne varkiii elden hiçbirşey gelmiyor allahım kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…