bizim de planımız yok. bize gelin stella. tombala oynar kestane pişiririzkaydirigubbakcemile2
bizim de planımız yok. bize gelin stella. tombala oynar kestane pişiririzkaydirigubbakcemile2
neyse kızlar bn cıkıyom yavastan..
öpüyorum hepinizi
kendinize de bebişlerinize de çook iyi bakın
öpüyorum hepinizi
öpüyorum hepinizi
bişey diycem
ben dün akşam mehmete ne yapacağız bişey bul dedim yılbaşı için
ne istiyorsun dedi
birileriyle buluşalım arkadaşlarla olalım dedim
oda dediki bahadırlar var (işten arkadaş), yok dedim, onların kardeşleri falan birlikte geçirirler
ee dedi o zaman aslılarla fatmalarla geçirelim :kedi:
bende kızın planı vardır
hem fatma kardeşleriyle olur dedim
fatmayı bilmem de bizim planımız yok. onunla da konuşuruz olmazsa. tabi nadir e de sorayım bakalım onun aklında başka plan var mı??
ama büyük ihtimal yoktur ,hep benden plan bekler çünkü
OZASFA HOSGELDIN CANIM ICINI FERAH TUT. ense kalınlıgı cok ıyı cıkmıs benımde kan testı ıyı cıkt ama ensesı cok ınce genelde bu yuzden bı sorun olmaz dedı bıde benımkı ıkıloı teste durmadı yanlıs olcum olabılrı dedıler. uclu teste gırcez bızde. herseyden onemlısı senın ıcını ferh tutman canım..
OZASFA HOSGELDIN CANIM ICINI FERAH TUT. ense kalınlıgı cok ıyı cıkmıs benımde kan testı ıyı cıkt ama ensesı cok ınce genelde bu yuzden bı sorun olmaz dedı bıde benımkı ıkıloı teste durmadı yanlıs olcum olabılrı dedıler. uclu teste gırcez bızde. herseyden onemlısı senın ıcını ferh tutman canım..
canım belki nadir tek eşiyle bebişiyle geçirmek ister :asigim:
bizimki öle bi konuşmaydı,
mehmetin asıl derdi abant gitmek kar yağmış ya oraya, ama annem hayatta izin vermez karlı biyere gitmeme delikafadulden
ya yılbası demeyın stres egırıyorum. bızde evde kos kos oturcaz ben sabdakyede koltukta oturamıyorum bırde uykuya yenık duusyorum dısarıya cıkmayız. zaten oynayamayıp zıplayamdıktan sonra napcam dısarda. evdede oturur tvde dansoz ızlerız kocişimle
aaa ayrıca benim bildiğim kadarıyla ensenin ince değil kalın olması 3 üzeri sorun o nedenle hiç bir problem olmaz cnmmmmm
siz ailecek tanısıyomusunuz ne muhabbetı bu boyle
siz de bize gelin yerimseniben
stellalarda gelir. hep beraber sızarız koltukta delikafadulden
canım belki nadir tek eşiyle bebişiyle geçirmek ister :asigim:
bizimki öle bi konuşmaydı,
mehmetin asıl derdi abant gitmek kar yağmış ya oraya, ama annem hayatta izin vermez karlı biyere gitmeme delikafadulden
evet canım stella benim eski iş arkadaşım. ailecek de görüşüyoruz
tesadüf eseri aynı anda da hamile kaldık sırnaşık şeysırnaşık şey
gene geldik burada buluştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?