Bende geçen gün böle bir soru sordum aşı ile ilgili hiç kimse ilgilenmedi ya kimse bu salgından bizim kadar korkmuyor heralde anlamadım ben bütün gün evde olmama rağmen mümküm olduğuncca dışarya çıkmamama rağmen bende aşı olmayı düşünüyorum en kısa zamanda bende çok ama çok önemli bi durum
saclarımı cıkıyo acaba diyorum 16 hafta ya gırdık olurmu acaba simdi ?
güselim onlar hurafeymiş.. sacı çıkınca kolu çıkınca fln midemizde belli olmazmış bu
canım biz niye korkmayalım , ayrıca hergün işe gidip gelen toplu taşıma araçlarını kullanan benim.
ama gene de ne idüğü belirsiz bir aşıyı vurulmammmmmm
abartılan bir grip salgını abartılan bir aşı ne yapayım.siz önceleri hastanelere gidip günde kaç kişi gripten öldü diye sordunuz mu?? o zaman da bu kadar insan ölüyordu niye gazeteler bangır bangır anons yapmadı .
bana saçma geliyor bu kadar haber yapılması , sağlıklı beslenmeye çalışıyorum o kadar.
yerim ben onun yukarı çıkmasını..Bu saç çıkma meselesi gibi meseleler evet hurafe ama biraz bilimsel açıklmasıda var. Bir sitede yada makalede okudum tam hatırlamıyorum mide yanması şikayetleri başladığı zaman halk arasında saçlarının çıktığını söylerler halbuki bu bebeğin artık yukarıya çıkması ve midenin yerinin azalmasıyla ilgilidir ama bu dönem bebeğin saçlarınında uzadığı döneme denk geliyor diye yazmışlardı :)
yerim ben onun yukarı çıkmasını..
ama daha o kadaar mideye kadar cıkmış olamazlar ki yukarı yahuu -tatlicadiarzu-
Bu saç çıkma meselesi gibi meseleler evet hurafe ama biraz bilimsel açıklmasıda var. Bir sitede yada makalede okudum tam hatırlamıyorum mide yanması şikayetleri başladığı zaman halk arasında saçlarının çıktığını söylerler halbuki bu bebeğin artık yukarıya çıkması ve midenin yerinin azalmasıyla ilgilidir ama bu dönem bebeğin saçlarınında uzadığı döneme denk geliyor diye yazmışlardı :)
her halde özgem ne işleri var midede ama bebek çıktıkça herşey yer değiştiriyo sonuçta hem kembetinkiler ikizdi dimi onunkilerin içerde daha çok yere ihtiyaçları var kendilerine yer açıyodur minişler :)
kembeett hadi bilimsel açıklamanı aldın.. seninkiler şimdiden tepişiyomuş içerdeher halde özgem ne işleri var midede ama bebek çıktıkça herşey yer değiştiriyo sonuçta hem kembetinkiler ikizdi dimi onunkilerin içerde daha çok yere ihtiyaçları var kendilerine yer açıyodur minişler :)
ay sormaa.. bide biryerde okumustum ben, bu dönemlerde galiba, bütün vucutları tüyle falan kaplanacakmış.ayy şimdi saçları da mı çıkacak bebişlerin. kalbi attı mı kese göründü mü derken adam oldular :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?