kembeett hadi bilimsel açıklamanı aldın.. seninkiler şimdiden tepişiyomuş içerde
ay sormaa.. bide biryerde okumustum ben, bu dönemlerde galiba, bütün vucutları tüyle falan kaplanacakmış.
bende dün gece rüyamda bebeğime mama hazırlıyordum. dışarı çıkacakmışız, diyorum mama yapayım da yanımızda olsun.
mamayı hazırlıyorum diyorum eee biberon termosu olması lazım yoksa sıcak durmaz
zynpmrt hep senin ihtiyaç listen yüzünden görüyorum bu rüyaları :roflol:
ay yerim onları yaa.. minicik halleriyle içerlere sığışmaya çalışıyorlar..evet tepisiyolar valla kesin yer kavgası yapıyolar kız biraz zilli cok oynuyo ama erkek daha sakın :teytey:
o zaman ben listeye şimdi bide termos ekleyeyim dimi ama :)
bende dün gece rüyamda bebeğime mama hazırlıyordum. dışarı çıkacakmışız, diyorum mama yapayım da yanımızda olsun.
mamayı hazırlıyorum diyorum eee biberon termosu olması lazım yoksa sıcak durmaz
zynpmrt hep senin ihtiyaç listen yüzünden görüyorum bu rüyaları :roflol:
günaydın casper bügün ben daha iyiyim daha doğrusu artık diş ağrısıyla yaşamayı öğrendim sanırım :)
Bu saç çıkma meselesi gibi meseleler evet hurafe ama biraz bilimsel açıklmasıda var. Bir sitede yada makalede okudum tam hatırlamıyorum mide yanması şikayetleri başladığı zaman halk arasında saçlarının çıktığını söylerler halbuki bu bebeğin artık yukarıya çıkması ve midenin yerinin azalmasıyla ilgilidir ama bu dönem bebeğin saçlarınında uzadığı döneme denk geliyor diye yazmışlardı :)
günaydın güzel anneler nasılız bakalım
bugun gecmişe gözatamadm yaaa yıne doktrmüüşşünüz dun ben cok kotuydum yaaaaaaaaa otobuslerde cıkardımeve gıder gıtmz uyumusum kabus gibiydi
evet aynen de öyle ilk aylar hiç mide bulantım olmadı 4, aydan sonra başladı ve zaten 4. aydan sonra bebek saçlanmaya başlıyo. bende inanmazdım hurafelere çok da komik gelirdi bana ama bazılarının gerçek olduğunu hamile kalıp öğrendim mesela annem hep kız çocukları erken erkek çocukları geç doğar derdi. bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bişey sebebide şu ki kız çocukları yumurtlamadan önce erkek çocukları sonra dölleniyo. zaten cinisyet belirlemedede kullanılıyomuş bu yöntem. bir diğeri de annem elini uzatıp perde filan takma çocuk emzikten düşer derdi bu da doğru kendimizi çok gererek uzanırsak bişeyi almak için çocuğun kordonu kopabiliyomuş. çok tuhaf ama onlar bunları yıllar öncesinden öğrenmişler
bugun gecmişe gözatamadm yaaa yıne doktrmüüşşünüz dun ben cok kotuydum yaaaaaaaaa otobuslerde cıkardımeve gıder gıtmz uyumusum kabus gibiydi
eskiler birçok şeyi biliyorlar zaten. ama tabi kendi tıp literatürlerini oluşturdukları için doktorlara komik geliyor dedikleri
geçmiş olsun. insan dışarıda kusunca daha da kötü oluyor nedense.
az kaldı geçecek bugünler
kızlarr ya ne çok konuşmuşsunuz 1 gün girmeyince OKU OKU BİTMİYO :umursamaz:1215 de kaldım yoruldm valla
neyse herkese günaydınnnnn
dün dr gittik bebeişimiz çok iyiymiş şükür, paşa paşa yatıyordu
sırt üstü yattığımdan göremedik cindiyetini dr rahatı pek yerinde
gözüküyor dedi, hatta el felan salladı sonra baktı kafasını çevirdi :))
folicplusı bıraktık artık bugün itibariyle e tabiki elevite başladık :))
3lü veya 4lü teste gerek yok size AFP testi (beyin-omurilik sistemi testi) yapacakmış 3 hafta sonra
dün dr çıktıktan sonra Caddede yürüdük eşimle orada soğuk aldım sanırım, sabaha kadar sırtım ağrıdı, nefes alırken kalbim batıyordu sanki korkudan uyuyamadım, zaten düz yatamıyorum, sola yatsam kalbim ağrıdı, hep sağa yattım nefessiz kaldım resmen, bu arada hala kilo almamışım dün 59,2 dü kilom dr çok iyi dedi..
yaaa pıtırcıkk göstermedi kendiniama h.sonu abime gidip baktırcammm dayanamam galiba
dün dr kliniğine uzun süreden beri gündüz gittik ya full hamile vardıkızlar yaa size de oluyor mu.. ben hala inanamıyorum birkaç ay sonra bir bebişim olacağına.. onu kucaklayacağıma falan.. hayal gibi geliyor bazen..
Allahım sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimize onları insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?