canım az önce sıra sıra yiyecekleri yazan sen değilmiydin acaba?ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa kaydirigubbakcemile3
akşamüstü oldumu hepimiz çıldırıyoruz burda.herkesin herşeyden canı çekiyo.
Benim dr'um domuz grıbı aşısına karşı....Grip ve benzeri hastalıklardan korunmam için söyle bır uyarıda bulundu kımseyle tokalasma, öpüşme, ellerini sık sık yıka, Dezenfektan el temızleme jeli kullan, Burnuna sık sık tuzlu su cekerek temızle ve duzenlı olarak karısık meyve suyu tuket...
arada bi tane bile böyle görüş görünce yapmayasım geliyor
benim yakın bir arkadaşım 6 aylık hamile
2 doktora gidiyor, ikiside olma demiş akannehir
kızlarr göbeği kaşınan varmııı benim yırtasımm geliyorrr tatlı tatlı kaşınıyor bu yalmaz:
benim de ara ara kaşınıyor canım, meraklanma göbek bölgesindeki deri genişlerken olurmuş böyle. benim 2-3 hafta öncesinde çok olmuştu, araştırmıştım.
canım hayırlısı olsun.sanırım sen ve ben varız sadece aşı olan.
şimdi 10-15 gün daha dikkatli olmak gerekiyomuş.aşının etkisi hemen başlamıyormuş.
kolun falan ağrıyormu?
Bende varım domuz gribi aşısı olan kızlar geçen perşembe oldum.Hiç bir yan etkisi olmadı inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyaya:Saruboceq:
Bende geçen gün böle bir soru sordum aşı ile ilgili hiç kimse ilgilenmedi ya kimse bu salgından bizim kadar korkmuyor heralde anlamadım ben bütün gün evde olmama rağmen mümküm olduğuncca dışarya çıkmamama rağmen bende aşı olmayı düşünüyorum en kısa zamanda bende çok ama çok önemli bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?