2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:1ninca::1ninca::roflol:

daemon adres verdinde kuzum isim ya peki özele attırı ver ismini sorun çıkmasın malum kimliğinde daemon yazmıyor demi adamlar kimlik soruyor sanırımkaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamlar hepinize.afiyet olsun.bebişlere bol bol et olsun,enerji olsun.
görüşürüz.

bende ahada çıkıyorum kocişim geldi byy herkese miniklere dikkat arkadaşlar

anam nere gacıyosunuz..

bebısım atıyorum ısmımı ozelden

arkadaşlar biraz önce hürriyette okudum flash haber diye girmişler domuz gribinden 62 kişi daha ölçüm toplam ölü sayısı 415 miş bu kişilerden 27 si hamileymiş

ayyy yine bebiş gelmiş konu yemek olmuş kaydirigubbakcemile3

zynpmrt bu ara kafamı en çok meşgul eden şey domuz gribi aşısı olsammı olmasam mı karar veremedim
aslında evdeyim çalışmıyorum ama havuza yazıldım tek korkum o:gitme:

Benim dr'um domuz grıbı aşısına karşı....Grip ve benzeri hastalıklardan korunmam için söyle bır uyarıda bulundu kımseyle tokalasma, öpüşme, ellerini sık sık yıka, Dezenfektan el temızleme jeli kullan, Burnuna sık sık tuzlu su cekerek temızle ve duzenlı olarak karısık meyve suyu tuket...

arada bi tane bile böyle görüş görünce yapmayasım geliyor
benim yakın bir arkadaşım 6 aylık hamile
2 doktora gidiyor, ikiside olma demiş akannehir

arada bi tane bile böyle görüş görünce yapmayasım geliyor
benim yakın bir arkadaşım 6 aylık hamile
2 doktora gidiyor, ikiside olma demiş akannehir

offf ya kafa kalmadı artık düşün düşün domuz gribi aşısını düşün kimi ol der kimi olma lmaz:
ne yapcazz bilmiyorummm yaklava:

kızlarr göbeği kaşınan varmııı benim yırtasımm geliyorrr tatlı tatlı kaşınıyor bu ya lmaz:

kızlarr göbeği kaşınan varmııı benim yırtasımm geliyorrr tatlı tatlı kaşınıyor bu ya lmaz:

benim de ara ara kaşınıyor canım, meraklanma göbek bölgesindeki deri genişlerken olurmuş böyle. benim 2-3 hafta öncesinde çok olmuştu, araştırmıştım.

benim de ara ara kaşınıyor canım, meraklanma göbek bölgesindeki deri genişlerken olurmuş böyle. benim 2-3 hafta öncesinde çok olmuştu, araştırmıştım.

hımm anladım canım çok kötü ama ya cart cart aman önemli birşey olmasında öyle olsunzemuszemus

canım hayırlısı olsun.sanırım sen ve ben varız sadece aşı olan.
şimdi 10-15 gün daha dikkatli olmak gerekiyomuş.aşının etkisi hemen başlamıyormuş.
kolun falan ağrıyormu?

Bende varım domuz gribi aşısı olan kızlar geçen perşembe oldum.Hiç bir yan etkisi olmadı inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyaya:Saruboceq:

Bende varım domuz gribi aşısı olan kızlar geçen perşembe oldum.Hiç bir yan etkisi olmadı inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyaya:Saruboceq:

Bende geçen gün böle bir soru sordum aşı ile ilgili hiç kimse ilgilenmedi ya kimse bu salgından bizim kadar korkmuyor heralde anlamadım ben bütün gün evde olmama rağmen mümküm olduğuncca dışarya çıkmamama rağmen bende aşı olmayı düşünüyorum en kısa zamanda bende çok ama çok önemli bi durum

Canım herkesin düşüncesine saygılıyım tabi ki ama ben ce önemli bir durum daha önce buraya da yazmıştım belki okumuşsundur kuzenim domuz gribinden vefat etti ev hanımıydı hiç bir hastalığı yoktu dışarıya bile pek çıkmazdı daha 2,5 yaşında bir oğlu var nasıl bulaştı bilmiyoruz çok kötü günler geçirdik çok etkilendim ve hemn aşı oldum doktorum da önerdi bir şey olmaz ol dedi.Allah hepimize iyi yazılar yazsın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz inşallah canım.Aşı olmayı düşünüyorsan hiç bekleme hemen ol derim çünkü koruyuculuğu 15 gün sonra başlıyor:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…