2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkutma kızz bizii...
bebişlerimiz için herşeye değer valla..
tüm sıkıntılar geçici, bunu biliyoz en azından.. dimi ama :)

ben de doktoru beklerken kendimi böyle bi hamile moduna sokuyorum otomatik olarak nedense.. böyle karnı fln şişirip böyle bi değişik yürüyorum.. sonra kendime geliyorum naapıyorsun diyorum kendi kendime

efet buarada cumartesı bende doktora gıttım ıkılı test ıcın bebek donsun dıyee doktor sen bıraz ıcerde yuru gez zıpla dedı ben dolanıyorm delı gıbı ee tabı soruyorlar hayrdır dıyorlar bende dıyorum bebek pozısyon degstırsın dıye zıplıyorm aaa sen hamılemsn hıc karnın yok yasın daha cok kucuk valla psıkolojım bozldu yaaaa ordakılerın hepsınn karnı burnundane güzelkaydirigubbakcemile

korkutma kızz bizii...
bebişlerimiz için herşeye değer valla..
tüm sıkıntılar geçici, bunu biliyoz en azından.. dimi ama :)

tabi geçici tabiki bebeklerimiz için değer de şu anlarında tadını çıkar bak ben başladı bile şimdidem bel ağrıları daha neler yaşıycaz korkmanın faydası yok bunu hepimiz yaşıycazsırnaşık şey

Uklacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına cuma günü boşa panik yapmışsın.

bu arada benimde büyük görümcem ve eblek kızları beğenmedi bebeğimin ismini. Eşimin yanında yapmadılar ama (ki ismi eşim koydu) hepsi yüzünü buruşturdu Ayşe köylü ismi gibi dediler sadece naz koyun falan bende sinir oldum. Tabi eve gelince direk eşime anlattım eğer dedim başka bir isim düşünürsen seni vururum bu çocuğun adı (doktor yanılmamışsa kesin kızsa) Ayşe Naz olucak dedim. Umarım kız halaya oğlan dayıya lafı bizde doğru olmaz.Kızım büyük halasına benzemez inşallah

evet evet yasıcaz bakalım..
benim zaten belim hassastır, şimdiden belim ağrıyo benim.. ilerde nasıl olacam kimbilir.

ahahahah
eblek kızları lafına bittiiimmm :roflol:

evet evet yasıcaz bakalım..
benim zaten belim hassastır, şimdiden belim ağrıyo benim.. ilerde nasıl olacam kimbilir.

hassassa sımdıden dıkkat etceksn yastık falan kullan beline sımdıden agrıtmakaydirigubbakcemile5

ben de bi ara yağmur diyordum kız olursa diye..
kaynanam yüzünü buruşturdu.. yağmur çok sulu bi isimmiş, ağlamayı çağrıştırıyormuş.
ben de dedim ki ne alaka.. bende yağmur bereketi çağrıştırıyor..
yine yüzünü buruşturdu..
sonra başka isimler fln duyunca vazgeçmiştim bu isimden..
ama şimdi tekrar düşünsem mi acaba diyorum :jeyyar:

kızlar dün akşam uykum kaçtı uyuyamadım
saat 11,30 filan sinan çetinin hayat sineması programını izledim
zaten ilkkez izliyordum.
aayyyyy içim acıdı valla ordaki çifte gözlerim yaşardı
rabbime birkez daha dua ettim. bana ikinci evladımı nasip etti. diye
kızlar çift 14 yıllık evli ve birbirlerine aşıklar ama çocukları olmadığı ve birbirlerine mani olmak
istemedikleri için ayrılıyorlarmış çok üzüldüm valla. imkansızlıklar yüzünden 1 kere tüp bebeğe başvurmuşlar ama o da olmamış parasızlıktan bir daha yapamayacakları için boşanmaya karar vermişler.
sonucu bilmiyorum saat 12 yi geçiyordu gidip yattım izleyemedim
gelgelelim bizlere şükrededlim halimize kızlar. rabbim tüm çiftlere anne ve baba olmayı nasip etsin. herkesin gönlüne göre evlatlar versin inşallah

naptın selma hevesimi kursağımda bıraktın
ciğerime hançer sapladın bir andadelikafadulden

bnmm kaynana luksum yok yaaaa canı ıster arar canı ıstemez arar ...aslnda benmde hoşuma gıdyr uzak dursun bendn allaha yakın bı öle bi böle cekemem valla ztn mıdem yetıyor bana buarada benımkı cocuk muhabbetndden sonra degıstıı:):) özendımı neee yada kıskanclık puhahahahah

günaydıııın kızlaaarr.maşallah hepinize.muhabbet başlamış,koyulaşmış bile :)
hızlı hızlı okudum geçmişi geldim.
sabahtan sağlık ocağına gitiik annemle.kalp atışlarını dinlettik anneme bebişimin.aayyyy o sesi duymak bile harika.
allahım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah hepimize :Saruboceq:

ben isim aradıgımı solemıyorum ısımlerı belli degsmeyeck dıyorumgecstıryrm halbukı erkek ısmı arıyorm şimdi isim aradıgımı solesem habıre fıkır yurtcekler lazım dııl

ya şu isimlerle dalga geçenleri anlamıyorum köylü ismi ne demek yani .
bana da uydurulmuş, modern adı altında kakalamaya çalışılmış isimler çok basit geliyor.
ayşe mehmet ahmet isimlerini şimdiki yeni moda isimlere tercih ederim
isimden memnun olmayan bir zahmet kendi oturup doğursun

ahahahah
eblek kızları lafına bittiiimmm :roflol:

eblek tabi sinir oluyorum. İkitane kızı var büyük 4 senede ancak paralı üniversiteye oda ucu ucuna girebildi. Küçük ayrı bi embesil annesine yapışık orta sonda 1yaşındaki kuzenini kıskanıyor hala annesi ile yatıyor ay neyse hamile hamile kınamak yanlış allah başıma veriri sonra tövbe tövbe. Bide benim saf kocam annen gelmezse bebişe bakmaya ablam bakar demezmi bende dedim kendisi ikitane embesil yetiştirdi bir üçüncüyü eline vermeye gerek yok diye haklı olduğumu anlayınca bişey diyemedi tabi

amin canım Allah herkese nasip etsin inşallah

evet bende o programı izledim onların hissettiklerine anlıyorum ben o kadar olmasada 4 sene boyunca sürekli bekledim olsun diye en sonunda rabbime sükür ilk tüp bebek denememizde tuttu Allah tüm istiyenlere hayırlısıyla nasip etsin insallah

ay çok hoşmus kaynanan valla..
hayret bişi yani ne alaka yahu baaanne dede begenmezseymiş

valla biz isim olayını hiç konuşmadık ama birşey diyeceklerini hiç zannetmiyorum. Bizim böyle tek sorunumuz ilk evlendiğimizde anne-baba ve 2 soyadı meselesinden oldu. Ben anne-baba demeye karşıydım, çünkü evlenmeden çook önce tanıdım ikisinide ve teyze-amca diyordum, bir anda anne-baba demek garip geldi, hem de bence herkesin dünyada tek bir anne-baba sı olur. Yalancıktan anne-baba demek bana saçma geliyor, eşimde aynı şekilde düşünüyordu. Bunlar başta bozulmuşlar ama bana direkt birşey demediler, eşimde "bence de saçma, ben de onunkilere anne-baba demeyeceğim" diye çıkışınca sustular. Bir de kayınpederim benim iki soyadım olmasına bozulmuş, ama tabi benim biricik kocacım, "o benim eşim, benim için sorun yoksa sana laf düşmez" diye beni savununca olay kapanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…