korkutma kızz bizii...delikafadulden delikafadulden koca göbekli olunca gece uyku düzenin bozulunca bel ağrısından ayakta duramıycak hale gelinceve artık tuvaletini kaşırmaya başlayınca delikafadulden bu kadar heveslendiğine pişman olucaksın delikafadulden delikafadulden
ben de doktoru beklerken kendimi böyle bi hamile moduna sokuyorum otomatik olarak nedense.. böyle karnı fln şişirip böyle bi değişik yürüyorum.. sonra kendime geliyorum naapıyorsun diyorum kendi kendime
korkutma kızz bizii...
bebişlerimiz için herşeye değer valla..
tüm sıkıntılar geçici, bunu biliyoz en azından.. dimi ama :)
geçmedimi kız bulantıların hala
evet evet yasıcaz bakalım..tabi geçici tabiki bebeklerimiz için değer de şu anlarında tadını çıkar bak ben başladı bile şimdidem bel ağrıları daha neler yaşıycaz korkmanın faydası yok bunu hepimiz yaşıycazsırnaşık şey
ahahahahUklacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına cuma günü boşa panik yapmışsın.
bu arada benimde büyük görümcem ve eblek kızları beğenmedi bebeğimin ismini. Eşimin yanında yapmadılar ama (ki ismi eşim koydu) hepsi yüzünü buruşturdu Ayşe köylü ismi gibi dediler sadece naz koyun falan bende sinir oldum. Tabi eve gelince direk eşime anlattım eğer dedim başka bir isim düşünürsen seni vururum bu çocuğun adı (doktor yanılmamışsa kesin kızsa) Ayşe Naz olucak dedim. Umarım kız halaya oğlan dayıya lafı bizde doğru olmaz.Kızım büyük halasına benzemez inşallah
evet evet yasıcaz bakalım..
benim zaten belim hassastır, şimdiden belim ağrıyo benim.. ilerde nasıl olacam kimbilir.
delikafadulden delikafadulden koca göbekli olunca gece uyku düzenin bozulunca bel ağrısından ayakta duramıycak hale gelinceve artık tuvaletini kaşırmaya başlayınca delikafadulden bu kadar heveslendiğine pişman olucaksın delikafadulden delikafadulden
benimkide çok iyidir Allah var ama dün bi ara bi sinirimi zıplattı
eşimin kuzeninin karısıda hamile 1 aylık felan kuzen erkek istiyormuş
adını emirhan koyacakmış kızda bende sevmiyorum o ismi felan demişti
bana dün kayınvalidemle konuşuyorduk, K.validem erkek olursa belli
Bora koyacaksınız ya dedi evet dedim kızda belli erkekde, kız olursa
Hande koycaz dedim sonra bana tutup ne dese beğenirsiniz...
e biz beğenmezsek ne olacak dedi, bende biz annesiyle babasıyız tabiki de
biz ne istersek o olacak dedim, aa bizde babanneyle dedeyiz dedi bendee
eee yani??? dedim kusura bakmayın valla dedim, bozuldu sonra sinir oldum
eşime dedim annen koyacağınız ismi biz beğenmezsek ne olacak dedi bana dedim
eşimde kahkaha attı Allah Allah dedi, bende valla annene diycektim beğenmiyorsanız
siz doğurun koyun diye ama zor tuttum kendimi dedim, tabi eşimde benim bu duruma
bozulduğumu anladı konuyu uzatmadı oda bozuldu çünkü...
benim annem bu zamana kadar şu olsun bu olsun ne cinsiyet ne de isim konusunda hiç karışmadı karışmazda, ben anlamıyorum bu kaynanaları, benimkinin bu kadar lafı bile benim sinirimi bozmaya yetti, daha çok dırdırı olanlara valla kolaylıklar versin Allah...
ben de bi ara yağmur diyordum kız olursa diye..
kaynanam yüzünü buruşturdu.. yağmur çok sulu bi isimmiş, ağlamayı çağrıştırıyormuş.
ben de dedim ki ne alaka.. bende yağmur bereketi çağrıştırıyor..
yine yüzünü buruşturdu..
sonra başka isimler fln duyunca vazgeçmiştim bu isimden..
ama şimdi tekrar düşünsem mi acaba diyorum :jeyyar:
Uklacım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına cuma günü boşa panik yapmışsın.
bu arada benimde büyük görümcem ve eblek kızları beğenmedi bebeğimin ismini. Eşimin yanında yapmadılar ama (ki ismi eşim koydu) hepsi yüzünü buruşturdu Ayşe köylü ismi gibi dediler sadece naz koyun falan bende sinir oldum. Tabi eve gelince direk eşime anlattım eğer dedim başka bir isim düşünürsen seni vururum bu çocuğun adı (doktor yanılmamışsa kesin kızsa) Ayşe Naz olucak dedim. Umarım kız halaya oğlan dayıya lafı bizde doğru olmaz.Kızım büyük halasına benzemez inşallah
ahahahah
eblek kızları lafına bittiiimmm :roflol:
amin canım Allah herkese nasip etsin inşallahkızlar dün akşam uykum kaçtı uyuyamadım
saat 11,30 filan sinan çetinin hayat sineması programını izledim
zaten ilkkez izliyordum.
aayyyyy içim acıdı valla ordaki çifte gözlerim yaşardı
rabbime birkez daha dua ettim. bana ikinci evladımı nasip etti. diye
kızlar çift 14 yıllık evli ve birbirlerine aşıklar ama çocukları olmadığı ve birbirlerine mani olmak
istemedikleri için ayrılıyorlarmış çok üzüldüm valla. imkansızlıklar yüzünden 1 kere tüp bebeğe başvurmuşlar ama o da olmamış parasızlıktan bir daha yapamayacakları için boşanmaya karar vermişler.
sonucu bilmiyorum saat 12 yi geçiyordu gidip yattım izleyemedim
gelgelelim bizlere şükrededlim halimize kızlar. rabbim tüm çiftlere anne ve baba olmayı nasip etsin. herkesin gönlüne göre evlatlar versin inşallah
kızlar dün akşam uykum kaçtı uyuyamadım
saat 11,30 filan sinan çetinin hayat sineması programını izledim
zaten ilkkez izliyordum.
aayyyyy içim acıdı valla ordaki çifte gözlerim yaşardı
rabbime birkez daha dua ettim. bana ikinci evladımı nasip etti. diye
kızlar çift 14 yıllık evli ve birbirlerine aşıklar ama çocukları olmadığı ve birbirlerine mani olmak
istemedikleri için ayrılıyorlarmış çok üzüldüm valla. imkansızlıklar yüzünden 1 kere tüp bebeğe başvurmuşlar ama o da olmamış parasızlıktan bir daha yapamayacakları için boşanmaya karar vermişler.
sonucu bilmiyorum saat 12 yi geçiyordu gidip yattım izleyemedim
gelgelelim bizlere şükrededlim halimize kızlar. rabbim tüm çiftlere anne ve baba olmayı nasip etsin. herkesin gönlüne göre evlatlar versin inşallah
ay çok hoşmus kaynanan valla..
hayret bişi yani ne alaka yahu baaanne dede begenmezseymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?