senin kaynana da pek afilli he :smiley-cool:
bacım ya bu aşağıdaki baby-gaga.com bebiş haftalarının resimlerini nasıl koyuyosunuz ekrana
bakalım biz naapcaz 50 küsür yaşlarına gelince..bnmkıde kullnıyormuş cok asortıkler ayol bunlr:):)
bakalım biz naapcaz 50 küsür yaşlarına gelince..
kaydirigubbakcemile3
simnil gitme özgemin üstüne hiç alıngan değildir özge ne alınganlar var bi bilsen siz birbirinize yanlış günde denk gelsiniz bence. Neyse zaten hamileyiz herşey hakkımız asabide oluruz alındanda oluruz asık suratlıda oluruz herşey üstümüze de gelir zaten kimse bizi anlamaz da ah bu hamilelik
ben şimdi çekiliş için hediye bakmaya gidiyorum öğle molamda hehe zemuszemus
aman çok ağladı, şikayetlendi, hepsini geri aldım.
O bana yazıyor, ben de cevap verince bana taktın diyor.
Hayır hamile olmasa, muayyen günün galiba diyicem.
Tamam kimse kusura bakmasın, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. a.s.
aman çok ağladı, şikayetlendi, hepsini geri aldım.
O bana yazıyor, ben de cevap verince bana taktın diyor.
Hayır hamile olmasa, muayyen günün galiba diyicem.
Tamam kimse kusura bakmasın, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. a.s.
kısss ben daha alamadım sana h.sonu abimlerde kaldık dün de dr gittim inşallah h.sonu alıp göndercem tatlım sanaaaa:lepi:ben şimdi çekiliş için hediye bakmaya gidiyorum öğle molamda hehe zemuszemus
Ben aldım dün hediyemi bugün bi fırsatını bulabilirsem vericem kargoya
BANA SIKINTI BASIYR MECBURI OLDGM HALDE UGRASAMIYORM ASLNDA AMA BAKLM ZTN KAYNANAM KIZYR BANA SOLE GIYN ICINE BUNU GIYN DISINA SUNU GIYIN SUSLEN TOPKLU GIYN CART CUR KADN 50 SNDE HALA KOCASINN YANNDA CILVELI EHEHE ONN GIBI ASLA OLAMAM OLMAMDAAAA:):):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?