2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kızlar hepınız kocman öpüldüzünüz ben kursa gıdıom
su ehlıyetımı bı alayım da e bıde bı 10 yıl sonra arabamı söz karsılasırsak hepınızı gezdırırım
görüşürüz canımmm:teytey:

bende sabah zorla bitirmiştim okumayı uzun süre boş bırakmaya gelmiyor hatun ları

sabahları geç uyandığıma aklıma gelen ilk şeylerden biri burası
eyvah diyorum yine çok yazdılar nasıl okuyacam kaydirigubbakcemile3

slm güzel anneler nasılsınız bakalım bugün umarım keyifler yerindedir...

ayyyy bende bugün 14 oldum 15. hftaya giriyorum benimde cuma kontrolum var 14+3 olacak o gün bakalım uğurböceğim gösterecekmi

kızlaarrr benim diş etimde iltihap gibi aft gibi bişi çıktı yaaa.2 gündür çok ağrıyo.acaba ne iyi gelir?
dişimde de herhangi bir ağrı sızı yok.acaba hamileliktenmi kaynaklanıyor?

sabahları geç uyandığıma aklıma gelen ilk şeylerden biri burası
eyvah diyorum yine çok yazdılar nasıl okuyacam kaydirigubbakcemile3

topic milletin kabusu oldu. zynpmrt in ihtiyaç listesi benim rüyalarıma girdiği gibi sizinde topic sayfaları rüyalarınıza girecek delikafadulden

zaten randevum sabahtan. uyanınca hemen gideceğim
çikolatalarımı unutmam yoksa benim dana uyuyup duruyor:asigim:

aslında düşününce bu kötü bişey de değil.
çünkü bu bızdıklar, anne karnında nasılsa, dışarda da öyle olur diye bir rivayet var.
eğer bu tez doğruysa sen şanlısın, düşünsene gece rahat rahat uyursunuz fena mı

slm kızlar aranızda lü tarama yaptıran varmı????

kızlaarrr benim diş etimde iltihap gibi aft gibi bişi çıktı yaaa.2 gündür çok ağrıyo.acaba ne iyi gelir?

benimde çıktı geçenlerde hemde bütün diş etlerim yara oldu
ben havalardan diye düşünmüştüm ama sanırım hamilelikten kaynaklanıyor

benimde çıktı geçenlerde hemde bütün diş etlerim yara oldu
ben havalardan diye düşünmüştüm ama sanırım hamilelikten kaynaklanıyor

EFET HAMİLELİKTEN BEBEGIMIZ BUTUN KALSIYUMU VITAMINI PAYLAŞIYOR BİZLE ALIYOR DAHA DOGRUSU ONDN BNMDE DİŞ ETLERİM SIZLIYOR VE YARA OLDU AMA BEBEGIM İÇİN FEDA OLSUN :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar karnının uzerıne yatan varmı ben bır uyandım dun gece karnımın uzerınde yatıyorum gobeklı de bırıyım korktum valla bana bır yardım lutfen

kızlar karnının uzerıne yatan varmı ben bır uyandım dun gece karnımın uzerınde yatıyorum gobeklı de bırıyım korktum valla bana bır yardım lutfen

BEN YATIYORUM AMA GÖBEK YOKKİ BNDE ZATEN DOKTORA SORDUM SORUN OLURMU OLMAZ SUANDA DEDI ZTN İLERDE İSTESENDE YATAMICAKSIN DEDI EHEHEHE:sm_cool:

Benim de diş etlerim kanıyor özellikle Sabaha karsı ağzım kan içinde uyanıyorum...annem bır yerden duymus susam yağı ıle dısetlerıne masaj yap ve bır mıktar yagı agzına alıp garargara yapıp tukur demıs tı...onu denıycem!(yutulmaması gerek miş)

Baş ağrısı için de karanfil çiğneyin

canım ağrı kesici olarak parasetamol içeren ağrı kesiciler kullanmalısın başka ilaç yok yani ör minoset parol vs ama bunların plus olanları var onlardan olmayacak antibiyotik olarakta etken madde spiramisin öneriyorlar ör rovamycine 3m.i.u tablet.gebelikte bunlar kullanılıyor ama ilk önce diş hekimine sonrada verdiği ilaçları kadın doğum uzm göstermeden kullanma sakın

Ben yatyorum canım hemde oldukça göbekliyim. Doktor hiçbişey olmaz dedi zaten ileride istesende yatamayacaksın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…