zaten randevum sabahtan. uyanınca hemen gideceğim
çikolatalarımı unutmam yoksa benim dana uyuyup duruyor:asigim:
slm kızlar aranızda lü tarama yaptıran varmı????
3 lü mü 2 lü mü hahahakaydirigubbakcemile3
tatli cadi ! canim ben de ayni sorunu yasiyorum galiba bu hamileligimde midem bulanmayacak galiba . Bundan önce 2 hamilelik yasadim ikisindede bide bulantisi beni öldürdü ama bu hamileligim de hic miglem bulanmiyor ( acaba bu seferki kizmiki ) kaydirigubbakcemile3 1. ayin 7 sinde randevum var doktorda, insallah ne oldugunu söyler catlayacam meraktan yaa:1rolleyes:
valla canım saol ya sonunda biri gördü sorumu 3 lü olcaktı o
ben biraz şanslıydım, oğlumhiç saklamadan gösterdi kendini, 12+1'de
yok ben yaptırmadım. benim dr 3'lü istememişti ill doğumdu. yine yapmaz herhalde
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün burası buz gibi zaten halsizimde donuyorum valla yine bugün hiç bişey yemedim ne olacak benim bu halim aranızda hiç benim gibi iştahsız olan bişey yemeyen varmı
AA bak buda iyi fikirDaemoncum Leylanın olduğu ülkedeki bir internet sitesinden neden almıyorsun hediyesini? Yada ebay gibi uluslararası bir siteden. Daha kolay olmaz mı senin için?
Benim de vaktim yoktu seçmek için, internetten sipariş edip gönderdim, bebeğin giysilerini de internetten sipariş veriyorum, imkan olsa çocuğu bile oturduğum koltukta online doğururum.
ben 2 li yaptırdım sonuç iyi çıkınca dr 3 lü yada 4 lüye gerek yok direk AFP testi yapacakk, zaten 3 lü yapılınca AFPde içinde oluyormuş..valla canım saol ya sonunda biri gördü sorumu 3 lü olcaktı o
melmea'cım aldım şeker hediyeni. bügün yarın yoolarım. iiiinşallah beyenirsin yav
ben 2 li yaptırdım sonuç iyi çıkınca dr 3 lü yada 4 lüye gerek yok direk AFP testi yapacakk, zaten 3 lü yapılınca AFPde içinde oluyormuş..
ben 2 li yaptırdım sonuç iyi çıkınca dr 3 lü yada 4 lüye gerek yok direk AFP testi yapacakk, zaten 3 lü yapılınca AFPde içinde oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?