kızlar haberlerde söylemiş şimdi
hamilelikte domuz gribi aşısı fos çıkmış
yani bi etkisi yokmuş vurulan aşıların
Hoşbulduk canım. Ben de hiç ankaralı göremiyordum.Bi de meslektaşız üstelik:)
kızlar haberlerde söylemiş şimdi
hamilelikte domuz gribi aşısı fos çıkmış
yani bi etkisi yokmuş vurulan aşıların
Nasıl yani, ciddi misin? Nerde çıkmış
Leach ben yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum canım. Doktorun kim?
bu istanbullular buluşma yapıyor, biz de artık ikimiz buluşuruz :) Ben burada hamile bir arkadaşın çok eksikliğini duyuyorum...Nerede oturuyosun?
Prof.Dr. Fırat Ortaç, eskiden Kibele Kadın Sağlığı Merkezi diye bir yeri vardı, şimdi A.Ü Tıp 'a geri döndü. Senin ki kim?
Her kafadan bir ses çıkıyor. Kime inanacağımızı şaşırdık. bizler özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar büyük tahlike altındayız. Hastalık en yaygın buralarda. Ama ben yine de aşı vurdurup vurdurmamakta kararsızım. Devletimize hiç güveni yok çünküValla canım arkadaşım aradı biraz önce haberlerde böyle söledi sen aşı yaptırdınmı dedi yok dedim..
nasıl yaaa nerdeymiş bu haber?
ya bu konuyla ilgili söylenmeyen,uydurulmayan şey kalmadı artık.gülüyorum ben bazı okuduklarıma.bence bunların çoğu halkın kafasını meşgul etmek için uydurulan şeyler.meşgul ediyolar ki insanlar önemli şeyleri düşünmeye fırsat bulamasın.ekonomi ne durumda,kriz varmı yokmu,türkiye iç savaşa mı gidiyo....bunların hiçbirini düşünmeye fırsat kalmasın isteniyo bence.
Ben en son 1 ay önce Ankara Tıp'ı aradım. Fırat Ortaç artık doğumlara bakmıyor dediler. Ben Zekai Tahir Burak'ın bi doktoruna gidiyorum. İsmini şimdi yazmayım da canım. İyi birisi aslında ama....Sonra söylerim sana, değiştirmeyi düşünüyorum.
sağol canım deniyecem
şimdi farkettim benim evde normal patates yok sarı ince kabuklu kızartma patatesleri varya onlardan var birazda ufaklar olurmu onlardan
olur canım benimkilerde çok fazla büyük değildi ama onları daha az pişirmen gerekebilir ama delmeyi unutma hem geç pişiyor hemde pişince patlayabilir
ben eski hastasıyım o yüzden devam ettik biz de. Ben de ostim de çalışıyorum, çayyolunda yaşıyorum. Dr olarak Cüneyt diye bir adam var, son günlerde herkes ona gidiyor, özel ama. Ayrıca kuzenimin kocası Zekai tahir de doktor, acaba ona mı gidiyorsun?
benim hiç keyfim yok bugün yaa
midem başımmmm ölüyorumm
eve gidip uyumak istiyorumm sadece
olur canım benimkilerde çok fazla büyük değildi ama onları daha az pişirmen gerekebilir ama delmeyi unutma hem geç pişiyor hemde pişince patlayabilir
ahh canım keşke alabilsemizin al git yazık sana, başağrısı da bişeye benzemez:1no2:
ben bu ay hiç kilo almamışımmmmm hihoyyyt
Yok canım. Benim ki bayan da. Msn kullanıyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?