2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu ay hiç kilo almamışımmmmm hihoyyyt

kızlar haberlerde söylemiş şimdi
hamilelikte domuz gribi aşısı fos çıkmış
yani bi etkisi yokmuş vurulan aşıların

nasıl yaaa nerdeymiş bu haber?
ya bu konuyla ilgili söylenmeyen,uydurulmayan şey kalmadı artık.gülüyorum ben bazı okuduklarıma.bence bunların çoğu halkın kafasını meşgul etmek için uydurulan şeyler.meşgul ediyolar ki insanlar önemli şeyleri düşünmeye fırsat bulamasın.ekonomi ne durumda,kriz varmı yokmu,türkiye iç savaşa mı gidiyo....bunların hiçbirini düşünmeye fırsat kalmasın isteniyo bence.

Hoşbulduk canım. Ben de hiç ankaralı göremiyordum.Bi de meslektaşız üstelik:)

bu istanbullular buluşma yapıyor, biz de artık ikimiz buluşuruz :) Ben burada hamile bir arkadaşın çok eksikliğini duyuyorum...Nerede oturuyosun?

kızlar haberlerde söylemiş şimdi
hamilelikte domuz gribi aşısı fos çıkmış
yani bi etkisi yokmuş vurulan aşıların

evet canım bende duydmm..
iyiki aşı olmamışım..:sm_cool:
zaten düşünmüodum ama nese sırnaşık şey

bu istanbullular buluşma yapıyor, biz de artık ikimiz buluşuruz :) Ben burada hamile bir arkadaşın çok eksikliğini duyuyorum...Nerede oturuyosun?

Ah canım yaa..Ben Batıkentte oturuyorum.Ama Sıhhiyede çalışıyorum. Sen nerde oturuyorsun?Çalışıyomusun?

Prof.Dr. Fırat Ortaç, eskiden Kibele Kadın Sağlığı Merkezi diye bir yeri vardı, şimdi A.Ü Tıp 'a geri döndü. Senin ki kim?

Ben en son 1 ay önce Ankara Tıp'ı aradım. Fırat Ortaç artık doğumlara bakmıyor dediler. Ben Zekai Tahir Burak'ın bi doktoruna gidiyorum. İsmini şimdi yazmayım da canım. İyi birisi aslında ama....Sonra söylerim sana, değiştirmeyi düşünüyorum.

Valla canım arkadaşım aradı biraz önce haberlerde böyle söledi sen aşı yaptırdınmı dedi yok dedim..
Her kafadan bir ses çıkıyor. Kime inanacağımızı şaşırdık. bizler özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar büyük tahlike altındayız. Hastalık en yaygın buralarda. Ama ben yine de aşı vurdurup vurdurmamakta kararsızım. Devletimize hiç güveni yok çünkü

al canım aynen kopyalıyorum
iyce aptal oldum ben ya mafoldumben

Hamile aşısında etki sorunu çıktı!
Türkiye'nin de hamileler için satın aldığı 100 bin doz domuz gribi aşısı, ABD'de yapılan testlerde etkisiz çıktı!

16.12.2009 09:14
TÜRKİYE’nin de ithal ettiği Fransız Sanofi Pasteur firması üretimi domuz gribi aşıları, ABD’de yapılan testlerde standarda uygun bulunduktan sonra dağıtımı çıktı. Ancak firmanın 6 ay-3 yaş arası çocuklar için geliştirdiği koruyucu “adjuvan” maddesi içermeyen H1N1 aşısı için daha sonra yapılan testlerde virüse karşı etkili olmadığı belirlenince, 800 bin doz aşıyı geri çekti.

TÜRKİYE’YE 100 BİN DOZ GELDİ
Türkiye’de de Sağlık Bakanlığı, Sanofi Pasteur firmasına 3 milyon doz aşı sipariş
etti. Bunun 1 milyonu, ABD’de çocuklara uygulanan “adjuvansız” aşılardı ve aynı aşı Türkiye’de hamileler için kullanılacaktı. Geçen hafta bu tipte 100 bin doz aşı
Türkiye’ye ulaştı. Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü’ndeki testlerde ise aşılarda herhangi bir yetersizlik tespit edilmedi. Sanofi Pasteur, önce standartlara uygun bulunan ancak Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) aşı
dağıtıldıktan sonra yaptığı testlerde ‘etkisiz’ raporu verdiği aşılardaki ‘değişimin’ nedenini araştırıyor.

ben eski hastasıyım o yüzden devam ettik biz de. Ben de ostim de çalışıyorum, çayyolunda yaşıyorum. Dr olarak Cüneyt diye bir adam var, son günlerde herkes ona gidiyor, özel ama. Ayrıca kuzenimin kocası Zekai tahir de doktor, acaba ona mı gidiyorsun?

günaydın kızlaarrr
listeye baktım da yeni hamişler eklenmiş aramıza 100ü tamamlayıp dalya demişiz:) hatta eklenmeyenler de var sanırım..
hoşgelmiş bütün yeniler opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım?

Yok canım. Benim ki bayan da. Msn kullanıyomusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…