herkese günaydııınnn...
aynen canım ya miğdemi sadece çorba ve patates yatıştırıyor bol kızartma ve bol patates közleme yiyiyorum.. mikrodalgada yapıyorum birde 7 dk da hazır.. kaydirigubbakcemile2
bugün bende deniyeyim fırında patates közleme işini az bi tereyağ bide kaşar cokacimcoook
ünideyken sobalıydı ilk sene evimiz hep yapardık :hulya:
Patates közlemeyi nasıl yapıyorsun? Mikrodalgaya kabuğuyla mı koyuyorsun?
aynennnbiri sanki kafatasımı matkapla oyuyor...
canım hoşgeldin.. Allah sağlıkla kucagına (kucagımıza) almayı nasip etsin insallah...Kızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.
hoşgeldin canımKızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.
Kızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.
İkili testlerinizi yaptırmışsınızdır herhalde. Nasıl çıktı sizin sonuçlar. Benimki free beta hcg hormonum dolayısıyla riskim yüksek çıktı. Doktor çok endişelenilecek birşey olmadığını, üçlü testi beklememiz gerektiğini söyledi. Ama yinede benim moralim bozuldu. Umarım üçlü testim iyi çıkar.
bıldırcın yumurtası diyince benim aklıma hastalık geliyor
küçükken her sene bronşit olurdum
banada bıldırcın yumurtası içirirlerdi
o zamandan beri ne zaman duysam hastalık aklıma geliyor
VALLA BILDIRCIN YUMURTASI FALAN İYİ BESLENIYOR GIBISNZ KIZLAR DARISI BASIMAAABUGN YINE BULANTIM COKKKKKKKK :roflol::roflol:
aynen bende de bulantı olmadı.Ya bende niye hiç bulantı olmadı, 6 kg almışım. oooof bu gidişle çocuk doğana kadar 30 kg alırım
Kızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.
ya bende niye hiç bulantı olmadı, 6 kg almışım. Oooof bu gidişle çocuk doğana kadar 30 kg alırım
İkili testlerinizi yaptırmışsınızdır herhalde. Nasıl çıktı sizin sonuçlar. Benimki free beta hcg hormonum dolayısıyla riskim yüksek çıktı. Doktor çok endişelenilecek birşey olmadığını, üçlü testi beklememiz gerektiğini söyledi. Ama yinede benim moralim bozuldu. Umarım üçlü testim iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?