2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydııınnn...

aynen canım ya miğdemi sadece çorba ve patates yatıştırıyor bol kızartma ve bol patates közleme yiyiyorum.. mikrodalgada yapıyorum birde 7 dk da hazır.. kaydirigubbakcemile2

Patates közlemeyi nasıl yapıyorsun? Mikrodalgaya kabuğuyla mı koyuyorsun?

bugün bende deniyeyim fırında patates közleme işini az bi tereyağ bide kaşar cokacimcoook
ünideyken sobalıydı ilk sene evimiz hep yapardık :hulya:

canım mikrodalgada da normal fırında da patatesleri çatalla 2 yerinden falan del.. o zaman daha çabuk pişiyor..

ben burgerkingde sadece bean burger yiyebiliyorum.. sebzeli olan.. o bana süper geliyor.. köfteleri fln hiç bana göre değil. zaten mc donalds ı da sevmem..
sebzeburger ve patates ay cok seviyom.. hamile kaldıgımdan beri 3 kere yedim çok yememeye calışıyorum ama bazen çok canım istiyor cokacimcoook

Patates közlemeyi nasıl yapıyorsun? Mikrodalgaya kabuğuyla mı koyuyorsun?

evet canım yıkayıp kabuğuyla koyuyorum işte çatalla bir kaç yerinden deliyorum yoksa pişmiyor.. 4 dk bi tarafını sonra çevirip 3 dk falanda bi tarafını pişiriyorum çok güzel oluyor lokum gibi sonra tuzla tuzla ye.. zemuszemus

Kızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. ınşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.

ayyy midem çok kötü kızlar yaaa
ne zaman migrenim böyle çoşsa midem de bulantı çok oluyorrr

Kızlar merhaba. Ben yeniyim.Ben de haziran annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihi 9 Haziran. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bebişler dünyaya getiririz.
canım hoşgeldin.. Allah sağlıkla kucagına (kucagımıza) almayı nasip etsin insallah...

yaaa kızlar ben bebişkomu cok özledim yaaa, daha 1,5 hafta var kontrolüme.. 28 inde gidecem bakalım nasıl dayanacam..

şeytan diyo çık yukarı doktora bebişimi özledim bana göster su bızdıgı de.. doktor güler gerçi gel basımın derdi der bana ama olsun ben yine de böyle bişi yapıp rezil olmak istemiyom kaydirigubbakcemile2

ıkili testlerinizi yaptırmışsınızdır herhalde. Nasıl çıktı sizin sonuçlar. Benimki free beta hcg hormonum dolayısıyla riskim yüksek çıktı. Doktor çok endişelenilecek birşey olmadığını, üçlü testi beklememiz gerektiğini söyledi. Ama yinede benim moralim bozuldu. Umarım üçlü testim iyi çıkar.

Hoşgeldin emi

bıldırcın yumurtası diyince benim aklıma hastalık geliyor
küçükken her sene bronşit olurdum
banada bıldırcın yumurtası içirirlerdi
o zamandan beri ne zaman duysam hastalık aklıma geliyor

VALLA BILDIRCIN YUMURTASI FALAN İYİ BESLENIYOR GIBISNZ KIZLAR DARISI BASIMAAABUGN YINE BULANTIM COKKKKKKKK:roflol::roflol:

VALLA BILDIRCIN YUMURTASI FALAN İYİ BESLENIYOR GIBISNZ KIZLAR DARISI BASIMAAABUGN YINE BULANTIM COKKKKKKKK:roflol::roflol:

Ya bende niye hiç bulantı olmadı, 6 kg almışım. oooof bu gidişle çocuk doğana kadar 30 kg alırım

Çok teşekkürler hepinize. İnşallah bu biraz zor ama güzel günleri geçirip bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla.

ya bende niye hiç bulantı olmadı, 6 kg almışım. Oooof bu gidişle çocuk doğana kadar 30 kg alırım

ben 60 dım ilk muayenede bu son gittiğimde 62 geldim ama ayağımda da botlarım vardı 500 gr o vardır kesin zaten...

Hoşgeldin canım . Daemona yaş/kilo/sat bilgilerini özelden mesaj at yada senin mesaj sayın yetmezse buraya yaz biz göndeririz senide listeye eklesin.
İkili test içinde moralini bozma bi üçlü çıksın sonra düşünürsün hem sonuçları riskli diye panik olmaya gerek yok sonuçta bunlar olasılık testleri.Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…