birşey yoktur canım korkma yaa..benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.
benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.
kızlar ben allahtan bişey olmazsa normal doğum yapıcam ama korkuyorum acaba doğumda eşimi yanıma almama izin verirler mi elini tutmam gerek yada o saçlarımı okşasın rahatlarım gerçi o acıda yüzünü bile görsem yeterli ablam bırakmazlar diyo eniştemi almamışlar:uhm:
kızlar ben allahtan bişey olmazsa normal doğum yapıcam ama korkuyorum acaba doğumda eşimi yanıma almama izin verirler mi elini tutmam gerek yada o saçlarımı okşasın rahatlarım gerçi o acıda yüzünü bile görsem yeterli ablam bırakmazlar diyo eniştemi almamışlar:uhm:
ya işim başımdan aşkın elektrikler gitti yaptığım proje silindi
hala çene çalışıyorum burada.
gidiyorum ben tutmayın beni , bu sefer kesin işsiz kalacağım yoksa
benimde alırız dediler son anda almadılar.benimki de pasif ben giricem diyemedi zaten de elini melini tuamazsın kuvvetle doğum koltuğunun kollarını tutup ıkınman gerekiyo
benimde alırız dediler son anda almadılar.benimki de pasif ben giricem diyemedi zaten de elini melini tuamazsın kuvvetle doğum koltuğunun kollarını tutup ıkınman gerekiyo
canım çok düşünme..daha önce bi arkadaşımın 1:74 çıkmıştı. üçlü testi de sorunluydu. sonra amniyosentez yaptılar. o normal çıktı. şimdi sağlıklı çok tatlı bi bebişi var. bunu düşünüp biraz rahatlıyorum ama yine de hep insanın kafasına takılıyor.
ay benimki de ben de doğuma girecem deyim duruyo.. ben de beni o halde görme diyorum kaydirigubbakcemile3
vah zavallı adamın kolları moraracak.yok yaf ben kocama tutunup ıkınmak istiyorum gece zaten ona sıkı sıkı tutunarak çıkartıyorum yediklerimi eşim olmazsa yanımda kesin ben doğuramamsenağlama
zaten gözünü karartmış girecek muhakkak..girsin bence hem sana destek olsun hemde ne yaşadığını anlasın... ayy çok mu kötü düşündüm ne
vah zavallı adamın kolları moraracak.
kız cıkarmanın tutunmasıyla dogurmanın tutunması bir miiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?