2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.
birşey yoktur canım korkma yaa..
kaçta kaç risk cıktı?

benim de ikili testimde risk yüksek çıktı.ona moralim bozuldu.doktor üçlü teste de bi bakalım hemen panik yapma dedi ama yine de canı sıkılıyor insanın.

sıkma canını iyi olur inşallan bide 3 lü teste bak inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:

ya işim başımdan aşkın elektrikler gitti yaptığım proje silindi
hala çene çalışıyorum burada.
gidiyorum ben tutmayın beni , bu sefer kesin işsiz kalacağım yoksa

1:134 çıktı..free beta hcg hormonunun yüksek olması böyle çıkarıyormuş bu riski. o da çok tuzlu yemekten bile çıkabilir bi miktar dedi. ama ben tuzlu da yemiyorum..

evet bende eşimi yanımda istiyorum elimi tutsun yeter.. özel hastanelerin alması gerekiyor aslında yaaa..

benimde alırız dediler son anda almadılar.benimki de pasif ben giricem diyemedi zaten de elini melini tuamazsın kuvvetle doğum koltuğunun kollarını tutup ıkınman gerekiyo

istege baglı alıyorlar dıye biliyordum ama

daha önce bi arkadaşımın 1:74 çıkmıştı. üçlü testi de sorunluydu. sonra amniyosentez yaptılar. o normal çıktı. şimdi sağlıklı çok tatlı bi bebişi var. bunu düşünüp biraz rahatlıyorum ama yine de hep insanın kafasına takılıyor.

benimde alırız dediler son anda almadılar.benimki de pasif ben giricem diyemedi zaten de elini melini tuamazsın kuvvetle doğum koltuğunun kollarını tutup ıkınman gerekiyo

kız gözümün önüne geldi şimdi korktum yaaaaa

yok yaf ben kocama tutunup ıkınmak istiyorum gece zaten ona sıkı sıkı tutunarak çıkartıyorum yediklerimi eşim olmazsa yanımda kesin ben doğuramamsenağlama

Onlarda gırsınlerde ne kdr zorluk cektıgmızı anlasnlr benceeee

canım çok düşünme..
bence bişi yoktur..
azıcık daha bekle 3lü testte çıkar ortaya ne varsa

bende diyorum eşime dogumda yanımda ol dıyede dayanamam dıyo bayılır o hemen zaten dayanamaz bole şeylere piskolejisi bozulur benım kocamın a.s

yok yaf ben kocama tutunup ıkınmak istiyorum gece zaten ona sıkı sıkı tutunarak çıkartıyorum yediklerimi eşim olmazsa yanımda kesin ben doğuramamsenağlama
vah zavallı adamın kolları moraracak.
kız cıkarmanın tutunmasıyla dogurmanın tutunması bir miiiiiiii

girsin bence hem sana destek olsun hemde ne yaşadığını anlasın... ayy çok mu kötü düşündüm ne
zaten gözünü karartmış girecek muhakkak..
kamerayla girecekmiş bide çekecekmiş beni bebeğin cıktıgı zamanı falan..
ay dedim yanlış yerleri cekersin falan allah korusun sonra kimseye izletemeyiz kaydirigubbakcemile3

yaa onlara da yazık ama. hamileliğin ilk başlarında, duygusal hissettiğim zamanlarda, eşim bana hiçbir ev işini yaptırmıyor, kusarken ellerimi tutuyor diye hüzünlenip ağlıyordum.

vah zavallı adamın kolları moraracak.
kız cıkarmanın tutunmasıyla dogurmanın tutunması bir miiiiiiii

valla özge öyle diyosun ama ben kocamsız bi haltı beceremem kesin yanımda olması gerekiyor yoksa çocuk karnımda okula gider askere gider:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…