tecrübe haaaa:jeyyar: kız anlatsana biraz
valla o bizlere özel bir an
o yüzden özelime girmesini istemiyorum
diyemez canım bulmuş senin gibi mankeni kırmazopuyorumnanaktan
benim doktorum girmek istemeyen babaları zorla soktuğunu söyledi:) normal doğum yaparsam eşim girecek inşallah..
analtıyorum bak dinle
kural 1-->çok pozitif ve kararlı olacaksın. hamilelikte 2. adın poliyanna olmalı-ama her konuda. çok kolay doğum yapacağına inandıracaksın kendini
kural 2 --> son anda cayma ihtimaline karşın çevrende lafına değer verdiğin insanları seni sürekli normal doğuma motive etmeleri konusunda uyaracaksın.
Kural 3--> normal doğum karşıtlarına kulak tıkayacak gerekirse savaş açacaksın.
kural 4 --> vücudunun normal doğuma hazırlayacaksın. gebelik egzersizleri, nefes egzersizleri, hiç birini es geçmeyceksin.
kural5 --> su hayatının en önemli gıda maddesi olacak ve mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı besleneceksin
sonra benim gibi gece 22:30'da suyun gelecek ama anlamayacaksın.
02:20'da bidaha gelecek. ilk suya tepki vermeyen ağrın varmı ? yoksa yat uyu uykunu al diyip sırtını dönüp uyuyan vurdumduymaz kocayı sarsarak kaldırıp, bir hışım hastaneye koşacaksın.
03:30'da sancın başlayacak ve suni sancıya bağlayacaklar koluna
06:35-40 gibi doğum koltuğuna taşınıp 06:55'te ağzı burnu şiş bir vaziyette kucağına verdikleri çirkin(?) meleğe ilk ağlamaklı bakışını atıp " Güzel Allah'ım sana çoook şükür" diyeceksin:gitme: heyt hatırladım duygu yaptım yaf
analtıyorum bak dinle
kural 1-->çok pozitif ve kararlı olacaksın. hamilelikte 2. adın poliyanna olmalı-ama her konuda. çok kolay doğum yapacağına inandıracaksın kendini
kural 2 --> son anda cayma ihtimaline karşın çevrende lafına değer verdiğin insanları seni sürekli normal doğuma motive etmeleri konusunda uyaracaksın.
kural 4 --> vücudunun normal doğuma hazırlayacaksın. gebelik egzersizleri, nefes egzersizleri, hiç birini es geçmeyceksin.
kural5 --> su hayatının en önemli gıda maddesi olacak ve mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı besleneceksin
02:20'da bidaha gelecek. ilk suya tepki vermeyen ağrın varmı ? yoksa yat uyu uykunu al diyip sırtını dönüp uyuyan vurdumduymaz kocayı sarsarak kaldırıp, bir hışım hastaneye koşacaksın.
06:35-40 gibi doğum koltuğuna taşınıp 06:55'te ağzı burnu şiş bir vaziyette kucağına verdikleri çirkin(?) meleğe ilk ağlamaklı bakışını atıp " Güzel Allah'ım sana çoook şükür" diyeceksin:gitme: heyt hatırladım duygu yaptım yaf
:roflol:canım özeline girdiği kadar girmiş ne özelin kalmışşdelikafadulden
analtıyorum bak dinle
kızlar dünden beri canım
çikolatalı ıslak kek istiyor
akşam yapacaktım
oğlum tutturdu un kurabiyesi yap diye
tabi oğlişim herşeyden önemli
önce onun istediğini yaptım
bu günde kendime yapıcam ıslak kek
kız daemon kaç yaş varki kocanla aranızda
ahanda yeni bir konu
kocalarınızla aranızda kaç yaş far var
sekero
eşim gelmesin doğumuma sen gelll bıt diye doğururum
kız daemon kaç yaş varki kocanla aranızda
ahanda yeni bir konu
kocalarınızla aranızda kaç yaş far var
yok yaf ben kocama tutunup ıkınmak istiyorum gece zaten ona sıkı sıkı tutunarak çıkartıyorum yediklerimi eşim olmazsa yanımda kesin ben doğuramamsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?