2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende eşim girsin istiyorum ama eşimde seni o halde görmeye dayanamam giremem diyor bakalım kısmet o zamana

valla özge öyle diyosun ama ben kocamsız bi haltı beceremem kesin yanımda olması gerekiyor yoksa çocuk karnımda okula gider askere gider:roflol:

kız gelsin tabi gelsiiinnn...

ama adama tutunma yazık :roflol:

:roflol:

ay benimki de ben de doğuma girecem deyim duruyo.. ben de beni o halde görme diyorum kaydirigubbakcemile3

Ben de orda doğururken dayanamam kocişim beni izleyip daha da fazla üzülmesine, ya adam beni gördükçe sürekli o sahneyi hatırlarsa? Ben paşa paşa doğururum, o dışarıda beklesin.

+1
Akvaryum almaktansa bilgisayara balıklı ekran koruyucu yükleyip onu seyrederim, ben de hayvanları ancak mıncıklayarak sevebiliyorum

benim doktorum girmek istemeyen babaları zorla soktuğunu söyledi:) normal doğum yaparsam eşim girecek inşallah..

aman canım mıncıklayın ne olacaksa sonunda ben bakmakla yetinirim balıklarıma
bu arada ben balık eşim kova bebişim ikizler ammada zıt burçlar

sekero anlat
sekero anlat
sekero anlat
sekero anlat
sekero anlat
sekero anlat:lepi:

bende kocısım doguma gırsın ıstıyorum ama esım asla dıyo. o hıc dayanamaz o tarz seylere yaralı sakat hıc bıseye de bakamaz zaten. nasıl ıkna ederımkı onu

bende kocısım doguma gırsın ıstıyorum ama esım asla dıyo. o hıc dayanamaz o tarz seylere yaralı sakat hıc bıseye de bakamaz zaten. nasıl ıkna ederımkı onu

bu bebeği tek başıma yapmadığım gibi tek başımada doğurmam de gelirsırnaşık şeydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…