- Konu Sahibi daemon
-
- #13.441
eeee haziran anaları böylee..haydi doğuma
anam hergün farklı bir muhabbet şimdi de doğum mu
kız gözümün önüne geldi şimdi korktum yaaaaa
valla özge öyle diyosun ama ben kocamsız bi haltı beceremem kesin yanımda olması gerekiyor yoksa çocuk karnımda okula gider askere gider:roflol:
zaten gözünü karartmış girecek muhakkak..
kamerayla girecekmiş bide çekecekmiş beni bebeğin cıktıgı zamanı falan..
ay dedim yanlış yerleri cekersin falan allah korusun sonra kimseye izletemeyiz kaydirigubbakcemile3
korkcak bişi yok hiç acımıyo ki. olay doğumun öncesinde. doğumu anlamadan kalıyosun
tecrübe haaaa:jeyyar: kız anlatsana biraz
kız gelsin tabi gelsiiinnn...
ama adama tutunma yazık :roflol:
ay benimki de ben de doğuma girecem deyim duruyo.. ben de beni o halde görme diyorum kaydirigubbakcemile3
anaaa kız bende balığım.23 şubat kaydirigubbakcemile5
kediye iyi bakarsan tüyü de az dökülür kokusuda olmaz. koltuğa işemiyor ya bu meret gidip kumuna yapıyor tuvaletini.
bende balıkları hiç sevmem, hayvan dediğini mıncıklayıp seveceksin delikafadulden
kızlar ben allahtan bişey olmazsa normal doğum yapıcam ama korkuyorum acaba doğumda eşimi yanıma almama izin verirler mi elini tutmam gerek yada o saçlarımı okşasın rahatlarım gerçi o acıda yüzünü bile görsem yeterli ablam bırakmazlar diyo eniştemi almamışlar:uhm:
Ben de orda doğururken dayanamam kocişim beni izleyip daha da fazla üzülmesine, ya adam beni gördükçe sürekli o sahneyi hatırlarsa? Ben paşa paşa doğururum, o dışarıda beklesin.
+1
Akvaryum almaktansa bilgisayara balıklı ekran koruyucu yükleyip onu seyrederim, ben de hayvanları ancak mıncıklayarak sevebiliyorum
bende kocısım doguma gırsın ıstıyorum ama esım asla dıyo. o hıc dayanamaz o tarz seylere yaralı sakat hıc bıseye de bakamaz zaten. nasıl ıkna ederımkı onu
bu bebeği tek başıma yapmadığım gibi tek başımada doğurmam de gelirsırnaşık şeydelikafadulden
o da ıstersen dogurma dersekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?