seninkide pek bi sadistmiş yaf. benimki girsin ama düşüp bayılırsa kimse onu sallamaz ona göre dedi
offf ya tam toksoplazma cevabımı hazırladım bir baktım doğum muhabbetine girilmiş.
Sonra tam kocamın nekadar korkak olduğunu ver girmek istemediğini yazacaktım sonra sekero doğumu anlatmış ağlamaya başladım tam toparlanıp bi yorum yazayım dedim esmer yeni konu yazmış bari ona cevap vereyim benim kocamla aramda 7 yaş var :)
kız daemon kaç yaş varki kocanla aranızda
ahanda yeni bir konu
kocalarınızla aranızda kaç yaş far var
kocamın ne işi var doğumda. beklesin kapının önünde o istese de ben onu sokmam içeri
rahat edemem onun yanında, hem beni öyle görmesini de istemem. ben nasıl o ameliyat olsa içeri girmeyeceksem o da benim yanıma gelmesin.
bana kalsa doktoru da içeri sokmayıp kendi kendime doğuracağım
HEHEHE BENİMKİDE BEN CIKARIRKEN MERAKTAN YANIMA GELİP İZLİYOR. VE BİGÜZEL TEMİZLİYOR BATIRDIGIM YERLERI MALUM HERTARAF BATIYOR.BİDE SONRA HERKESE ANLATIYOR '' BENİM KARIM ÇOK GÜZEL KUSUYOR İZLEMELİSİNZ '' DİYE NE BUYAAA AŞKMII İĞRENCLİKMİ?:jeyyar:
offf ya tam toksoplazma cevabımı hazırladım bir baktım doğum muhabbetine girilmiş.
Sonra tam kocamın nekadar korkak olduğunu ver girmek istemediğini yazacaktım sonra sekero doğumu anlatmış ağlamaya başladım tam toparlanıp bi yorum yazayım dedim esmer yeni konu yazmış bari ona cevap vereyim benim kocamla aramda 7 yaş var :)
valla bizim doktor kendine de biraz sadist! eşi benle aynı dönem hamile ve kendi çocuğunu kendi doğurtmayı planlıyo..cesur doktorum benim!
diğer gebeler için de diyoki, kadın orda içerde sıkıntı çekerken erkeğin dışarda sakin sakin bekleyip hazır bebeği kucağına alması olmaz eşinin sıkıntısını paylaşmalı diyo.. e doğru söylüyo adam:)
HEHEHE BENİMKİDE BEN CIKARIRKEN MERAKTAN YANIMA GELİP İZLİYOR. VE BİGÜZEL TEMİZLİYOR BATIRDIGIM YERLERI MALUM HERTARAF BATIYOR.BİDE SONRA HERKESE ANLATIYOR '' BENİM KARIM ÇOK GÜZEL KUSUYOR İZLEMELİSİNZ '' DİYE NE BUYAAA AŞKMII İĞRENCLİKMİ?:jeyyar:
7yas fark var canım nısanlılık zamlarında daha cok onun tarafı buldun tabı cıtırı kacırmazsın gıbı laflar etmıstı benım yasımda kucuktu o zamn o yuzden bunalımda bıde saclarda ıyıce dokuldu arada bende takılıyorum ona bunalım oldu adamcagız
archımım sen ısının basına donmemeısmıydın sıkayet ederım heeekaydirigubbakcemile3
bende hamilelikten önce birgün çok içip halıya çıkarmıştım. eşim temizlemişti
hala dalga geçer o durumla sinir olurumklava:
gözünün yağını yiyim abla şikayet etme :roflol:
napayım ya sıkıldım valla ,çiz çiz nereye kadar
böööö midem kaltı gözünün yağı mı?yasakkelime
7yas fark var canım nısanlılık zamlarında daha cok onun tarafı buldun tabı cıtırı kacırmazsın gıbı laflar etmıstı benım yasımda kucuktu o zamn o yuzden bunalımda bıde saclarda ıyıce dokuldu arada bende takılıyorum ona bunalım oldu adamcagız
archımım sen ısının basına donmemeısmıydın sıkayet ederım heeekaydirigubbakcemile3
deli kız nasıl güldürdün beni :roflol::roflol:
ay bunun içinmi bunalıma giriyor kaydirigubbakcemile3
bizi söylede rahatlasın adamcığız
bizim eşimle aramızda 15 yaş var
ay bunun içinmi bunalıma giriyor kaydirigubbakcemile3
bizi söylede rahatlasın adamcığız
bizim eşimle aramızda 15 yaş var
sabahtan beri ne bulduysam yedim şimdi de midem bulanıyo pef
ay bende cıkarırken kendımden gecıyorum mutlaka kocısı tutmam lazım yoksa yere kapaklanırım allah korusun yıgılıp kalıyorum ben o tutuyor benı sonra bı guzel temızlenıyor ama sonra cok uzuluyor nıye cıkarıyosun sen dıye bırde oksurugum hala gecmedı ben oksurdukce ters ters bana bakıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?