2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf ya tam toksoplazma cevabımı hazırladım bir baktım doğum muhabbetine girilmiş.
Sonra tam kocamın nekadar korkak olduğunu ver girmek istemediğini yazacaktım sonra sekero doğumu anlatmış ağlamaya başladım tam toparlanıp bi yorum yazayım dedim esmer yeni konu yazmış bari ona cevap vereyim benim kocamla aramda 7 yaş var :)

seninkide pek bi sadistmiş yaf. benimki girsin ama düşüp bayılırsa kimse onu sallamaz ona göre dedi

valla bizim doktor kendine de biraz sadist! eşi benle aynı dönem hamile ve kendi çocuğunu kendi doğurtmayı planlıyo..cesur doktorum benim!
diğer gebeler için de diyoki, kadın orda içerde sıkıntı çekerken erkeğin dışarda sakin sakin bekleyip hazır bebeği kucağına alması olmaz eşinin sıkıntısını paylaşmalı diyo.. e doğru söylüyo adam:)

:roflol::roflol::roflol:

kız daemon kaç yaş varki kocanla aranızda
ahanda yeni bir konu
kocalarınızla aranızda kaç yaş far var

ay bende cıkarırken kendımden gecıyorum mutlaka kocısı tutmam lazım yoksa yere kapaklanırım allah korusun yıgılıp kalıyorum ben o tutuyor benı sonra bı guzel temızlenıyor ama sonra cok uzuluyor nıye cıkarıyosun sen dıye bırde oksurugum hala gecmedı ben oksurdukce ters ters bana bakıyo..

şekerim napim yarım saattir işi gücü bıraktım sıkıldım ya
bari biraz kızlara takilim dedim çalış çalış nereye kadar
arada mola vermek lazım
benim mola mekanım da k.k oldu artık

koptum yaaa kömik kız hahahaha

haklı aslında
işin en zevkli yanlarını hep onlar yaşıyooooo

sabahtan beri işten başımı kaldıramıyorum ama sürekli okuyorum yazılanları bir fırsat buldum cevap yazacak onada 3 konu geçti anca yetiştim :)

bende hamilelikten önce birgün çok içip halıya çıkarmıştım. eşim temizlemişti
hala dalga geçer o durumla sinir olurumklava:

gözünün yağını yiyim abla şikayet etme :roflol:
napayım ya sıkıldım valla ,çiz çiz nereye kadar

böööö midem kaltı gözünün yağı mı?yasakkelime

ay bunun içinmi bunalıma giriyor kaydirigubbakcemile3
bizi söylede rahatlasın adamcığız
bizim eşimle aramızda 15 yaş var

sabahtan beri ne bulduysam yedim şimdi de midem bulanıyo pef

denetçi ingilizler var bizde. sabah kahvaltımda gözleri kaldı. buyrun demedim tabiki de (zaten sevmem snob ingilizleri)kesin naza deydirdiler kesin

Son düzenleme:
ay bunun içinmi bunalıma giriyor kaydirigubbakcemile3
bizi söylede rahatlasın adamcığız
bizim eşimle aramızda 15 yaş var

tmm soleyımde rahatlasın azcık he ehehe hehe

kız archımım yeme gozumun yagını falan bu yemek ılerını hamıleleıgı bahane edıp ıyı abarttın he ..kaydirigubbakcemile3

heheheh kocalar işte bazn ınce dusnyrlar yaa ama hadı neysede hepsıde herkesede yalnız karım cok guzel kusuyor izlemelisnz dıynce dogal oalrk herks bana ıgrenc gozlerle bakıyr oanda:):):):)zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…