öyle canım bende arkadaşken en fazla 26 diyordum ama değilmiş
o kadar var mı stella ya :1shok:
maşallahı var eşinin çok genç duruyor.
kaydirigubbakcemile tabiki bize ikram ettin mi
analtıyorum bak dinle
kural 1-->çok pozitif ve kararlı olacaksın. hamilelikte 2. adın poliyanna olmalı-ama her konuda. çok kolay doğum yapacağına inandıracaksın kendini
kural 2 --> son anda cayma ihtimaline karşın çevrende lafına değer verdiğin insanları seni sürekli normal doğuma motive etmeleri konusunda uyaracaksın.
Kural 3--> normal doğum karşıtlarına kulak tıkayacak gerekirse savaş açacaksın.
kural 4 --> vücudunun normal doğuma hazırlayacaksın. gebelik egzersizleri, nefes egzersizleri, hiç birini es geçmeyceksin.
kural5 --> su hayatının en önemli gıda maddesi olacak ve mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı besleneceksin
sonra benim gibi gece 22:30'da suyun gelecek ama anlamayacaksın.
02:20'da bidaha gelecek. ilk suya tepki vermeyen ağrın varmı ? yoksa yat uyu uykunu al diyip sırtını dönüp uyuyan vurdumduymaz kocayı sarsarak kaldırıp, bir hışım hastaneye koşacaksın.
03:30'da sancın başlayacak ve suni sancıya bağlayacaklar koluna
06:35-40 gibi doğum koltuğuna taşınıp 06:55'te ağzı burnu şiş bir vaziyette kucağına verdikleri çirkin(?) meleğe ilk ağlamaklı bakışını atıp " Güzel Allah'ım sana çoook şükür" diyeceksin:gitme: heyt hatırladım duygu yaptım yaf
HEHEHE BENİMKİDE BEN CIKARIRKEN MERAKTAN YANIMA GELİP İZLİYOR. VE BİGÜZEL TEMİZLİYOR BATIRDIGIM YERLERI MALUM HERTARAF BATIYOR.BİDE SONRA HERKESE ANLATIYOR '' BENİM KARIM ÇOK GÜZEL KUSUYOR İZLEMELİSİNZ '' DİYE NE BUYAAA AŞKMII İĞRENCLİKMİ?:jeyyar:
tmm soleyımde rahatlasın azcıkhe ehehe hehe
kız archımım yeme gozumun yagını falan bu yemek ılerını hamıleleıgı bahane edıp ıyı abarttın he ..kaydirigubbakcemile3
öyle canım bende arkadaşken en fazla 26 diyordum ama değilmiş
zaten ıkına sıkıla söylemişti bana yaşını kaydirigubbakcemile3
vay bee bence gerçek yaşını kimseye demesin
açlığın gözü kör olsun cokacimcoook
vay bee bence gerçek yaşını kimseye demesin
hadi hadi yine iyisiniz ben çıkıyorum konular yavaş ilerler dermişim
byy saat tutun 45 dk sonra buradayım
hadi hadi yine iyisiniz ben çıkıyorum konular yavaş ilerler dermişim
byy saat tutun 45 dk sonra buradayım
leach nerelerdesin...geldin mi? seni zor buldum zaten..gitme bi yere
tamam görüşürüz kk olarak :roflol:şimdi geldim ama gidiyorum. Mail adresim ccirpar@gmail.com. oradan da görüşebiliriz...
kız bebişe bak.. 45 dakikada evi silecek süpürecek toz alacak..
ayol ben 45 dk. acaba nereden baslasam diye düşünüyorum..
sonra bu düşünce hiçbiryerden başlamayıp ayaklarımı koltuga uzatmakla son buluyor
yaaa böyle çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz??
kız bebişe bak.. 45 dakikada evi silecek süpürecek toz alacak..
ayol ben 45 dk. acaba nereden baslasam diye düşünüyorum..
sonra bu düşünce hiçbiryerden başlamayıp ayaklarımı koltuga uzatmakla son buluyor
tamam görüşürüz kk olarak :roflol:
ay valla ben de her akşam yemek işini hallettim mii, uzat ayakları moduna geçiyorum..
benim ev şu anda çingene çadırı gibi akşam eşimle birimizi kaybediyoruz evde
bırakın 45 dk yı 45 saate zor adam olur benim ev.
bende her akşam gidip ayaklarımı uzatıyorum sünnet çocuğu gibi. garibim annemde gelip evimi temizliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?