2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben de hamile kalmadan önce yapmışlardı bu testlerde şu an da o mikrobu taşıyor musun ve bağışıklık kazanmışmısın diye bakılıyor ben bağışıklık kazanmışım sizin de kedi olduğuna göre inşallah senin de öyle çıkabilir öyle çıkmasa bile önemli değil gerçi ona göre tedbir alınıyor

ben her c.tesi yapıyorum ama bi kadın buldun haftada 1 gelecek. anlaşırsak artık yapmıcam. arkadaşım doğum yaptı 2 ay oldu nerdeyse. temizlik yapmakta bi cumartesi ayarlayıp da bebiş görmeye gidemedim

bizde tam tersi durum söz konusu ben gene saat 10 gibi koltukta sızarken eşim benden 10 dk sonra sızıyor
gene onu kaldırmak bana düşüyor, ya da benim anormal kedi birden kafama zıplıyor o korkuyla uyanıp yatağıma gidiyorum :umursamaz:

ben her c.tesi yapıyorum ama bi kadın buldun haftada 1 gelecek. anlaşırsak artık yapmıcam. arkadaşım doğum yaptı 2 ay oldu nerdeyse. temizlik yapmakta bi cumartesi ayarlayıp da bebiş görmeye gidemedim

senin gene cumartesilerin var. ben o günde çalışıyorum sadece pazarları bana kalıyor. zaten 2 aydır tek bir iş yaptığım yok. herşeyi başkaları yapıyor.

slm kızlar nasıl gidiyor? bugün misafirim vardı giremedim.şimdide ütü yapıcam bi dünya gömlek var

bendede var cumaresı pazar ama yınede ev ısı konusunda tık yok bende evde her taraf bıyerde valla bole olunca hıc yapasın gelmıyo hanı belkı evı bırı hayrına temızlese ben kırletmemek ıcın caba sarfeder ufak dagınıklıkları toplarım ama zaten berbat o yuzden az bıseyde olsa yapmak ıstemıyorum:hulya:

ay bana da kayınvalidemin temizlikçisi geliyor ayda bir.
o olmasa ben de yanmıştım bu tembellikle

slm diosun cvp veren yok valla güya haziran anneleri paylaşım yeri.herkes tanıdıgına yazıyor herhalde.bi burda böyle şey gördüm neyse artık

ay bana da kayınvalidemin temizlikçisi geliyor ayda bir.
o olmasa ben de yanmıştım bu tembellikle

ay bende alıcam bırını ama once benım bı dıp kose temızlık yapmam lazım gelen kadın kım bılır neler soler yoksa arkamadan evın halı hıc te normal degıl dagınıklıgı toplamam lazım. kociş gecen hafta koltukları yatagı kaldırıp suprdu sıldı altlarını ama her yer bırbırne gırmıs durumda:ecrin_bebek:

amaann boşver yaa kadın ne derse desin..
sanki temizlik yapsan demeyecek..
hem kime diyecek ki boşveerr...
ben valla umursamıyom hiçbişiyi..
benimki de gariban, çamaşırlarımı yıkayıp ütümü de yapıyo

yok şekerim benim ev öyle değil
en sevdiğim yanım da çok derli toplu biriyimdir
eve girince heryer düzgündür
çekmecelerime varana kadar
sadece etrafta 1 karış toz vardır o kadar
eee o da olsun artık 2 canlıyız artı birde 8 yaşında
yaramaz mı yaramaz bir oğlişim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…