dktrum artık pek yapılmıyor bu tahliller dedi ama çok ısrar ediyorsan yaparım dedi akrabamda birçok kişi hamişken çiğköfte felan yedi çocukları sağlıklı ama yinede ben tedbiri elden bırakmayıym dedim kayınvalidemlerdede kedi vardı bi ara çok besledim hamiş kalmadan 1 ay önce ama neyse hayırlısı
hepinizi beklerim opuyorumnanaktan
şimdi geldim ama gidiyorum. Mail adresim ccirpar@gmail.com. oradan da görüşebiliriz...
leach buarada sen ne müyendisisinki laboratuvarda çalışıyosun??
ay valla ben de her akşam yemek işini hallettim mii, uzat ayakları moduna geçiyorum..
sonra 10-11 gibi de aynı koltukta sızıyorumgece 12-1 gibi de kocam tarafından uyandırılıp zorla yataga götürülüyorum kaydirigubbakcemile3
ben her c.tesi yapıyorum ama bi kadın buldun haftada 1 gelecek. anlaşırsak artık yapmıcam. arkadaşım doğum yaptı 2 ay oldu nerdeyse. temizlik yapmakta bi cumartesi ayarlayıp da bebiş görmeye gidemedim
leach buarada sen ne müyendisisinki laboratuvarda çalışıyosun??
kimya mühendisi olabilir :1rolleyes:
bizde tam tersi durum söz konusu ben gene saat 10 gibi koltukta sızarken eşim benden 10 dk sonra sızıyor
gene onu kaldırmak bana düşüyor, ya da benim anormal kedi birden kafama zıplıyor o korkuyla uyanıp yatağıma gidiyorum :umursamaz:
senin gene cumartesilerin var. ben o günde çalışıyorum sadece pazarları bana kalıyor. zaten 2 aydır tek bir iş yaptığım yok. herşeyi başkaları yapıyor.
recep ivedik sen ne mühendisisin.
aa önce leach söylesin:)
bendede var cumaresı pazar ama yınede ev ısı konusunda tık yok bende evde her taraf bıyerde valla bole olunca hıc yapasın gelmıyo hanı belkı evı bırı hayrına temızlese ben kırletmemek ıcın caba sarfeder ufak dagınıklıkları toplarım ama zaten berbat o yuzden az bıseyde olsa yapmak ıstemıyorum:hulya:
slm diosun cvp veren yok valla güya haziran anneleri paylaşım yeri.herkes tanıdıgına yazıyor herhalde.bi burda böyle şey gördüm neyse artık
ay bana da kayınvalidemin temizlikçisi geliyor ayda bir.
o olmasa ben de yanmıştım bu tembellikle
slm diosun cvp veren yok valla güya haziran anneleri paylaşım yeri.herkes tanıdıgına yazıyor herhalde.bi burda böyle şey gördüm neyse artık
ay bende alıcam bırını ama once benım bı dıp kose temızlık yapmam lazım gelen kadın kım bılır neler soler yoksa arkamadan evın halı hıc te normal degıl dagınıklıgı toplamam lazım. kociş gecen hafta koltukları yatagı kaldırıp suprdu sıldı altlarını ama her yer bırbırne gırmıs durumda:ecrin_bebek:
ay bende alıcam bırını ama once benım bı dıp kose temızlık yapmam lazım gelen kadın kım bılır neler soler yoksa arkamadan evın halı hıc te normal degıl dagınıklıgı toplamam lazım. kociş gecen hafta koltukları yatagı kaldırıp suprdu sıldı altlarını ama her yer bırbırne gırmıs durumda:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?